Moda dünyasının kült yapımlarından biri olan ‘The Devil Wears Prada’ serisi, yıllar sonra devam filmiyle geri dönerken, Samsung da bu heyecanın bir parçası oluyor.
Galaxy S26 Ultra’nın gelişmiş yapay zekâ ve kamera özellikleri; filmin hızlı, stil sahibi ve yüksek tempolu dünyasıyla buluşuyor.
Hazırlanan özel içeriklerde Helen J. Shen’in canlandırdığı ‘Jin’ karakteri, Galaxy S26 Ultra’nın Circle to Search özelliği sayesinde son dakika krizlerini zahmetsizce çözerken, teknolojinin günlük hayatı nasıl kolaylaştırdığına stil sahibi bir bakış sunuyor.
Filmin dünya prömiyerinde Samsung, Galaxy S26 Ultra ile modanın kalbine dokunan bir deneyim sundu.
Kırmızı halıya çıkan davetlilerin görünümleri, Galaxy S26 Ultra’nın profesyonel seviyedeki kamera teknolojisiyle kaydedildi. Ortaya çıkan görüntüler, adeta bir moda çekimi estetiğinde, sinematik ve sosyal medya paylaşımına hazır içeriklere dönüştü.