MODA - ÜNLÜLER

2016'nın en kötü görünümleri

“En Tarz 20 Kadın” listemizden sonra sıra 2016’nın hayal kırıklığı yaratan tarzlarına geldi. Yıl boyunca sergiledikleri görünümlerle “moda faciasına” yol açan ünlüler listemizde bakalım kimler varmış.

profil
BT Ekip
21.12.2016
2016'nın en kötü görünümleri

2016 CFDA Moda Ödülleri kırmızı halısında taşlı ceket üstü ve kadife kumaştan siyah şalvar pantolonuyla katılan Adriana Lima, yılın en kötü kırmızı halı görünümlerinden birini sergiledi. Marc Jacobs tasarımı tercih eden Lima’nın bu hali, ünlü modelden beklentileri karşılamıyor ve onu yılın “hayal kırıklığı” listesine sokuyor.

2016'nın en kötü görünümleri

Ralph Lauren tasarımı parlak tül kumaştan, siyah uzun elbisesiyle Oscar kırmızı halısına katılan Kate Winslet, Oscar törenlerinde giydiği en kötü kıyafeti sergilemiş oldu. Sade elbisesini makyaj veya aksesuarla zenginleştirmeyen ünlü oyuncunun tasarım kıyafeti moda dünyasından eksi puan aldı. 

2016'nın en kötü görünümleri

MTV Film Ödülleri’nde şarkıcı Halsey şort ve iç çamaşırının üzerine kombinlediği ceketiyle oldukça iddialı bir görünüm sergilemiş. Pul işlemeli pembe “takımının” iddiası bile Halsey’in 2016’nın rüküşleri arasına girmesini engelleyemiyor. 

2016'nın en kötü görünümleri

İngiliz Moda Ödülleri’nde giydiği siyah kadife kumaştan uzun elbisesi ve üzerine aldığı siyah kürküyle şıklıktan uzak bir tarz oluşturan Kate Moss, Louboutin ayakkabıları ve dore çanta tercih etmiş. 2016 yılının son ayında sergilediği rüküş görünümü nedeniyle Moss, hayal kırıklıkları listemize giriyor.

2016'nın en kötü görünümleri

2016 Oscar ödüllerinde giydiği Marchesa tasarımı lila elbisesiyle bizi hayal kırıklığına uğratan süper model Heidi Klum, ombre elbisesinin tülleriyle, tek kol detayı, omuz ve karındaki tüy detaylarıyla oldukça karışık görünüyor. 

2016'nın en kötü görünümleri

Abbey Clancy, payetli gibi duran metalik elbisesi ve burnu açık, tek bant ayakkabılarıyla kombinlediği ince siyah çorapla 2016’nın rüküş görünümlerinden birine imza attı. Bu görünümüyle Brit Awards’a katılan modelin ayakkabılarının şeffaf materyalden yapılmış olması ise görünümü “moda faciası” yapıyor. 

2016'nın en kötü görünümleri

Moniqiue Lhuillier tasarımı siyah kapri üzerine işlemeli, kuyruklu bir üst giyen oyuncu Sarah Hyland’in tarzı, 2016’nın moda facialarından biri olmaya aday görünüyor. 

2016'nın en kötü görünümleri

Oversize sweater görünümlü bej tonlarındaki kuyruklu Christian Siriano kıyafetiyle Emmy Ödülleri kırmızı halısında boy gösteren Anna Chlumsky, bacaklarını olduğunda kısa ve kilolu gösteren kıyafetiyle tarz olmaktan çok uzak bir görüntü sergiliyor.

2016'nın en kötü görünümleri

Kendine özel tasarlanan Balmain metalik elbisesiyle kalçalarına dikkat çekmeyi hedefleyen Kim Kardashian, sararttığı kaşlarıyla oldukça değişik bir tarzda karşımıza çıkıyor. Eşi Kanye West’in de buz mavisi lensleriyle kendisine eşlik ettiği törende ikili bizim için bir hayal kırıklığı oldu.

2016'nın en kötü görünümleri

Amerikan Müzik Ödülleri’nde giydiği çift yırtmaçlı Yousef Akbar tasarımı siyah elbisesiyle moda dünyasında şok etkisi oluşturan model Chrissy Teigen’ın yırtmacı, göğüs altına kadar çıkıyor. Elbisesi büyük ses uyandıran Teigen, abartılı aksesuar kullanımı ve görünümüne uyum sağlamayan Dsquared ayakkabılarıyla 2016’nın “hayal kırıklığı” oldu. 

2016'nın en kötü görünümleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog