MODA - ÜNLÜLER

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Aralık ayının gelmesiyle yılın en iyilerini seçmeye başlıyoruz. Bu yıl farklı ödül törenlerinde ve galalarda boy gösteren en şık kadınları bir araya getirdik. Sizce 2017'nin en şık kadını kim?

profil
BT Ekip
13.12.2017
2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Kendall Jenner, New York’ta gerçekleşen Fashion Media Awards gecesindeki stili bu yılın unutulmaz stillerinden oldu. Giambattista Vali’nin Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonuna ait olan bu elbisenin drape detayları, üst kısmı ve tütü tarzında devam etek kısmı romantik bir hava yaratmış. Saten Jimmy Choo sandaletleri ve Lorrain Schwartz tasarımı görkemli zümrüt kolyesi Jenner’ın duruşuna zarafet katmış.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Brie Larson, Londra’da gerçekleşen “Kong: Skull Island” galasında uzun beyaz elbiseyle göz kamaştırdı. Ralph and Russo tasarımı beyaz elbisenin siyah aplike detayları elbisenin klasik havasına renk katmış. Elbisenin eteklerinden devam eden fırfır detayları sayesinde, derin dekolte detayının daha yumuşak durmasını sağlamış.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

 Rosie Huntington-Whiteley, Vanity Fair Oscar partisinde, gümüş renginde saten bir elbiseyle büyüledi. Zarif Versace tasarımı abiyesinin göğüs kısmındaki ışıltılı aplikeleri sayesinde odak noktasını ışıltı detayında toplayıp, hamile karnının ön planda olmamasını sağlamış.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Gigi Hadid, gecenin başrolü olduğu Gigi Hadid x Maybelline partisinde abartısız sade bir stille yılın en çok konuşulan stillerinden oldu. Sarı Ralph Lauren tasarımı bir elbise ve sarı Ralph Lauren tasarımı uzun bir paltoyu kombinleyerek bu yılın trendi olan monokromatik stiliyle büyüledi. Sade, altın renginde Christian Louboutin stilettoları ile kombinini tamamlayan Hadid, dikkatleri elbisesinin üstünde topladı.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Angelina Jolie, yönetmen koltuğuna oturduğu "First They Killed My Father" galasında büyüleciyi şıklığı ile boy gösterdi. Gece için, toprak tonlarında straplez bir Christian Dior tasarımı elbiseyi tercih etti. Pile detaylı volümlü elbisesini inci bir kolyeyle tamamlayarak zarif duruşunu sergiledi.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Cara Delevingne, başrolü olduğu ‘Valerian’ filminin galasında futuristik ve aykırı tarzı ile büyüledi. Iris Van Herpen tasarımı metalik ve transparan görünümlü elbisesinin detaylarına uyumlu bir saç stili ile Delevingne futuristik stilini vurguladı. Repossi imzalı sade aksesuarlarıyla elbisesinin stiline bütünlük kattı.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Bella Hadid, Cannes’da gerçekleşen Chopard Space Party gecesinde zarafetiyle göz kamaştırdı. Hadid, Roberto Cavalli tasarımı gümüş renginde ince saten elbiseyi tek kelimeyle mükemmel bir şekilde taşıdı. Elbisenin yırtmaç detayını zarafetle sunmak adına gümüş gladyatör sandaletleri ile kombinleyen Hadid, gecede büyüledi.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Adriana Lima, Cannes Film Festivali'nde giydiği gelinlikle bu yılın en şık stilleri arasında yer aldı. Lima, kırmızı halıda Naem Khan İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonuna ait beyaz straplez bir gelinlikle boy gösterdi. Elbisenin kadınsı silüeti ile Lima güzel vücut hatlarını ön plana çıkarmış. Sade şık elbisesini tamamlamak için Lima, Chopard tasarımı görkeml bir kolye tercih etti.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Jennifer Lawrence, Londra’da düzenlenen "Mother!" galasında nefes kesici bir görüntü ile boy gösterdi. Lawrence, Atelier Versace tasarımı açık gri file işlemeli uzun bir elbise tercih ederek cesur ama duru bir stil ile yılın en şık stillerinden oldu. Saçlarına naturel ve salaş bir topuz şekli veren Lawrence, elbisesinin daha sade ve duru bir havası olmasını sağladı.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili

Sara Sampaio, Cannes’da gerçekleşen bir partide Elie Saab tasarımı elbiseyle tek kelimeyle göz kamaştırdı. Baştan aşağı transparan olan Elie Saab elbisesinin siyah ışıltılı dantel detayları ile oldukça cesur bir duruş yaratmış. Koyu bir dudak makyajı ile stilini tamamlayan Sampaio gotik bir hava ortaya çıkarmış.

2017'nin en iyi 10 kırmızı halı stili
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog