YAŞAM - HABER

Harry Styles, üniversitede ders oldu!

Ünlü şarkıcı Harry Styles için önümüzdeki yıl Texas Eyalet Üniversitesi'nde ders açılacak. ‘Harry Styles ve Ünlü Kültü: Kimlik, İnternet ve Avrupa Pop Kültürü’ adlı derste, Styles'ın cinsellik ve moda dahil olmak üzere Avrupa pop kültürü üzerindeki etkisi ele alınacak

Harry Styles, üniversitede ders oldu!

Son dönemin en başarılı isimlerinden biri olan Harry Styles, Texas Eyalet Üniversitesi'nde verilecek bir dersinz konusu oldu. Dijital Tarih Doçenti Louie Dean Valencia tarafından verilecek olan ‘Harry Styles ve Ünlü Kültü: Kimlik, İnternet ve Avrupa Pop Kültürü’ adlı derste; Styles'ın cinsellik ve moda dahil olmak üzere Avrupa pop kültürü üzerindeki etkisi ele alınacak.

Valencia, Twitter'dan yaptığı açıklamada, " Harry Styles'ın çalışmaları üzerine dünyanın ilk üniversite dersini veriyorum. Dres, bahar 2023'te TXST Üniversitesi'nde gerçekleşecek" dedi.

Louie Dean Valencia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her zaman Styles'ın büyük bir hayranı olduğunu ve bu yüzden bu dersi açtığını belirtti: “Bugüne kadar Harry Styles’ın pek çok konserine gittim. Avrupa'da HIV/AIDS tarihi üzerine eş zamanlı araştırma yaparken, bu yaz memleketini ziyaret ettim. Londra'da onunla ilgili bir sergiyi gezdim. Ardından Manchester, Paris ve Madrid'deki konserlerine gittim."

Önceki ve Sonraki
Haberler