YAŞAM - HABER

Justin-Hailey Bieber çifti, evliliklerinin 5’inci yılını aşk sözcükleriyle kutladı

2018 yılında dünya evine giren Justin Bieber ile Hailey Bieber, geçtiğimiz çarşamba günü evliliklerinin beşinci yılını kutladı. Çift, Instagram hesaplarından yıl dönümlerini kutlamak için yaptıkları paylaşımda aşk sözcüklerine yer verdi. Justin Bieber eşine, “Seni varlığımın her zerresiyle seviyorum” dedi

Justin-Hailey Bieber çifti, evliliklerinin 5’inci yılını aşk sözcükleriyle kutladı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve en az onun kadar ünlü model eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde evliliklerinin beşinci yılını kutladı. Justin Bieber, yıl dönümlerini kutladığı Instagram gönderisinde eşinin, kalbini ele geçirdiğini söyledi. 29 yaşındaki şarkıcı, son Tokyo tatillerinden fotoğraflarını paylaştığı gönderide, 26 yaşındaki eşinin, kalbini büyülediğini söyledi. Justin Bieber, gönderisinde sözlerine şöyle devam etti: "5 yıl. Kalbimi büyüledin. Ruhumun derinliklerinden kemiklerime kadar biliyorum ki seninle bu yolculuk en çılgın beklentilerimizi bile aşacak. O halde hayal etmeye devam edelim. Sonsuza dek şerefe. Seni varlığımın her zerresiyle seviyorum. 5. Yılımız kutlu olsun!!!”

Hailey Bieber ise yıl dönümlerini kutlamak için Instagram hesabından eşiyle birçok fotoğraflarını paylaştı ve altına "5 ✨   Seni seviyorum" yazdı.

Justin ve Hailey Bieber, 2019 yılında Montage Palmetto Bluff adlı sahil beldesinde bir düğün töreni düzenlemişti ama aslında bu düğünden tam bir sene önce New York City adliyesinde birbirlerine "Evet" diyerek evlenmişlerdi.

Önceki ve Sonraki
Haberler