MODA - TRENDLER

2021 kış pantolon trendleri

Konforun her zamankinden çok ön planda olduğu bir sezonu karşılıyoruz. Hem evde hem de günlük hayatta ve ofiste stili ve rahatlığı bir arada sunan 2021 pantolon modellerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
7.12.2020
2021 kış pantolon trendleri

Denim, suni deri, yün ya da pamuklu... Bu sezon hemen hemen tüm parçalar ile uyum sağlayan pantolon modellerinin ana teması ''rahatlık''...


Önümüzdeki dönem kapri, flare, düz kesim ve  mom jean jean pantolonları sokak modasında sıklıkla göreceğiz. Bu sezon rahatlığa çok daha fazla önem veren moda sektörü, eşofman ve bol paça pantolonların rahatlığında jean modelleri tasarladı. Bollaşan paçalar ile daha havalı ve konforlu bir stil yaratabileceksiniz.


Rengarenk palazzo pantolonlarla sezona havalı bir giriş yapan marka, jean modelleriyle de oldukça popüler...


Kadifeden deriye birçok seçeneği olan pantolonlar bu sezonun favorilerinden...


Yeni koleksiyonunu 'evde de, ofiste de özgür stiller, özgür kadınlar…' mottosuyla çıkaran marka dinamik desenlerle ve kışa hafif bir geçiş sağlayan renklerle home office algısını şekillendiriyor. 


Günlük hayatın demirbaşı haline gelen ve rahat kumaşlarla tasarlanan pantolonlar hem evde hem de dışarıda rahatlıkla giyilebilir.


Retro stil yolculuğu vaat eden marka, pantolonlarda yüksek belli ve palazzo fit modeli ile dikkat çekiyor.


Marka bu sezon, hem klasik hem spor tarzı ile hem hafta içi hem hafta sonu gardırobunuzun vazgeçilmezlerinden olmaya aday modeller sunuyor. Stil sahibi kadınların farklı kullanım alternatiflerine uygun modelleri, oluşturduğunuz her kombinle bambaşka şekilde kullanacaksınız.


Dinamik modelleriyle ruhumuza ve görünümümüze enerji veren trend modellere göz atın...


Üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvansever ve spor yapan kadınlar için tasarlanan koleksiyon şık olmasına rağmen günlük kullanıma uygun şekilde sporlaştırılmış.


Önceki ve Sonraki
Haberler