MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu haftanın ünlüler stili köşesinde yine çoğunlukla Cannes Film Festivali’nde boy gösteren birbirinden şık ve iddialı ünlüler var. Kırmızı elbisesi ile haftanın en çok konuşulan ismi Rosie Huntington-Whiteley’den, zarif stiliyle Kate Middleton’a kadar yine çok pek ismi sizler için derledik.

profil
BT Ekip
22.05.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada bordo tonlarında göğüs ve derin bacak dekolteli elbisesi ile Bella Hadid var. Haftanın en beğenilen stillerinden biri olan bu elbise ise Alexandre Vauthier tasarımı.

Haftanın ünlü stilleri

Kırmızı elbisesi ise bu hafta dillerden düşmeyen seksi güzel Rosie Huntington-Whiteley’nin tercihi de Bella Hadid gibi Alexandre Vauthier. Boyundan bağlamalı uçuş uçuş elbisesi ile adeta kusursuz.

Haftanın ünlü stilleri

Karlie Kloss ise dar kesim payetli gümüş elbisesini saçına taktığı aksesuarı ile tamamlamış. Seksi ve iddialı kıyafetlerinin aksine çok daha asil ve zarif duruyor. Elbisesi Louis Vuitton.

Haftanın ünlü stilleri

Kırmızı tek omuz dökümlü elbisesi ile Kate Moss bir kez daha ne giyse kendine yakıştırdığını kanıtlar nitelikte. Elbise ise vintage ve Halston marka.

Haftanın ünlü stilleri

Kirsten Dunst beyaz kabarık model elbisesi içinde çok zarif ve masum bir görüntüye sahip. Askıları ve elbise üstünde çiçek motifi detaylı bu elbise Dior imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Kate Middleton’ı ise büyük altın düğmeli bir gömlek-kalem etek takımı ile görüyoruz. Kendisi yine Alexander McQueen tercih etmiş.

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta nar çiçeği Ulyana Sergeenko elbise tercih eden bir diğer isim de Jessica Alba. İşlemesiz, hafif pileli eteği ile kırmızının en sade ve zarif hali ile karşımızda.

Haftanın ünlü stilleri

Son olarak Leighton Meester ise günlük şık bir kıyafet seçimi ile haftanın stilleri arasına giriyor. Siyah bir pantolon-uzun yelek takımını beyaz kolsuz bir bluz ile tamamlamış. Açık bantlı ayakkabıları kombini zarifleştirmiş. Günlük hayatta ilham alınacak bir tarz.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog