MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Başrollerini Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer ve Elle Fanning'in paylaştığı 'Maleficent:Mistress of Evil' adlı film dünyanın dört bir yanında gala gösterimlerine devam ediyor. Ünlü oyuncuların tarzını mercek altına aldık.

profil
BT Ekip
13.10.2019
Haftanın ünlü stilleri

Angelina Jolie'nin Londra galasında taşıdığı Alexander McQueen tasarımı elbisesi moda yazarları tarafından iddiasız fakat sofistike bulundu. Saç aksesuarı olarak kullandığı taç ise dikkat çekti.


Vanity Fair dergisi tarafından  2019'un En İyi Giyinen İsimleri arasında gösterilen Elle Fanning monoblok ve maskülen kırmızı takım seçimiyle yine tam not aldı. 


Angelina Jolie, Londra Odeon IMAX stüdyolarında gerçekleşen gösterime gümüş rengi oldukça iddialı bir elbise ile katıldı. 


Elle Fanning Londra Odeon IMAX stüdyolarında gerçekleşen gösterimde ilk kez hayal kırıklığı yarattı. Moda yazarları ünlü yıldızın bu görünümünü 'maskeli balo' kostümü olarak değerlendirdi. 


Angelina Jolie, Roma galasında son zamanlardaki en renkli seçimiyle bağeni topladı. Ünlü yıldızın tunik seçimi Givenchy Haute Couture Spring Summer 2020 koleksiyonundan. 


Önceki ve Sonraki
Haberler