YAŞAM - HABER

Barbie’den Tina Turner bebeği

Rock’n Roll’un efsane isimlerinden Tina Turner’ın Barbie bebeği yapıldı. Barbie Signature Music Series'in bir parçası olarak piyasaya sürülen bebek; Tina Turner'ın sahnedeki duruşunu ve canlı kişiliğini yansıtıyor

Barbie’den Tina Turner bebeği

Oyuncak markası Barbie; Barbie Signature Music Series'in bir parçası olarak, Rock'n Roll’un yaşayan efsanelerinden Tina Turner’ın bebeğini piyasaya sürdü.

Grammy ödüllü müzisyenin ikonik hit single'ı ‘What's Love Got To Do with It’in anısına, şarkının klibinde Turner’ın görünümünden yola çıkarak oluşturulan bebek, şarkıcının dinamik sahne duruşunu ve canlı kişiliğini yansıtıyor. Barbie, yeni bebeğiyle; Tennessee, Nutbush'taki küçük bir kasaba kilise korosunda şarkı söylemekten Rock'n Roll’un kraliçeliğine uzanan bir kariyere sahip olan Tina Turner'ın inanılmaz yolculuğunun yanı sıra kalıcı kültürel etkisi ve mirasını onurlandırıyor.

Yeni Tina Turner bebeğinin şık ve seksi siyah mini elbisesi, dikişlerle vurgulanan bir jean ceketle tamamlanmış. Gösterişli bir kolye ve cesur küpeler, bebeğin aksesuarlarını oluşturuyor.

Tina Turner babaği; Mattel'in çevrimiçi mağazasının yanı sıra Amazon, Walmart ve Target gibi perakende mağazalarından satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki
Haberler