Grammy Ödülleri'nde Yılın Albümü ödülünü kazanan ve Superbowl’daki performansıyla büyük ses getiren Bad Bunny, şimdi de ilk imzalı spor ayakkabısı BadBo 1.0 ile gündemde.
Benito olarak bilinen Bad Bunny'nin adidas ile ilk solo çalışması olan BadBo 1.0, şimdiden tarihe geçecek nitelikte.
Kendi yolundan gitmeyi seçenler için tasarlanan ayakkabı, beyaz taban ve kahverengi süet üst kısma sahip.
Deri ve süetten kauçuk tabana kadar çeşitli dokular ve malzemeler, sanatçının yolculuğunu yansıtıyor.
Sade kahverengi ve beyaz renk kombinasyonu, adidas Originals'ın mavi detaylarıyla vurgulanıyor.
Topuk kısmına adidas Trefoil logosu işlenmiş, ayakkabının seri numarası ise topuk çevresine dikilmiş.
Sadece 1994 çift üretilen (Bad Bunny'nin doğum yılı olan 1994'ü simgeliyor) bu spor ayakkabılar, bu yıl piyasaya sürülecek en iyi modeller arasında yer alıyor.
Tarihin bir parçasına sahip olmak isteyen hayranlar, sınırlı sayıda üretilen bu spor ayakkabıları yalnızca resmi Bad Bunny x adidas web sitesinde bulabilirler.