YAŞAM - HABER

Burberry, Kral III. Charles onuruna eşarp çıkarttı

İngiliz markası Burberry, 6 Mayıs’taki taç giyme töreni öncesi Kral III. Charles onuruna hazırladığı eşarbı satışa sundu. Organik ipekten yapılan yeşil renkli eşarbın üzerinde, Kral’ın Highgrove’daki özel konutunun bahçesinin çizimi bulunuyor

Burberry, Kral III. Charles onuruna eşarp çıkarttı

Ünlü İngiliz markası Burberry, Kral III. Charles'ın tahta çıkmasından hemen önce onuruna bir eşarp çıkardı. Burberry ve Highgrove iş birliğiyle sınırlı sayıda hazırlanan yeşil renkteki eşarbın üzerinde, Gloucestershire'da Kral Charles’ın özel konutu olan Highgrove House’un bahçelerinin çizimi bulunuyor.

Organik ipekten yapılan ve kenarları tek ek elle kıvrılan eşarbın tasarımı; Highgrove bahçelerinin temel özellikleri olan delphinium, huş ağaçları, manolya ağaçları ve sarı çıngırak, kardelen, öküz gözü papatya, erkenci mor orkideler gibi kır çiçeklerinin yanı sıra kuşlar ve yusufçukları harmanlıyor.

Kral III. Charles'ın 6 Mayıs'ta gerçekleşecek olan taç giyme töreninden önce piyasaya sürülen eşarp, Burberry mağazaları ve internet sitesinin yanı sıra highgrovegardens.com ve Highgrove mağazalarında 350 pound etiketle satılıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler