YAŞAM - ANNE - ÇOCUK

Çocuklar, Emelito ile sanatı keşfediyor!

Emelito’nun 5 yaş üzeri çocuklar için düzenlediği Müze Müze Geziyoruz etkinliği bu ay da minikler İstanbul’un eşsiz mekanlarında sanatla buluşturuyor

profil
BT Ekip
3.05.2025
Çocuklar, Emelito ile sanatı keşfediyor!

Çocuklar keşfediyor, düşünüyor, hayal ediyor… Ve Emelito eşliğinde her hafta bir başka müzede, doğanın tam ortasında ya da tarihin kalbinde sanatla buluşuyorlar!

Emelito’nun Müze Müze Geziyoruz programı, 5 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanan benzersiz bir sanat yolculuğu.

Çocuklar gözlem yapıyor, eserleri inceliyor, renklerle düşüncelerini anlatıyor ve kendi çizgilerini yaratıyorlar.

Tüm resim malzemeleri Emelito tarafından özenle hazırlanıyor; çocuklar beraberlerinde sadece meraklarını ve hayal güçlerini getiriyor.

 

Müze Müze Geziyoruz’un Mayıs ayı programı şöyle:

  • 3 Mayıs’ta İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde eserleri inceliyor, Cumhuriyet dönemi sanatçılarını tanıyorlar.
  • 10 Mayıs’ta Nuruosmaniye Mahzenleri’nde tarihsel izleri resimle buluşturuyorlar.
  • 17 Mayıs’ta Pilevneli Galeri’de çağdaş heykeller üzerine düşünüyor, üç boyutlu düşler kuruyorlar.
  • 24 Mayıs’ta Yıldız Parkı’nda doğayı izliyor, renkleri açık havayla harmanlıyorlar.

• • 31 Mayıs’ta İş Bankası Resim ve Heykel Müzesi’nde ‘Tat ve Sanat’ sergisiyle duyularla sanat arasında köprü kuruyorlar.

Önceki ve Sonraki
Haberler