MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Klasik bir Hollywood kırmızı halı stili mi? Yoksa şehirdeki bir gece için giyilen daha cesur, eşsiz bir kıyafet mi? Bu listedeki kadınlar kuşkusuz keyifle takip ettiğimiz moda ikonlarından. Giysileriyle, saçlarıyla risk almaktan korkmuyorlar. Bu haftanın stillerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
29.04.2018
Haftanın ünlü stilleri

Megan Markle çarpıcı ve şık stiliyle yine beğeni topladı. Işıltı ve bel kemeri detaylı bu elbise Boss imzalı. Markle, her zaman olduğu gibi yine tüm asaletiyle karşımızda.

Haftanın ünlü stilleri

Blake Lively,  blazer elbisesi, beyaz topuklu ayakkabıları ve bir papyonuyla kırmızı halıda maskülen şıklığını ortaya koydu. Elbisesi Balmain imzalı.

 
Haftanın ünlü stilleri

"Avengers: Infinity War" filminin Los Angeles galası gerçekleşirken Güçlü Avengers kadınları şıklıklarıyla dikkat çekti. Gwyneth Paltrow, bakır renkli simli mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Elbisenin hacimli duruşu ve belindeki kravat kemeriyle gecenin parlayan isimlerinden biri oldu.

 
Haftanın ünlü stilleri

33 yaşındaki oyuncu galaya Erdem’in sonbahar kış 2018 koleksiyonundan bir elbiseyle katıldı. Tercihini straplez bir modelden tercih eden Johannson gümüş rengi taş ve ince bir siyah kemer detaylı elbisesiyle çok zarif oldu.

 
Haftanın ünlü stilleri

Oyuncu Katie Holmes, 2018 Tribeca Film Festivali sırasında yapılan gösteriminde siyah beyaz çiçekli baskılı bir elbiseyle hoş görünüyor.

 
Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta New York'taki City Harvest Gala'sına giderken Chrissy Teigen şıklığını konuşturdu. İkinci kez hamile olan Teigen, rahat, uçuş uçuş göz alıcı bir pembe ipek elbise seçmiş. Elbisesi Valentino imzalı.

 
Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta New York’ta geleneksel Time 100 galası gerçekleştirildi. Gecede sahne performansı sergileyen ünlü şarkıcı, kıyafetleriyle göz doldurdu.Kırmızı halıda Zuhair Murad’ın İlbahar 2018 Couture koleksiyonundan bir elbise giyen Lopez’in sahne kıyafeti de dikkat çekti.

 
Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog