YAŞAM - HABER

Jabbar, Reebok için ‘Miras’ yazdı

Reebok, ikonik retro-futuristik serisi Legacy’nin mirasını geleceğe aktarmak için herkesi geleceğe bir söz bırakmaya davet etti. Müzisyen Jabbar da, Reebok takipçileri ve influencer’ların cümlelerinden ilham alan ‘Miras’ isimli şarkıya imza attı

Jabbar, Reebok için ‘Miras’ yazdı

Reebok, geçmişin ilhamıyla gelecek için tasarladığı Legacy serisi için müzisyen Jabbar’la biraraya gelerek geleceğe miras niteliğinde bir şarkı hazırladı. İlk olarak 28 Ekim’de Reebok takipçilerinin @Reeboktr instagram hesabı üzerinden bıraktıkları yorumlardan esinlenilerek şekillenmeye başlayan şarkının sözleri, 30 influencer’ın katılımıyla gerçekleştirilen yedi saatlik bir workshop etkinliğinde Jabbar imzasıyla son haline getirildi.

Legacy koleksiyonundan ilham alan 'Miras’ şarkısı; koleksiyonun odağını oluşturan sürdürülebilirlik, sokak kültürü, kapsayıcılık, farkındalık, teknoloji ve özgürlük kavramlarına değiniyor. Şarkının çıkış noktası olan bu yedi tema, klip çekiminin de gerçekleştirildiği etkinlik alanına kurulan zen bahçesi ve Tamer Nakışçı enstelasyonlarıyla somutlaştırıldı.

Şarkı, Jabbar’ın etkileyici yorumu ve Berk Turhan yönetmenliğindeki eğlenceli klibiyle, Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında dinleyiciyle buluştu.

Önceki ve Sonraki
Haberler