İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Mart ayında burçları neler bekliyor?

Önemli bir aya giriş yapıyoruz. Tutulma mevsimine girdik diyebiliriz. Mart ayı birçok konuda değişimlerin kapımızı çalacağını gösteriyor zira 25 Mart saat 10:00’da Terazi burcunun 5 derecesinde gölgeli bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Kolektif olarak ilişkiler, ortaklıklar, hukuki konular, sanat ve sanatçılar, estetik, politika, siyaset ve siyasetçiler tutulmanın ana başlıkları olacak. Bu Ay Tutulması’ndan en çok Terazi, Koç, Oğlak, Yengeç ve yükselen burçları bu alanda konumlananlar etkilenecek olsa da yine bireysel doğum haritalarımızda bu burçların hakim olduğu alanlarda değişim kaçınılmaz olacaktır. Bununla birlikte özellikle 12 Mart sonrası bireysel hayatlarımızda duyguya dair tüm temalar ön planda olacak. Bu etki özellikle sanatla uğraşanlar için mükemmel zamanları gösterir. Yine estetik ve güzelliğe dair işlemler için güzel zamanlar olabilir

profil
Astrolog Burcu Özen
1.03.2024
Mart ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 20 Mart tarihine kadar Balık burcunda seyahat ediyor olacak ve 20 Mart saat 06.06 itibariyle Koç burcuna geçiş yapacak yani 20 Mart sonrası hayata karşı enerji ve motivasyonumuz yükselecek, hareketli zamanlar bizleri bekliyor olacak.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 10 Mart tarihine kadar Balık burcu seyahatine devam edecek. 10 Mart itibariyle Koç burcuna geçecek. Bu da demek isteklerimizi dile getirirken daha kararlı ve azimli olacağımızı gösteriyor. 
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 12 Mart tarihine kadar Kova burcunda olacak ve bu tarih sonrasında en sevdiği yerlerden bir tanesi olan Balık burcuna geçiş yapacak. Demek ki 12 Mart sonrası aşk, ilişkiler, duygular ve maddi değerler anlamında daha şanslı olacağız.
  • Mücadele gezegeni Mars, 23 Mart tarihine kadar Kova burcunda olacak ve bu tarih itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu tarih sonrası kendimizi bir miktar yorgun ve düşük enerjili hissedebiliriz. Ayrıca bu dönem Ay Tutulması’nın da kendisini iyice hissettireceği bir gün olacak. 
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter halen Boğa burcunda, hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn ise halen Balık burcu seyahatine devam ediyor. 
  • Hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Kova burcu seyahatine devam ediyor olacak.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz, ki bu sefer ayrıca bir Ay Tutulması da olacak. 10 Mart 2024 tarihinde saat 11.59’da 20 derece Balık burcunda Yeni Ay, 25 Mart 2024 tarihinde saat 10:00’da 05 derece Terazi burcunda Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Mart ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar

Bu ay özellikle sosyal çevre, arkadaşlıklar ve kadersel bazı gelişmelerin olacağı alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 20 Mart sonrası kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. Yeni alışkanlıklar edinmek, ruhsal ve bedensel anlamda iyileşmek ve bu konulara dair bazı yeni çalışmalar yapmak adına güzel etkiler mevcut. Psikolojinizi rahatlatmak adına bu ayı güzel değerlendirebilirsiniz. Bu ay yeni bir eğitime başlayabilir, yine yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulara dair bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu bir plansız seyahat dahi olabilir sevgili Koçlar. Maddi değerler ile ilgili yine bu ay güzel gelişmeler olacaktır. Kariyerinizden sebep özlük haklarınızda büyüme fırsatı yakalayacaksınız. Tek uyarım sağlık konularınıza dair. Eğer ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz varsa, bu ay gerçekleştirmek için doğru bir zaman. Yine bir uyarı olarak özellikle sosyal çevreniz ile ilgili olacak ki çok yakın görmediğiniz kişiler ile çok özelinizi paylaşmanızı tavsiye etmem.

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde ruhsal çalışmalar yapmak adına güzel etkiler olası. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız bir psikolojik danışmanlık da alabilirsiniz. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay etkisi ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve varsa ortaklık alanlarınız mercek altında olacak. Bazı form değişiklikleri olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar. 


Sevgili Boğalar, 

Bu ay özellikle sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kariyeriniz ve geleceğe dair planlarınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Oldukça sosyal olacağınız bir ay sizleri bekliyor sevgili Boğalar. Hatta bir STK ya da başka bir organizasyonda gönüllü çalışmalarda bulunmaya başlayabilirsiniz. Bunun yanında özellikle 23 Mart tarihine kadar olan zaman dilimi iş, kariyer ve hedeflerinizin olduğu alanlara dikkat çekiyor. Bir iş değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandır beklediğiniz pozisyona bu ay kavuşabilirsiniz. Maddi değerlerinizde de bu vesile ile artışlar olası gibi duruyor. Size ilk uyarım sağlığınıza dair olacak. Eğer ihmal ettiğiniz kontrolleriniz varsa, bu ay gerçekleştirmek için fırsat yaratmanız iyi olabilir. Ayrıca bu ay kilo kontrolü yapmanız da iyi olacak gibi duruyor. Diğer bir uyarım da sosyal çevrenize dair olacak ki çok özelinizi bu ay sevdikleriniz ile çok paylaşmamaya bakın. Arkanızdan bazı laflar, sözler dönebilir.

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde oldukça sosyal zamanlar geçirebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kendinizin ve varsa evcil hayvanlarınızın da sağlığınızı önemsemenizi, rutin kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar. 


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle kariyer, seyahatler, eğitimler ve sosyal çevrenize dair alanlara dikkat çekiyor. Mart ayı ciddi sorumluluklar alacağınız bir ay gibi duruyor. Kariyerinize dair bazı yeni gelişmeler ve değişimler olası. Bu bir pozisyon değişikliği olabileceği gibi, uzunca zamandan beri yapmayı planladığınız bir iş değişikliği de olabilir. Özellikle 12 Mart sonrası daha rahat ve güzel etkiler olabilir. Bu tarihe kadar kendinizi bir miktar sıkışmış hissedebilirsiniz, dolayısıyla sağlığınızı iyi korumanızı tavsiye ederim. Bunun dışında bu ay uzun zamandan beri almak istediğiniz eğitime başlayabilir ya da planda olmayan bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz sevgili İkizler burçları. Bu, işinize dair bir seyahat de olabilir. 20 Mart sonrası ise arkadaşlıklar ve sosyal çevrenize dair güzel etkiler mevcut. Oldukça yoğun ve sosyal olacağınız bir ay sizleri bekliyor diye düşünüyorum.

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yeni iş fırsatları olacaktır. Bunun yanında mevcut pozisyonunuzda da bazı değişimler olası. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinize dair yeni gelişmeler olası. Uzun zamandan beri artık size hizmet etmediğine inandığınız ilişkinizi bitirebilir ya da bir ilişkiniz yoksa yeni bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Bunun yanında bebek haberi bekleyen İkizler burçları bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler. 


Sevgili Yengeçler,

Bu ay özellikle seyahat, eğitim, kariyer, yurt dışı bağlantılı işler, ticari ve hukuksal konulara dikkat çekiyor. 10 Mart itibariyle kariyeriniz ile ilgili hareketli zamanlar sizleri bekliyor olacak. Özellikle bu tarih sonrası yeni bir işe başlayabilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz pozisyon değişikliğini bu ay yapabilirsiniz. 12 Mart itibariyle yurt dışı bağlantılı konular ve eğitim alanlarında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir seyahate çıkabilir ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz sevgili Yengeçler. Bunun yanında eğer bir yatırım yapılacak ve bir kredi kullanımı olacaksa dikkatli olmanızı ve hesabınızı iyi yapmanızı tavsiye ederim. Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ile ilgili oldukça keyifli ve eğlenceli bir ay sizleri bekliyor. Bununla birlikte özellikle 12 Mart sonrası yeni bir mahkeme konusu gündeme gelebilir ya da mevcut mahkemenizde bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz sevgili Yengeçler. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bazı yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir ve ayrıca yeni bir eğitime başlama fikri de oluşabilir. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve aile büyüklerinize dair birtakım gelişmeler olası. Yeni bir eve taşınabilir ya da uzun zamandan beri yaptırmak istediğiniz tadilata başlayabilirsiniz. Yine aile büyüklerinize dair konular ile daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler. 


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay özellikle krediler, borçlar, vergiler, ödemeler, evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 10 Mart sonrası bir kredi kullanımı vesilesi ile yeni bir yatırım fikri gündeminize gelebilir. Bunun yanında bazı miras konuları ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evliyseniz ya da bir partneriniz var ise özellikle 23 Mart tarihine kadar bazı gerginlik ya da çatışmalar olası. sakin kalmanızı tavsiye ederim; pire uğruna yorgan yakmayın. Bu ay kariyerinize dair bazı yeni fırsatlar da gündeminize düşebilir sevgili Aslanlar. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirmek için yeni fırsatlar gündeminize gelebilir. Bir uyarım harcamalarınıza dair olacak zira bu ay bazı beklenmedik para çıkışları olası, dolayısıyla kontrollü gitmenizde fayda var. Sağlığınıza da bu ay gereken özeni gösterin ve gecikmiş olan kontrolleriniz varsa yaptırın sevgili Aslan burçları. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kredi kullanımları, yatırımlar söz konusu olabilir. Sağlığınızı da ihmal etmemeye bakın derim. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ya da yakın çevrenize dair bazı durumlar olası. Kendileriyle bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar. 


Sevgili Başaklar, 

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 10 Mart sonrası bir yatırım yapma fikri doğabilir ve dolayısıyla yine bir kredi kullanımı gündeminize düşebilir sevgili Başaklar. 23 Mart tarihine kadar olan süreçte günlük rutin işlerinizde bazı aksaklıklar, yoğunluklar ya da ertelemeler olası, dolayısıyla geçici bir dönem olduğunu bilerek sakin kalmanızı tavsiye ederim. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar anlamında da oldukça yoğun bir gündeminiz olacak sevgili Başak burçları. Bu konulara dair bazı sorunlar ya da sıkışıklıklar olsa da özellikle 12 Mart sonrası daha rahat etkiler mevcut. Bekar bir Başaksanız beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da yeni bir iş kurma fikriniz varsa bu ay bir otaklık yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu ay yurt dışına dair yeni fırsatlar yakalayabilir, uzun zamandan beri yapmak istediğiniz seyahati gerçekleştirebilirsiniz. Yine eğitimlere dair bazı yeni fırsatlar da olası. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile bekarsanız, önümüzdeki dönemde bir evlilik kararı alabilir ya da var olan evliliğinizde bir form değişikliğine gidebilirsiniz. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde maddi değerleriniz ile ilgili bazı gelişmeler olası. Hesapta olmayan bazı harcamalar da gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar. 


Sevgili Teraziler,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz zira bu ay burcunuzda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu ay özellikle evlilik, aşk, ikili ilişkiler, günlük iş rutinleriniz, sağlığınızla ilgili konulara dikkat çekiyor. 20 Mart tarihine kadar olan süreçte özellikle günlük iş akışınız ve rutinleriniz ile ilgili konular oldukça zamanınızı alacak gibi duruyor. Yoğun zamanlar sizleri bekliyor zira sorumluluklarınızda artışlar olası; ancak gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. Bekar Terazi burçları 10 Mart sonrası beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığına gidebilirler. Yine ilişkisi olmayanlar içinse aradıkları aşk bu ay kapılarını çalabilir. Uyarmam gereken en önemli konu harcamalarınız ile ilgili olacak ki bu ay bir kredi kullanımı da gündeme gelebilir. Bu bir yatırım için de olabilir. Sağlığınıza bu ay ekstra dikkat etmenizi ve bağışıklık sisteminizi yüksek tutmanızı da tavsiye ederim. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde günlük iş rutinleriniz ve sorumluluklarınızda bazı yenilenmeler olası. Bir iş değişikliği de olabilir. 24 Mart tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ve Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konuda değişimler olası. Bekarsanız bir evlilik kararı alabilirsiniz. Evliyseniz ya da bir partneriniz varsa da bazı bitişler ya da bazı form değişiklikleri olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler. 


Sevgili Akrepler,

Keyifli bir aya giriş yapıyorsunuz. Bu ay aşk, ilişkiler, hobiler, çocuklar, ev ve yerleşime dair alanlarınıza ışık tutuyor. Aşk ve ilişkiler anlamında özellikle 12 Mart sonrası oldukça şanslı zamanlar. Bekarsanız uzun zamandan beri beklediğiniz aşk bu ay kapınızı çalabilir ya da bebek haberi bekliyorsanız bu güzel gelişme bu ay gerçekleşebilir sevgili Akrepler. 10 Mart sonrası yeni bir hobi edinme fikri de gündeminize gelebilir. Bunun yanında ev ve yerleşime dair konular da gündeminizde olacak gibi duruyor. Özellikle 23 Mart tarihine kadar planlı ya da plansız bir ev değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandan beri yapmayı planladığınız tadilata bu ay başlayabilirsiniz. Yine 10 Mart sonrası günlük iş akışınız ve rutinlerinizde yeni yoğunluklar olası sevgili Akrepler. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi, var olan işinizde yeni sorumluluklar almanız da olabilir.

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir hobiye başlayabilirsiniz. Bekar Akrep burçları aradıkları aşkı bulabilir, evli Akrepler ise bekledikleri bebek haberini bu dönemde sevdikleri ile paylaşabilirler. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı yeni farkındalıklar gerçekleştirebilir ve kişisel gelişim konularına dair yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Eğer ertelediğiniz sağlık kontrolleri , bu dönem itibariyle yaptırmak iyi olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler. 


Sevgili Yaylar, 

Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, ev, aile, yerleşim, kardeşler ve yakın çevrenize dair konulara dikkat çekiyor. Özellikle 10 Mart itibariyle beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir sevgili Yaylar. Yine bebek haberi bekleyenler bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Bunun yanında 12 Mart itibariyle ev, yerleşim, emlak ve yatırım alanlarınıza dair bazı gelişmeler de olabilir. Mesela bir aile büyüğünüzün desteği ile ev veya araba alabilirsiniz ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. 12 Mart tarihine kadar olan süreçte özellikle kardeşler, kuzenler ya da çok yakınlarınızın hayatlarına dair bazı konular ile ekstra ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hatta bu süreçte bahsedilen yakınlarınız ile yeni bir ticari girişimde bulunma fikri de doğabilir. Kurumsal bir işte çalışıyorsanız, kariyeriniz ile ilgili olarak yine şanslı etkiler mevcut. Beklediğiniz terfi ya da iş değişikliği bu ay gerçekleşebilir sevgili Yaylar. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir taşınma fikri gündeme gelebilir. Yine ailenize dair konular ile daha çok alakadar olmanız gerekebilir. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevrenizde değişikliğe gidebilirsiniz. Hatta uzun dönemden beri hayatınızda olan ama artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay yakın çevreniz, maddi değerler, ev, yerleşim, kardeşler, iletişime dair konulara dikkat çekiyor. Eğer bir taşınma fikri varsa, 10 Mart sonrası güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir sevgili Oğlaklar. Eğer kendinize ait ticari bir iş yapıyorsanız, maddi değerler anlamında özellikle 12 Mart sonrası daha şanslı ve fırsatların çoğalacağı bir dönem. Yine ticari olarak kardeş ya da kuzenleriniz ile birlikte yeni bir iş yapma durumu da gündeminize gelebilir. Ancak böyle bir fikriniz olursa, 23 Mart tarihine kadar organize etmenizi tavsiye ederim. Bu ay yine kardeşlerinizin hayatlarına dair konular ile daha çok ilgilenmeniz gerektiğini söyler nitelikte sevgili Oğlaklar. Aşk ve ilişkiler anlamında da sizler için gayet güzel gelişmelerin olacağı bir ay gibi duruyor. Beklediğiniz aşkı bu ay bulabilirsiniz. Eğer evliyseniz ve uzun zamandan beri bir bebek haberi almayı istiyorsanız, bu haberi bu ay sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bazı yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Yine kardeş, kuzen ya da yakın çevrenize dair bazı gündem ve konular olası. Kendileriyle bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve hayat hedefleriniz ile ilgili değişimler söz konusu. İş hayatınızı sonlandırıp yeni bir girişimde bulunabilirsiniz mesela ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Bu ay özellikle kazançlarınız, ticari hayatınız, kardeş ve yakın çevreniz gibi alanlara dikkat çekiyor. 10 Mart itibariyle anlaşma ve sözleşmelere dair yeni konular gündeminizde olacaktır. Bu bir yatırım sebebiyle olabileceği gibi maddi kaynaklarınızın gelişimine dair bazı anlaşmalardan sebep de olabilir. Bunun yanında eğer ticari bir alanda faaliyet gösteriyorsanız, bu tarih itibariyle maddi anlamda güzel gelişmelere şahit olacaksınız sevgili Kovalar. Eğer kurumsal bir firmada görev yapıyorsanız, yine 12 Mart sonrası maddi kaynaklarınızda ve özlük haklarınızda bazı artışlar da olası. Yine 10 Mart itibariyle kardeş ya da kuzenleriniz ile yeni bir ticari girişimde bulunma fikri de doğabilir. Bir uyarı olarak, özellikle 23 Mart itibariyle harcamalarınızda kontrollü gitmenizi ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sağlığınız ve estetik açısından da özellikle yine bu ay bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Eğer bir operasyon geçirmeyi düşünüyorsanız, 12–23 Mart tarihleri arası daha sağlıklı ve iyi olacaktır.

10 Mart tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde gelirlerinizde ve yatırmalarınızda bazı artışlar olası. 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yurt dışı seyahatine gidebilirsiniz ya da aldığınız bir eğitimi sonlandırma fikri de doğabilir. Yine sonuçlanmasını beklediğiniz bir mahkeme ile ilgili karar da bu dönemde çıkabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar. 


Sevgili Balıklar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevgili Balıklar. Önemli ve yeni başlangıçlar yapacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Balıklar zira 10 Mart tarihinde burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşecek. 12 Mart tarihinde güzeller güzeli ve şans gezegeni Venüs, burcunuza geçecek. Bu iyicil etki ile kendinizi daha şanslı ve özgüvenli hissedeceksiniz. Özellikle bu tarih itibariyle, eğer bir ilişkiniz yoksa aşk kapınızı çalabilir, yine maddi değerler anlamında yeni fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Hatta maddi değerler anlamında 10 Mart itibariyle önünüzde daha şanslı dönemler olacaktır. Bunun yanında bu ay güzellik ve estetik anlamında kendinizde bazı değişimler yapma arzunuz da olabilir. En uygun tarih olarak 12–20 Mart arasını verebilirim. Tek uyarım sosyal çevrenize dair olacak ki çok özelinizi çevrenizle bu ay çok paylaşmamaya dikkat edin. Bazı gizli laflar, sözler, dedikodular olabilir. Ayrıca yeni tanışacağınız karşı cinsten kişilerin hayatlarını, eğer bir duygusal paylaşım olacaksa, iyi analiz etmenizi tavsiye ederim. Bir de özellikle 23 Mart sonrası sosyal çevre ve arkadaşlıklarınıza dair bazı gergin zamanlar olası; sakin olun ve çok dikkate almayın.

10 Mart tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde hayatınızın birçok alanında değişim yapmak isteyebilirsiniz. Bu, ilişkilerinize dair de olabilir, ev ya da işinize dair de... 24 Mart tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı kredi kullanımları ya da bir yatırımdan sebep para çıkışları olabilir. Harcamalarınızda kontrollü gitmeniz iyi olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler