YAŞAM - HABER

Bee Goddess’tan Atatürk’e özel koleksiyon

Bugün hepimiz Atamızı minnetle ve saygıyla anıyoruz. Bee Goddess markası da, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’nde Atatürk’ün şahsi eşyaları bölümünde sergilenen özel hançerinden ilhamla tasarlanan Sword of Light tılsım koleksiyonundaki kolye tasarımları ile Atatürk’ün hatırasını ve ışığını hayatımıza taşıyor.

profil
BT Ekip
10.11.2021
Bee Goddess’tan Atatürk’e özel koleksiyon

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’nde Atatürk’ün şahsi eşyaları bölümünde sergilenen özel hançerinden ilhamla Ece Şirin tarafından tasarlanan; altın ve pırlanta versiyonları bulunan Sword Gold Diamond kolye tasarımları Atatürk’ün hatırasını ve ışığını hayatımıza taşıyor. Atatürk’ün balmumu heykelinden mareşal üniformasına, özel dikim kıyafetlerinden kondisyon aletine kadar dünya liderimize ait değerli parçaların yer aldığı Atatürk Müzesi’nden ilhamla tasarlanan bu özel koleksiyon, bütün sınırları aşmaya hazır olanlara sesleniyor.

Sword of Light koleksiyonu tılsımları kılıç, zihinsel alemde yeni bir yolculuğa başlamak için parlak bir zihni ve nihai gücü sembolize ediyor. Objektif bakış açısına, mantığa, rasyonaliteye ve daha yüksek bir bilince varmaya yönelttiğine inanılıyor. Atatürk’ün yaptığı gibi çığır açan fikirlere ulaşmayı sağlayan ve aynı zamanda, olumsuz düşünce kalıplarını serbest bırakmak için zihni ehlileştirmeyi sembolize eden kolye, 10 Kasım’da sevdiklerinizle Atatürk’ü anmak ve onun sağladığı güzellikleri bir kere daha kutlamak adına güzel bir hediye değeri taşıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog