MODA - TASARIMCILAR

Londra Moda Haftası’ndan 3 defile

15-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Londra Moda Haftası’na dünyanın dört bir yanından onlarca tasarımcı katıldı. Haftanın en çok konuşulan 3 defilesini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
19.02.2019
Londra Moda Haftası’ndan 3 defile

Victoria Beckham markasının 10. yılında moda dünyasında emin adımlarla ilerliyor. Beckham 2019-2020 sonbahar-Kış koleksiyonunda ‘ilk bakışta hanımefendi ama yaramaz yönleri olan’ bir kadın çizdiğini dile getiriyor. Genellikle sofistike bir tarz ve pastel tonlar çalışan modacının bu sezon tasarımlarında leopar desen, derin göğüs dekoltesi ve canlı renklere de yer verişi dikkat çekiyor.


77 yaşındaki aykırı modacı Londra Moda Haftası’nda da farkını ortaya koydu. Tasarımcının ‘Homo Loquax’ adını verdiği koleksiyon demokrasiden küresel ısınmaya, anti-kapitalizmden feminizme pek çok mesaj içeriyordu. İskambil motifleri, eklektik kombinler ve capcanlı renkler ise önümüzdeki sezon da Westwood’un olmazsa olmazı…


Moda dünyasına İngiltere’den açılan Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu ses getirmeye devam ediyor. Tasarımcı 2019-2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunda da aristokrat çizgiyi sürdürüyor. Tasarımlarda 60’lı yılların kesimi, floral desenler, dev kurdelalar ve dökümlü tüller dikkat çekiyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog