YAŞAM - HABER

Justin Bieber, Vespa tasarladı!

Pop yıldızı Justin Bieber, Vespa ile iş birliği yaparak kendi Vespa Sprint’ini tasarladı. Ünlü sanatçı, üzerinde siyah renkte alev desenleri olan beyaz renkteki Vespa’sını; çanta, eldiven ve kask koleksiyonuyla tamamladı

Justin Bieber, Vespa tasarladı!

Ünlülerle otomobil sektörünün iş birlikleri geçtiğimiz yıllarda kaldı; artık elektrikli bisiklet ve scooter sektörüyle yapılan iş birliklerinin dönemi. Bu iş birliklerinden biri de dünyaca ünlü pop yıldız Justin Bieber ile Vespa arasında gerçekleşti. Bieber, bu iş birliğinin sonucu olarak, kask ve seyahat aksesuarlarıyla tamamlanan kendi Vespa Sprint'ini tasarladı.

"İlk kez bir Vespa'ya bindiğimde Avrupa'da bir yerdeydim, muhtemelen Londra ya da Paris'te" diyen Justin Bieber, sözlerine şöyle devam ediyor: "Sadece bir Vespa gördüğümü ve 'Bunlardan birine binmek istiyorum' dediğimi hatırlıyorum."

O zamandan beri dünyanın dört bir yanında Vespa'nın küçük scooter’larını sürerken görülen Bieber, "Sanat, müzik, görseller veya estetik yoluyla kendimi ifade edebilmek, yoktan bir şey yaratabilmek; bunlar benim bir parçam" deyip devam ediyor: "Sonuçta yaratma ve tasarlamadaki amaç, bir şeylere kendi benzersiz dokunuşunuzu katmaktır."

Bieber'ın Vespa tasarımı da bu dokunuşlardan nasibini almış. Üç motor çeşidinde (50cc, 125cc ve 150cc) mevcut olan Bieber tasarımı Vespa, ön ve arka tekerlek yuvalarının üzerinde bulunan siyah renkteki alev desenlerinin dışında tamamen beyaz tasarlanmış. Vespa'nın kendi Spring scooter'ı gibi, Bieber'ın tasarımı da, akıllı telefonlarla senkronize olan tam renkli bir dijital ekrana sahip. Ayrıca Bieber, Vespa’sına uyacak şekilde bir çift eldiven, çanta ve yine alev baskılı bir kask da tasarlamış.

Justin Bieber tasarımı Vespa, belirli satış noktalarında 18 Nisan'da ABD'de, 20 Nisan'da Avrupa'da satılmaya başlanacak.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog