YAŞAM - HABER

İsterseniz bir hafta sonu Sarah Jessica Parker’ın evinde konaklayabilirsiniz!

Ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker, NewYork’taki Hamptons’da bulunan kumsal evini Booking.com’da iki günlüğüne kiralanmaya açtı. 23 Ağustos 2022 Salı günü Amerika saatiyle 12.00'de rezervasyona açılacak olan evde kalmanın bedeli ise sadece 19.98 dolar

İsterseniz bir hafta sonu Sarah Jessica Parker’ın evinde konaklayabilirsiniz!

‘Sex and the City’ ve ‘And Just Like That’ yıldızı Sarah Jessica Parker, iki şanslı hayranına Carrie Bradshaw'a yakışır bir tatil sunuyor: 1940'lardan kalma büyüleyici Hamptons kumsal evinde iki gecelik bir konaklama. Parker’ın evi, Booking.com’dan 19.98 dolara iki günlük bir kaçamak için kiralanabilecek.

New York’taki Amagansett kasabasında bulunan ev, 23 Ağustos 2022 Salı günü Amerika saatiyle 12.00'de rezervasyona açılacak. Elini çabuk tutup rezervasyon yapan ilk kişi, istediği bir kişiyle beraber, sadece 19.98 dolar karşılığında ünlü yıldızın evinde iki gün geçirebilecek.

Parker, ailesiyle birlikte sıklıkla kaldığı ev için şunları söyledi: "Evi tasarlarken amacımız, aile ve arkadaşlar için rahat, plaja yakın, mükemmel bir kaçamak yeri yaratmaktı. Gerçekten bir ev gibi olması için yıllar içinde topladığımız vintage parçalarla döşedik ve arka bahçeyi yaz gün batımının, barbekülerin ve eğlenceli toplantıların tadını çıkarabileceğimiz çok yönlü bir yer haline getirdik.”

Parker’ın 1.200 metrekarelik evinde şömine ve ev barı, özel bir arka bahçeye açılan geniş bir teras ve özel bir plaj yer alıyor. Ev, ünlü oyuncu ve ailesinin özenle seçtiği eklektik bir mobilya koleksiyonu da içeriyor.

Evin konukları, ünlü oyuncunun kendisi tarafından tasarlanan ayakkabılarla dolu rüya gibi bir dolap sayesinde tatillerinde Carrie Bradshaw gibi giyinebilecekler.

Hayranları, evinin sunduğu her şeyi deneyimleyebilecekleri için heyecanlı olduğunu söyleyen Parker, "Booking.com misafirlerimizi ağırlayacağımız ve onlara evimizde Hamptons deneyimini yaşatacağımız için çok heyecanlıyız" dedi.

Önceki ve Sonraki
Haberler