MODA - TRENDLER

2021 bikini ve mayo trendleri

Güneşi ve sahilleri her zamankinden çok özledik! Yazın tadını çıkarırken şık ve konforlu hissedeceğiniz trend bikini ve mayo modellerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
9.06.2021
2021 bikini ve mayo trendleri

AYJE'nin Ege kıyılarından ilham alan Noir Cruise ve Cote D'azur esintisi taşıyan Island Of Leisure adlı koleksiyonları bu yazın en sofistike bikini ve mayo modellerinden... Kemerli ve yüksek belli alternatifleri ise bel ve kalça bölgesini iyice kavrayarak konforlu kullanım sağlıyor.


İpekyol ilk kez beachwear koleksiyonu ile modaseverlerle buluşuyor! Sıcak kumlardan serin sulara uzanan, karakterli ve sezonun yükselen tasarımlarından oluşan koleksiyonun ilham rotası ise Burcu Esmersoy’un enerji dolu stilinden yola çıkıyor. Burcu Esmersoy ve Ipekyol tasarım ekibinin, uzun ve heyecanlı çalışmasının ardından hazırlanan Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu; beachwear, swimwear ve aksesuar seçkisiyle plaj modasının nabzını tutuyor.


Eğlenceli ve şık kesimlere sahip mayo ve bikiniler 2021 yazının yıldız trendleri arasında. ifyoulovemenow koleksiyonundaki orijinal modelleri bir jean şort ile kombinleyerek kolaylıkla plaj dışı bir yaz görünümüne de dönüştürebilirsiniz. Koleksiyon çok renkli, desenli kimono ve pareolarıyla da ön planda.


Penti Summer Stories plaj koleksiyonu ile kendi hikayelerinizi oluşturun. Birbirinden şık tasarımlara sahip mayo ve bikinileri uygun fiyat alternatifleri ile bulabilirsiniz. Penti, doğa dostu üretim yatırımları ve koleksiyonlarıyla sorumlu markalar arasındaki yerini daha üst seviyeye taşımaya da devam ediyor. Marka sadece son bir yıl içerisinde sürdürülebilir malzeme kullanımını %70’in üzerinde arttırdı.


Bu yaz Sandshaped’in yeni Terry Havlu Koleksiyonu ile konfor ve şıklığın tadını çıkarın. Koleksiyon, 70’ler esintili havlu kumaşın, günlük hayatın içinde yer alması arzulanarak tasarlanmıştır. İtalya’nın Capri sahillerinden esinlenen renklerin yumuşak, emici havlu kumaşlarla birleştiği koleksiyondan her renkten bir takım isteyeceksiniz. Tatilinize hava katacak, zamansız Terry Havlu koleksiyonunu keşfedin.


Bu sezon uzun süredir trend olan tie-dye desen XEG koleksiyonunda klasik üçgen bikinilerle birleşti, hem de bu kez ipleri çok daha ince! Bu mikro ipler, maksimum bronzluğa da izin veriyor. Üçgen üstlerin yanı sıra, kare yaka, straplez ve yüksek bel bikini altları da mevcut.


Kate modeli bikinileriyle geçen yaza damga vuran Beach & Beyond bu sezon minimal stillere lüks ve benzersiz bir dokunuş katıyor.


Pembe, sarı, mint yeşili, bordo… Bu renklerin ışığı yansıtma şekli, sahilde çekilen karelerinizi de kusursuz hale getirecek. Ayrıca Herita koleksiyonundaki bu tonlar, kuşkusuz ki mutluluğu ve heyecanı simgeliyor!


Zarif siluetler, vücudun dış hatlarını tamamlayan tek asimetrik omuz askısı ile trend listesine giriyor. Lamira Design koleksiyonunda 2021 tasarımları Hollywood yıldızlarından esinlenilmiş ilhamlar, parlak detaylar, iddialı siyah, saf beyaz veya naturel krem tonlarıyla güncelleniyor.


Sahillerde stilini ortaya koymak isteyenler birbirinden eğlenceli pareoları Keikei'den bulabilirsiniz. İster uzun ister kısa seçim sizin! Üstelik yalnızca t-shirt ile kombinleyerek gündüzden geceye taşıyabilirsiniz. 


THE LATEST THING günümüzde sürekli değişen moda trendlerini yakalamak isteyen; dinamik, güçlü, ve farklı görünmeyi seven kadınları bir araya getiriyor. Markanın 2021 plaj koleksiyonu da yine iddialı kadınlara sesleniyor. 


Yaz ruhunu büyütüp çoğaltan koleksiyon, Bodrum’un simgesi begonvil renkleri, derin Ege mavisi nüansları gibi ilham verici dokunuşlarla dikkat çekiyor. Ege Denizi’nin esintisini, minimal tasarımlar ve sokak kültürünün canlı dünyasıyla buluşturan Bünyamin Aydın, özgün tasarımlarıyla plaj modasına yepyeni bir boyut kazandırıyor.


Normaillot İlkbahar/Yaz 21 'The Icons’ koleksiyonu, moda dünyasında ezberleri bozan cesur kesimleri ve yaratıcı tasarımları ile sahillere yeni bir soluk getiriyor. Bu özel koleksiyon, geçmişte iz bırakmış ve geleceğe ışık tutan, Brigitte Bardot, Bo Derek, Sophia Loren gibi ikonik isimlerden esinleniyor. 


Beauty Omelette'in, klasik, sade ve şık parçalardan oluşan beachwear koleksiyonu, ilham veren stili ile plajda...Geçen sezon çok beğenilen, bikiniyi kadınlara dayatılan tüm güzellik algılarına tepki olarak giyip sembolikleştiren oyuncu Leila Diniz'den alınan ilhamla ortaya çıkan Leila modeli, bu yaz yine Beauty Omelette'te... Bu sezon koleksiyonda leopar desenler de dikkat çekiyor. Hem mayo hem de bikini modeli bulunan leopar desende, plaj pantolonu ve kimono da mevcut.


Önceki ve Sonraki
Haberler