MODA - TASARIMCILAR

2016 İngiliz Moda Ödülleri’nde adaylar açıklandı

Moda dünyasının merakla beklediği, yılın en prestijli ödüllerinden olan 2016 İngiliz Moda Ödülleri için adaylar açıklandı.

profil
BT Ekip
26.10.2016
2016 İngiliz Moda Ödülleri’nde adaylar açıklandı
Kardeşler birbiriyle yarışıyor

İngiliz Moda Konseyi (BFC) tarafından belirlenen adaylar 5 Aralık’ta ödüllerine kavuşacak.

Alexander McQueen ve Burberry gibi markaların yarışacağı Yılın İngiliz Markası kategorisinde, Kate Middleton’dan Michelle Obama’ya birçok ünlüyü giydiren İngiliz-Türk tasarımcı Erdem de var.

“Yılın Modeli” kategorisinde iki kardeş yarışacak!

Geçtiğimiz yıl Victoria’s Secret melekliği yapan, Balmain ve Fendi gibi markaların podyumlarında boy gösteren Gigi Hadid ve kız kardeşi Bella Hadid “Yılın Modeli” kategorisinde yarışacak. Bella Hadid, bu yıl Paris’te düzenlenecek Victoria’s Secret Fashion Show’da podyuma çıkacak.

2016 İngiliz Moda Ödülleri 5 Aralık Pazartesi Londra’da bulunan Royal Albert Hall’de sahiplerini bulacak. Etkinliğin ana sponsoru olan Swarovski’yi ünlü model Karlie Kloss temsil edecek. 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşecek törene geçtiğimiz yıllarda Lady Gaga, Anna Wintour, Olivier Rousteing, David-Victoria Beckham gibi isimler katılmıştı. 

En iyi çıkış yapan İngiliz tasarımcı: Alessandra Rich, Charles Jeffrey, Faustine Steinmetz, Molly Goddard, Self Portrait

Yılın İngiliz Kadın Tasarımcısı: Christopher Kane, Jonathan Anderson, Roksanda Ilincic, Sarah Burton ( Alexander McQueen), Simone Rocha

Yılın İngiliz markası: Alexander McQueen, Burberry, Christopher Kane, Erdem, Stella McCartney

Yılın Modeli: Adwoa Aboah, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Lineisy Montero

Yılın Hazır Giyim Tasarımcısı: Alessandro Michele (Gucci),  Demna Gvasalia (Balenciaga), Donatella Versace (Versace), Jonathan Anderson (Loewe), Riccardo Tisci (Givenchy)

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog