YAŞAM - HABER

76 yaşındaki Helen Mirren People’ın ‘güzellik’ sayısına kapak oldu

Oscar’lı ünlü oyuncu Helen Mirren, kendisini hiçbir zaman ‘güzel’ olarak görmediğini söylese de, People dergisinin güzellik sayısı Beautiful Issue’ya kapak oldu. Mirren, “Bence güzellik endüstrisi denen şeye havalı endüstri de denilmeli. Çünkü insanlara hava atıyoruz” diyor

76 yaşındaki Helen Mirren People’ın ‘güzellik’ sayısına kapak oldu

76 yaşındaki Helen Mirren, People dergisinin Beautiful Issue sayısına kapak oldu. Dergiye verdiği röportajda kendisini hiçbir zaman 'güzel' olarak görmediğini söyleyen SAG Yaşam Başarı Ödülü sahibi başarılı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çoğumuz güzel değiliz. Güzellik kadar güçlü olan başka şeylerimiz de var. Ve bunları kutladığımızı görmek isterim.”

“Bence güzellik endüstrisi denen şeye havalı endüstri de denilmeli. Çünkü insanlara hava atıyoruz” diyen Oscar ödüllü oyuncu, People’ın Beautiful Issue, yani güzellik sayısına kapak olması için teklif geldiğinde çok şaşırdığını söylüyor: “Kendimi hiçbir zaman 'güzel' olarak görmedim. Özellikle de bu yaşımda! Bu yüzden teklif gelince çok şaşırdım.”

Aynı zamanda L'Oréal’in marka elçilerinden biri olan Helen Mirren, aslında Beautiful Issue dergisinin ismiyle bazı sorunlar yaşadığını da sözlerine ekliyor: “Güzellik endüstrisiyle - makyaj ve makyaj ürünleri, cilt bakımı ve geri kalanıyla - ilişkilendirilen güzellik kelimesini sevmiyorum çünkü bence güzel olmayan büyük çoğunluğumuzu dışlıyor.”

Önceki ve Sonraki
Haberler