YAŞAM - HABER

Bulgari Hotel Paris yakında açılıyor

Bulgari Hotels & Resorts, 2 Aralık 2021'de Bulgari Hotel Paris'in açılışını yapacak. Bu yeni otel deneyimi, İtalyan mükemmelliğini Işıklar Şehri’nin muhteşem kültürüyle harmanlıyor.

profil
BT Ekip
2.11.2021
Bulgari Hotel Paris yakında açılıyor

Dünyaca ünlü Paris’in Altın Üçgeni’nin kalbinde yer alan Bulgari Hotel Paris, sadece şehri ziyaret edenler için değil, Paris sakinleri için de harika bir deneyim sunacak. Tüm Bulgari Otelleri ve Resort’ları gibi, Bulgari Hotel Paris de İtalyan mimarlık stüdyosu Antonio Citterio Patricia Viel tarafından tasarlanmış. Hem iç hem de dış mekanlar, bir Bulgari mücevherinin detaylarına ve hassasiyetine uygun dikkatle oluşturulmuş ve Roma merkezli mücevher evinin mağazalarına da yansıyan karakteristik kodlarla geliştirilmiş.

Bulgari CEO'su Jean-Christophe Babin; “Yeni Bulgari Hotel Paris'in kapılarını açarak Bulgari Hotels & Resorts Collection’a bir Fransız mücevheri eklemekten özellikle gurur duyuyoruz. Place Vendome’daki Bulgari mağazasının yakın zamanda açılmasının ardından, İtalyan tasarımının, yaşam tarzının, kültürünün ve lüks misafirperverliğinin mükemmel temsilcisini Paris’e getirmek bizim için bir onur” diyor.

Paris'teki Hotel Ritz ve Hotel George V, Cannes'daki Hotel Martinez, Claridge's ve Bulgari Hotel London gibi dünyanın en prestijli otellerini yöneten yeni Bulgari Hotel Paris'in Genel Müdürü Sylvain Ercoli ise; “Bulgari Hotel Paris’in başında olmaktan ve bu yeni Bulgari mücevherinin kapılarını açmaktan mutluluk duyuyorum. İtalyan misafirperverliğinin kusursuz standartlarını sunmak için birinci sınıf bir ekibe liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum” diyerek mutluluğunu dile getiriyor. 

Bulgari Hotel Paris; Milano, Bali, Londra, Pekin, Dubai ve Şanghay’daki otellerin ardından yedinci açılan otel oluyor. Sırada ise; Roma (2022), Moskova (2022), Tokyo (2023), Miami (2024) ve Los Angeles’taki (2025) oteller var.


Bulgari Hotel Paris, yüzde 75’i süit olmak üzere teras ve avlular içeren 76 oda sunuyor. Her biri özel bir daire gibi tasarlanmış ve en kaliteli lüks mobilya markalarıyla zarif bir şekilde döşenmiş. Maison ile yakından bağlantılı olan ünlülerin sanat eserleri ve fotoğrafları da Bulgari kimliğini Bulgari Hotels & Resorts'a taşıyor.

Binanın tepesinde bulunan Bulgari Penthouse, Bulgari tasarım yaklaşımının doruk noktası diyebiliriz. 400 metrekare iç ve 600 metrekare dış olmak üzere toplam bin metrekareden fazla alanda ve iki katta yer alan, Akdeniz bitkileri ve meyve ağaçlarıyla dolu tamamen peyzajlı asma bahçeye sahip Bulgari Penthouse, Fransa'nın başkentinin simgesel binalarının panoramik manzarasını sunuyor.

Bulgari Hotels & Resorts için temel malzemeleri kullanarak, modern ve klasik İtalyan yemeklerini bir araya getiren üç Michelin yıldızlı şef Niko Romito'nun küratörlüğünü yaptığı Il Ristorante - Niko Romito ise, hem Made in Italy kültürünü hem de İtalyan kültürünün zarafetini ve canlılığını yansıtıyor.

Restoranın bitişiğinde bulunan ve otel bahçesine bakan Bulgari Bar, House'un tüm cömertliğini, zarafetini ve ruhunu yansıtıyor ve batı Paris’in en çok aranan buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanıyor.

İki katlı 1300 metrekare alana yayılan Bulgari Hotel Paris’teki Bulgari Spa ise, Paris’teki lüks otellerin arasında en uzunlarından biri olan 25 metrelik yüzme havuzuyla benzersiz bir deneyim sunuyor.

Lee Mullins tarafından Bulgari için özel olarak tasarlanan, Workshop Gymnasium eğitim yöntemiyle hareket edilen ve aynı zamanda fitness alanında en son teknolojiye sahip özel bir stüdyo da otelde bulunuyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler