YAŞAM - HABER

Brookly Beckham ile Nicole Peltz’in 9 Nisan’daki düğününden detaylar

2020’de nişanlanan Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz, 9 Nisan’da Peltz’in milyarder babasının Florida’daki evinde dünyaevine girecek. Peltz düğünde, Valentino tasarımı iki gelinlik giyecek. Düğünde Brooklyn Beckham’ın sağdıçlığını kardeşleri Romeo ve Cruz yaparken, Nicole Peltz’in nedimesi ise erkek kardeşi Brad olacat. Gigi Hadid, Nicole Richie ve Gordon-Tana Ramsay gibi dünyaca ünlü konukların katılacağı görkemli düğünde sahneye çıkacak isimlerden biri ise Snoop Dogg

Brookly Beckham ile Nicole Peltz’in 9 Nisan’daki düğününden detaylar

David Beckham ile Victoria Beckham’ın oğulları 22 yaşırdaki Brooklyn Beckham ve nişanlısı 27 yaşındaki Nicola Peltz’in düğünlerinin tarihi belli oldu. Çift, 9 Nisan’da Amerika’da, Gigi Hadid, Nicole Richie ve Gordon-Tana Ramsay gibi dünyaca ünlü konukların katılacağı görkemli bir düğünle dünyaevine girecek.

The Sun gazetesinin haberine göre Nicola Peltz’in milyarder babasının Florida-Palm Beach’teki 27 yatak odalı malikanesinde düzenlenecek düğün törenini, sadece US Vogue dergisi görüntüleyecek. Fotoğrafları ise efsanevi fotoğrafçı Annie Leibovitz çekecek. Brooklyn Beckham’ın vaftiz babası Elton John ise o tarihte turnede olacağı için düğüne katılamayacak.

Peltz’in düğünde hangi tasarımcının gelinliğini giyeceği ise herkesin merak konusuydu. Tahminler çoğunlukla kendi moda markasına sahip olan müstakbel kayınvalidesi Victoria Beckham’dan yanaydı. Hatta Victoria Beckham, 2020’de Brooklyn kendisine evlenme teklif ederken Peltz’in giydiği dökümlü sarı elbiseyi de tasarlamıştı. Ancak The Sun, Nicola Peltz’in düğününde bir değil iki gelinlik giyeceğini ve bunun için Valentino ile anlaştığını, Victoria Beckham’ın da müstakbel gelinini bu konuda desteklediğini yazdı. Zaten Peltz de, Kasım 2021’de CR Fashion Book ile yaptığı röportajda, gelinliği üzerinde çalışmak için iki mez Roma’ya Valentino’nun atölyesine gittiğini açıklamıştı: “Roma’ya ilk gidişimde yanımda annemi, düğünümde nedimem olacak erkek kardeşim Brad’i ve dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri olan Leslie Fremar’ı da yanımda götürdüm.” Genç kadın ayrıca gelinliğin tasarımında bizzat yer aldığını anlatarak “Bu yaratıcı süreçte mükemmel uyumu ve kumaşı bulmak çok keyifli ve eğlenceliydi” dedi.

The Sun’a konuşan bir yakınları, Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham’ın düğünlerinin mükemmel olmasını istediklerini ve tüm detaylarla bizzat ilgilendiklerini söyledi: “Para onlar için kesinlikle sorun değil, ama yine de düğünlerinin zenginlik değil, bir aşk kutlaması olmasını istiyorlar.”

Düğünde Brooklyn Beckham’ın sağdıçları erkek kardeşleri Romeo ve Cruz olurken, Nicole Peltz’in nedimeliğini ise erkek kardeşi Brad yapacak.

Öte yandan ünlü müzisyen Snoop Dogg da, çiftin düğününde sahneye çıkacağını açıkladı. Yakın arkadaşı olan baba David Beckham ile birlikte Brooklyn için Las Vegas’ta bir bekarlığa veda partisi düzenleme konusunda görüştüklerini söyleyen Snoop Dog, genç çiftin düğünlerinde de sahneye çıkacağını söyleyip “Ortalığı ateşe vereceğim” dedi.

Önceki ve Sonraki
Haberler