MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Haftanın ünlü stilleri köşesinde bu hafta Paris Moda Haftası’nın da başlamasıyla rotamızı Paris’e doğru çevirdik. Defilelerde, parti ve etkinliklerde öne çıkan stilleri sizin için derledik.

profil
BT Ekip
6.03.2016
Haftanın ünlü stilleri

Stil denince akla ilk gelen isimlerden olan Olivia Palermo H&M Defilesi öncesi siyah bir midi boy elbisenin üstüne mavi ve altın tonlarında otantik görünümlü bir ceket tercih etmiş. Sıkı ense topuzu ve koyu renk ruju ile oldukça zarif ama bir o kadar da iddialı görünüyor.

Haftanın ünlü stilleri

H&M defilesinde ön sıralarda dikkat çeken bir diğer isim ise Ciara… Oldukça renkli ve işlemeli elbisesini örgü bir saç modeli ile tamamlayarak harika bir stil oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Kate Mara ise H&M defilesine, H&MxBalmain iş birliğinden olan uzun blazer ceketi ile katılıyor. İçine tercih ettiği aynı boylardaki eteği ve kısa üstü ve et rengi stilettoları ile hem spor hem de tarz bir görüntü elde etmiş.

Haftanın ünlü stilleri

Olivia Palermo bu sene siyahlardan vazgeçemiyor ve Balmain defilesine siyahlar içinde katılıyor. Deri pantolonu üstüne şifon bluzu ve ceketi ile gösterişsiz ama özenli…

Haftanın ünlü stilleri

Lanvin defilesinde dikkat çeken bir diğer isim asimetrik kırmızı tonlarındaki elbisesi ile Emmy Rossum. Oldukça trend ve hareketli bir stil yakalamış.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog