MODA - ALIŞ - VERİŞ

Yılbaşı için birbirinden güzel hediye önerileri

Yeni yıl yaklaşırken hemen herkesi sevdikleri için hediye seçme telaşı sarar. Her birine en güzel ve özel hediyeyi vermek için uğraşır ve çoğu zaman ne alacağımıza karar vermek için günlerce düşünürüz. İşte size, işinizi kolaylaştıracak ve sevdiklerinizi sevindirecek hediye önerileri…

profil
BT Ekip
13.12.2021
Yılbaşı için birbirinden güzel hediye önerileri

Yeni yılda sevdiklerinizi zamansız bir hediye ile mutlu etmek isterseniz, birbirinden şık tasarımlara sahip olan saatlerle her zaman hatırlanacak bir anı bırakabilirsiniz.  


Hooqdesign’ın Hooq çantaları; geniş iç hacmi, hem elde hem sırtta taşınabilme özelliği ve rahat kullanımıyla sevdikleriniz için çok güzel bir hediye alternatifi. Yeni nesil bu kumaş çantalar hediye giden herkesi çok sevindirecek.


El yapımı porselen markası Casipaped, renkli bardakları ve eşsiz tasarımlarıyla yılbaşı için mükemmel bir hediye alternatifi. Casipaped ürünleri, yıla renkli başlamak isteyen sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.


Apple AirTag, sizin için önemli olan eşyaları takip edip bulmanıza yardımcı olan küçük ve şık bir aksesuar. Eşyalarını kaybetmeye yatkın olan kişiler için mükemmel bir hediye olan AirTag, Apple tasarımı rengarenk AirTag aksesuarlarıyla birlikte kullanılabiliyor ve sırt çantalarına, anahtarlara kolayca takılabiliyor.


Şık ve trendy giyinmeyi seven sevdiklerinize Love on Friday’in birbirden gösterişli kıyafetlerinden birini hediye etmeye ne dersiniz? Rahatlık isteyenler için sweatshirt’ler ve taytlar, iddialı şıklık için gösterişli elbiselerden birini tercih edebilirsiniz.


Nespresso, ‘Doğanın hediyeleri’ (Gifts of the Forest) adlı yeni yıla özel Limited Edition koleksiyonuyla bu yıl da kahveseverleri sıra dışı bir deneyime ortak ediyor. Nespresso, bu yılın Festive koleksiyonu için Kolombiyalı ünlü moda tasarımcısı Johanna Ortiz ile iş birliği yaptı. İlhamını; doğanın, ormanların güzelliği ve derinliğinden alan Johanna Ortiz, Festive koleksiyonu ile Nespresso'nun kahvenin yetiştirildiği değerli çevreye olan bağlılığını yansıtıyor.


Birbirinden şık ve modern aksesuarlarıyla kadınlar için çok hoş hediye alternatifleri sunan Mers; altın ve gümüş renkli hediye seçenekleriyle sevdiklerinizi mutlu edecek.


Yeni yıl ruhunu hem kendi, hem de sevdiklerinizin sofralarına taşımaya ne dersiniz? Her biri çok güzel bir hediye seçeneği olan en şık kupa, bardak, kadeh, tabak ve cam ürünlerini Rakle’de bulabilirsiniz.


Lancôme, imza parfümlerinden La Vie Est Belle ile mutluluğun kokusunu sunuyor. Fransızca'da ‘hayat güzeldir’ anlamına gelen La Vie Est Belle, felsefe olarak kendi mutluluğunuzu yaratmayı ve çevrenizdekilere ilham vermeyi benimsiyor. Parfüm; çiçeksi kokusunun kalıcılığında ve enerjik aromasında mutluluk dolu bir feminenlik taşıyor. Şişesi ise Julia Roberts'ın zarif gülümsemesini yansıtıyor.


2022 Pine&Mine Masa Takvimi; pirinç ayağı ve çift taraflı 13 adet varak baskılı kartıyla geliyor. Bir sonraki sene sadece kartlarını alarak kullanmaya devam edilebiliyor. Sevdiklerinize hediye etmek isterseniz, yılbaşı hediye kutusu seçeneği de bulunuyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog