MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde yine birbirinden iddialı ve özellikle seksi stilleri sizler için derledik. Sienna Miller'dan Kendall Jenner'a dönemin tarzları ile en çok konuşulan isimleri bakalım bu hafta neler giymiş?

profil
BT Ekip
24.04.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada kırmızı asimetrik elbisesi ve sade ve doğal saç ve makyaj tercihi ile Sienna Miller var. İnce ve zarif vücudunda elbiseyi oldukça şık bir şekilde taşımış. Elbise Christopher Kane imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Cate Blanchett ise sıra dışı bir tarz ile karşımızda. Sezonun trendlerinden olan grafik desenler ve renklerin koyu tonları ile tasarlanmış elbisesi ile çok trend gözüküyor. 

Haftanın ünlü stilleri

Allison Williams ise her kadının gönlünü fethedecek elbisesi ile kırmızı halıda dikkat çekiyor. Elbisenin dantel detayları oldukça gizemli ve çekici bir hava katmış. Elbise Nina Ricci tasarımı...

Haftanın ünlü stilleri

Zoe Kravitz derin göğüs dekolteli, ince askılı siyah elbisesi ve choker kolyesi ile haftanın en cool ve seksi stiline sahip oluyor.

Haftanın ünlü stilleri

Zarif ve doğal güzel Katie Holmes ise yüksek bel flare paça kalın işlemeli bir pantolon ve siyah sade bir bluz ile sade ve şık bir tarz sergilemiş. İddiadan uzak kombin bizce haftanın en şıklarından.

Haftanın ünlü stilleri

Dönemin en popüler ismi Kendall Jenner ise oldukça spor, günlük ama seksi bir stille karşımızda. Özellikle bağcıklı gladyatör sandaletleri sezonun en hit parçalarından. Mini kot şortu ve göbeği açıkta bırakan üstü ile yine en sade ve basic parçalarla ne kadar iddialı gözükülebileceğini kanıtlamış kendisi!

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog