YAŞAM - HABER

Efsanevi yönetmen Wes Anderson, Montblanc için üç dakikalık özel bir filme imza attı

Efsanevi yönetmen Wes Anderson, Montblanc markasının ikonik Meisterstück kaleminin 100. yılı şerefine bir film yazdı, yönetti ve başrolünde oynadı. Anderson, üç dakikalık filmde izleyicilere yalnızca kendisinin başarabileceği tuhaf bir Montblanc deneyimi yaşatıyor

profil
BT Ekip
28.05.2024
Efsanevi yönetmen Wes Anderson, Montblanc için üç dakikalık özel bir filme imza attı

Efsanevi yönetmen Wes Anderson, 100 yıllık benzersiz işçilik ve tasarıma sahip Meisterstück kalemi kutlamak için Montblanc ile iş birliği yaptı. Bu ünlü kaleme duyulan sevgi, izleyiciyi Anderson’ın kariyeri boyunca yarattığı tuhaf dünyaya anında sürükleyen özel bir kısa film aracılığıyla gösteriliyor.

Wes Anderson, Rupert Friend ve Jason Schwartzman’ın başrollerini paylaştığı film, Mont Blanc’ın karla kaplı zirvesindeki kurgusal Montblanc genel merkezini anlatıyor. Üçlü, klasik Meisterstück kalemini tanıtarak işe başlıyor ve markanın aynı zamanda deri ürünler ve saatler gibi sevilen başka ürünler de sunduğunu alışılmadık bir şekilde açıklıyor. Film, kaliteli kalemi kağıda koyarak bir hikayeyi hayata geçiren Montblanc ahlakını vurgulayarak sona eriyor. Üç dakikalık film, Anderson severlerin, onun dehasını uzun metrajlı filmlerinin yanı sıra bu kısa filmden de keyif almalarına olanak tanıyor.

Filme Charlie Gray tarafından çekilen görsellerin yer aldığı bir kampanya eşlik ediyor ve kampanyada Anderson’ın yanı sıra Rupert Friend, Amerikalı aktris Maude Apatow, Hintli-Amerikalı aktör ve tasarımcı Waris Ahluwalia, Koreli aktör Lee Jinuk ve Çinli aktör Jing Boran yer alıyor. Oyuncular, Montblanc yaşam tarzını sergilemek için muhteşem setlerde poz veriyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler