MODA - ÜNLÜLER

FILA’nın F-Box logosunun 50. yılını kutladığı koleksiyonu Hailey Bieber tanıtıyor

Başarılı model Hailey Bieber, İtalyan spor giyim markası FILA’nın F-Box logosunun 50. yılını kutlamak için hazırladığı koleksiyonun yüzü oldu. Bieber, koleksiyon için hazırlanan kampanyanın tasarımını da üstlendi

FILA’nın F-Box logosunun 50. yılını kutladığı koleksiyonu Hailey Bieber tanıtıyor

FILA, imzası olan F-Box logosunun 50. yılını onurlandıran, mirastan ilham alan yeni koleksiyonunun lansmanını geçtiğimiz günlerde yaptı. Koleksiyon için hazırlanan kampanyanın yüzü ise ünlü model Hailey Bieber oldu. Markayla ilk olarak 2022 yılında birlikte çalışan Bieber; yeni kampanyanı Dani Michele ile birlikte bizzat kendisi tasarladı. Fotoğrafları ise Renell Medrano çekti. Kampanya fotoğraflarında, country kulübü şıklığının tenis kortlarından sokak stiline zahmetsizce geçiş yaptığı görülüyor.

İlk olarak 70'li yılların başında tenis kıyafetlerinde görülen, Sergio Privitera tarafından tasarlanan iki tonlu ‘F’ sembolü, markanın amblemi haline geldi. Bu, İtalyan spor giyim markasının yalnızca tenis giyimindeki uzmanlığını değil, aynı zamanda siluetleri her gün için yeniden yorumlamadaki çok yönlülüğünü ve yaratıcılığını da simgeliyor. Markanın geniş arşivinden yararlanılan koleksiyon, onlarca yıllık sevilen tasarım özelliklerini bir dizi giysi ve aksesuara dahil ederek uzun süredir devam eden tarihini kutluyor.

Koleksiyonda erkekler için sunulan ürünler; hem şık bir his, hem de kolay giyilebilirlik sunan iki parçalı setlere odaklanıyor. İnce örgü üst ve alt kısımlardan oluşan bazı parçalar blok renkler ve kontrast panellerle minimalist bir görünüme sahipken, diğer setler cesur raket baskısıyla süslenmiş teknik malzemelerle üretilmiş. FILA'nın imza renkleri olan lacivert, kırmızı ve beyaz; işlemeli F-Box logosuyla tamamlanan çeşitli polo tişörtler, sıfır yakalar ve şortlarda yerini alıyor.

Bu tasarımları kadın koleksiyonuna da uyarlayan marka, aynı renk ve baskılarda şort, etek ve örgü üstler sunuyor. Tenisten ilham alan parçaların yanı sıra, günümüzün atletik giyim trendlerinden de yansımalar sunan rahat pantolonlar ve F-Box logosuna sahip nötr tonlu üstler de dikkat çekiyor. Her iki seride de sportif hissi zenginleştirmek için kasketler, çoraplar ve ter bantları gibi klasik aksesuarlar bulunuyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler