MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Nicole Kidman’dan, moda haftalarının en çok konuşulan isimlerinden olan Olivia Palermo’ya kadar pek çok ünlünün stilini yine sizler için derledik.

profil
BT Ekip
16.10.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada siyah kadife elbisesi ile oldukça asil ve feminen bir görünüme sahip olan Nicole Kidman var. Tulum olması Kidman’a biraz daha spor bir görünüm katsa da, kırmızı ruj ile etkisini katlamış. Nicole Kidman’ın tercihi ise Giorgio Armani.

Haftanın ünlü stilleri

Kristen Stewart eşofman benzeri takımı ve bomber ceket havasındaki üstüyle oldukça trend bir görünüme sahip! Üstündekiler tabiî ki Chanel imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Taba ve hardal tonlarındaki takımını mavi bir bluzla tamamlayan Olivia Palermo en salaş parçaları bile en şık şekilde giymekte artık bir usta! Üstündekiler ise Zara ve Max&Co.

Haftanın ünlü stilleri

Kırmızı ve siyah renkteki elbisesi ile Cobie Smulders tam bir İspanyol stiline sahip olmuş! Kırmızı ruj ve siyah sade bir ayakkabı ile elbise ön plana çıkarılmış. Smulders’ın tercihi Prabal Gurung.

Haftanın ünlü stilleri

Pudra pembesi üstüne bordo ve mor tonlarında işlenmiş güllü Kate Spade tasarımı elbisesi ile Kate Middleton yine zerafeti ve şıklığı elden bırakmayan isimlerden.

Haftanın ünlü stilleri

Amy Adams ise kırmızı halıda Valentino tasarımı beyaz, uçlarında siyah grafik desenli bir elbise ile oldukça sade bir görünüme sahip. Saçlarında ise romantik bir model tercih etmiş.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog