Yakışıklı oyuncu Jacob Elordi, lüks mücevher evi Cartier için ilk kampanyasında, ‘Priscilla’ filminde birlikte çalıştığı yönetmen Sofia Coppola ile yeniden bir araya geldi.
Kısa süre önce markanın en yeni elçisi olarak duyurulan aktör, New York'ta çekilen Cartier'in yeni ‘LOVE Unlimited’ kampanyasında rol aldı.
Orijinal LOVE bileziğini ön plana çıkaran yeni koleksiyon, aşk kavramını tüm biçimleriyle ve ilişkileriyle kutluyor. Projede, aktörün kız kardeşi Isabella Elordi tarafından çekilen bir dizi kamera arkası fotoğrafı da yer alıyor.
Coppola'nın yaratıcı dünyasına yaslanan kampanya, aynı zamanda LOVE bileziğinin ardındaki göndermeleri de sergilemeyi, dostluk ve ‘aşkın kalıcı gücü’ temalarını kutlamayı amaçlıyor.