YAŞAM - HABER

JLo’nun kariyerini anlatan belgesel, Tribeca Film Festivali’nin açılışını yapacak

Jennifer Lopez’in 2020 Super Bowl Halftime konserine ve kariyerine odaklanan, Netflix için çekilen ‘Halftime’ belgeseli, 8 Haziran gecesi Tribeca Film Festivali’nin açılışında gösterilecek. Belgesel, festivalin ardından 14 Haziran'da Netflix’te gösterime girecek

JLo’nun kariyerini anlatan belgesel, Tribeca Film Festivali’nin açılışını yapacak

52 yaşındaki ünlü pop yıldız Jennifer Lopez’in hayatını ve kariyerini anlatan, Netflix için çekilen ‘Halftime’ belgeselinin Jennifer Lopez, Netflix belgeseli, ilk olarak Tribeca Film Festivali’nde seyirciyle buluşacak. Belgesel, 8 Haziran’da başlayacak olan festivalin açılış gecesi kapsamında, Washington Heights'taki United Palace'ta gösterilecek. Amanda Micheli’nin yönettiği belgesel, Lopez’in dünya çapında beğeni toplayan 2020 Super Bowl Halftime konserine ve kariyerine odaklanıyor.

Tribeca Festival Kurucu Ortağı ve Tribeca Enterprises CEO'su Jane Rosenthal, yaptığı basın açıklamasında konuyla ilgili “Halftime belgeseli, perdenin arkasına samimi bir bakış sunuyor ve Jennifer Lopez'in ekrandaki ve dünyanın dört bir yanında verdiği konserleriyle Super Bowl Halftime gösterisini de kendisine merkez alarak, onu simge haline getiren cesareti ve kararlılığını ortaya koyuyor" deyip ekledi: “Belgesel, azmi, yaratıcı zekası ve kültürel katkılarıyla onlarca yıldır insanlara ilham veren uluslararası bir süper yıldıza odaklanıyor. Ve bu sadece bir başlangıç. İlk yarı, Lopez'in evrimini gözler önüne sererken hayatının ikinci yarısının başlangıcı olarak hizmet ediyor. Bir Latin, bir anne ve bir sanatçı olarak, kariyerine yön veren ve sesini daha büyük bir amaç için kullanan bir sanatçı o."

Rosenthal, sözlerine şöyle devam etti: "Tribeca, eşitlik ve kapsayıcılık taahhüdümüzü yansıtan çok çeşitli programlardan oluşan geniş bir seçkiyi sunmaktan gurur duyuyor. JLo'nun Latina kültürünün ve mirasının bu güzel keşfinin prömiyerini, kendisinin doğduğu yer olan Bronx'tan sadece birkaç blok ötede yapmak için sabırsızlanıyoruz."

Belgeselin yönetmeni Amanda Micheli ise duygularını şöyle dile getirdi: “Tribeca'nın açılış gecesi için seçilmek bir onur. Jennifer'ın hayatındaki ve kariyerindeki bu kritik dönüm noktasını, büyüdüğü yerden sadece birkaç kilometre uzakta kutlamak ise harika. Bu belgeseli, beyazperdede New York seyircisiyle paylaşma fırsatına sahip olmak bir rüyanın gerçekleşmesi gibi.”

2022 Tribeca Film Festivali, 8-19 Haziran tarihleri ​​arasında düzenleniyor. Belgesel, festivalin ardından 14 Haziran'da Netflix’te resmi olarak gösterime girecek.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog