MODA - STİL ÖNERİLERİ

2021 kemer modelleri

2021 İlkbahar/Yaz defilelerinde farklı stillerle karşımıza çıkan kemerler, günlük kombinlerde kullanabileceğiniz fikirler veriyor. 2021 yazının trend kemerlerine gelin birlikte göz atalım...

profil
BT Ekip
8.04.2021
2021 kemer modelleri

Kimi zaman kıyafetin tamamlayıcısı kimi zaman da bir kombinin baş tacı edilen kemerler, bu sezon pantolondan elbiseye birçok yerde sıkça karşımıza çıkacak.


Geleneksel yöntemlerle üretilen bu kemerler el yapımı ... Birçok kullanım seçeneği sunuyor ve görünümünüze hoşluk katıyor.  Vazgeçemeyeceğimiz kesin :)  


Artık sokak modasında kemer rengi, modeli gibi detaylar dışında kemer bağlama şekilleri, uzunlukları, kalınlıkları, tokaları gibi daha detay unsurlar da önemsenir oldu. Birçok global markanın kemerlerini bulabileceğiniz Beymen'e göz gezdirebilirsiniz.


Eğer kemerleri sadece tamamlayıcı olarak kullanmayı seviyorsanız pantolonlarınızın üstüne daha bol parçalar giyerek, aksesuarınızı arada kendini belli eden hoş bir ayrıntı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Eğer beliniz inceyse kalın, hatta bel çevrenize birkaç sefer dolanan kemerleri tercih edebilirsiniz. Fakat kilonuzdan bir parça şikayetçiyseniz, o zaman ince ve zarif kemer tasarımlarını seçebilirsiniz.

BONUS: Paris sokaklarından blazer ceket kombinleri


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog