İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Temmuz ayında burçları neler bekliyor?

Temmuz ayında Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte artık yaz kesin olarak geldi diyebiliriz. Bu ay kolektif bir genel etki olarak ev, yerleşim, aile ve güvenlik temaları bolca gündemde olacak. Ayrıca bu ay daha içe dönük olacağız ve duygularımız oldukça yoğun olacak. Haziran ayı boyunca hepimiz ufak ya da büyük değişimler yaşadık, şimdi artık yavaş yavaş yeni sistemi hayatlarımıza entegre etme ve oturtma vakti. Bu konuların neler olduğunu bireysel doğum haritalarımızın aldığı etkiler belirleyecek tabii ki... Temmuz’un ikinci haftası itibariyle gökyüzünde Aslan burcu çok fazla aktif olacağından sıcaklıklarda önemli artışlar olabilir. Bu ayın en gergin haftası ise 16 – 25 Temmuz haftası olacaktır, zira Mars ve Satürn arasındaki gergin açı agresyonu ve sıkışıklıkları beraberinde getirebilir

profil
Astrolog Burcu Özen
1.07.2023
Temmuz ayında burçları neler bekliyor?
  • Mücadele gezegeni Mars, 10 Temmuz tarihine kadar Aslan burcundaki hareketine devam ediyor olacak ve bu tarih itibariyle Başak burcuna geçiş yapacak. Hayatımıza hız ve hareket, dönemsel olarak girmiş olacak.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 11 Temmuz tarihine kadar Yengeç burcunda olacak ve bu tarih sonrası Aslan burcuna geçecek. İletişim şeklimizde daha sakin ve dikkatli hareket etmemiz gerekecek.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi ve aşk ilişkilerimizi anlatan Venüs, ay boyunca Aslan burcunda. Yalnız dikkat etmemiz gereken bir dönem olarak 23 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla bu tarihler arasında genel etki olarak yatırım ve maddi konular anlamında dikkatli olmamız, alım–satım işlerimizi yapmamamız ya da ilişkilerimiz ile ilgili bir karar almamamız gerekiyor. Yine estetik ameliyatlarının da gerileme süresince yapılması tavsiye edilmez. Tüm burçlar için geçerli olmak üzere Venüs gerilemelerinde genelde bir yatırım yapılması, söz, isteme, nişan ya da nikah gibi ilişkisel konuların yapılmaması tavsiye edilir.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, tüm Temmuz ayı boyunca Boğa burcunda hareket edecek ve yapmak istediklerimizi somutlaştırma konusunda hepimize destek vermek için elinden geleni yapacak.
  • Satürn halen Balık burcu seyahatine devam ediyor ancak 17 Haziran itibariyle yine Balık burcunda geri hareketine başladı. Gerileme 4 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.
  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 23 Temmuz itibariyle Aslan burcuna geçecek. Bu da demek oluyor ki gökyüzünde ateş elementinde bir yığılma olacak. Sıcaklıklara, kalp, tansiyon rahatsızlıklarına çok dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Dolunay ve bir tane de Yeniay deneyimleyeceğiz. 3 Temmuz tarihinde saat 14:38’de 11 derece Oğlak burcunda bir Dolunay, 17 Temmuz tarihinde saat 21:32’de 24 derece Yengeç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek.

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle ev, yerleşim, aile, aşk ve ilişkiler alanınız ön planda olacak. Bir yatırım ya da ev değişikliği fikri olası. Mümkünse 23 Temmuz öncesi halletmenizi tavsiye ederim. Yine aşk ve ilişkiler anlamında ilişkisi olmayan Koç burçları için yeni tanışmalar ve karşılaşmalar da olabilir. Ancak eğer bir flörte başlanacak ise 23 Temmuz’da başlayacak olan Venüs gerilemesine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Mümkünse gerilemenin biteceği 5 Eylül tarihine kadar adını koymamakta fayda olacaktır. Bunun yanında uzun zamandan beri sonlandırmayı düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa, özellikle yine 23 Temmuz sonrası bitişler gündemde. Doğru olup olmadığı konusunda üzerine iyice düşünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bebek planı olan Koç burçları bu güzel haberi sevdikleri ile Temmuz ayında paylaşabilirler.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ile ilgili yeni pozitif gelişmeler olası. Beklediğiniz terfi gerçekleşebilir ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini yapabilirsiniz. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde aile büyükleriniz ile, ev ve yerleşim konularınız ile ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Yine evinizi dekore etmek ve daha çok ilgilenmeniz gereken konular gündeminize düşebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Boğalar,

Bu ay özellikle yakın çevre, varsa kardeşleriniz, ev, yerleşim ve ailenize dair konular gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşleriniz ile birlikte bir yatırım fikri doğabilir ya da bir maddi konuyu çözmek durumunda kalabilirsiniz ki, sizin lehinize gelişecektir. Bunun yanında isteyerek yeni bir eve taşınabilir, satın alma yapabilir ya da tam tersi hesapta olmayan bir şekilde aniden oturduğunuz evi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir yatırım veya ev değişikliği yapılacaksa 23 Temmuz tarihinde başlayacak olan ve 5 Eylül'e kadar devam edecek Venüs gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim. Genel olarak maddi değerleriniz anlamında güzel bir ay olacak gibi duruyor sevgili Boğalar. Özlük haklarınızda iyicil anlamda gelişmeler de yaşanabilir.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, size şans ve fırsatları da beraberinde getirecek sevgili Boğalar. Önümüzdeki dönemde hukuki bir konunuz çözüme ulaşabilir ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz yurt dışı seyahatini gerçekleştirebilirsiniz. 17 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde yine kardeşler ya da akrabalarınız ile ilgili sorunlarda iyileşmeler yaşanabilir veya sosyal medya ya da internet üzerinden yeni bir iş kurma fikri gündeminize düşebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle ana gündeminizi maddi konular oluşturacak gibi duruyor. Bazı yeni yatırımlar ya da bazı yeni para girişleri olası. Özellikle Temmuz ayının ikinci haftası itibariyle kardeşler ya da yakın çevrenizden alacağınız destek önemli. Birlikte yeni bir iş yapma fikri gündeminize gelebilir ya da yeni bir ticari girişimde bulunabilirsiniz. Bunun yanında eğer artık size hizmet etmediğine inandığınız bir iş alanınız var ise artık yapmaktan vaz da geçebilirsiniz sevgili İkizler. Eğer ticari bir anlaşma yapacak, bir şirket kuracak ya da yine bu konulara dair bir eğitime başlayacaksanız, 23 Temmuz – 5 Eylül arası gerçekleşecek olan Venüs gerilemesinin aklınızın bir köşesinde bulunmasını tavsiye ederim.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile bir yatırım yapma fikri gündeminize düşebilir, dolayısıyla bir kredi kullanımına gidebilirsiniz. Ayrıca yine bu Dolunay etkisi ile eşinizin kaynaklarında da bir yenilenme olası sevgili İkizler. Ancak bir uyarı olarak sağlığınıza bu ay özen göstermenizi de tavsiye ederim. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde maddi değerlerinizde yeni bir yapılanmaya gitme fikri oluşabilir. Bir iş değişikliği ya da mevcut işinizde yenilenme olası İkizler burçları. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Yengeçler

Bu ay özellikle ana gündeminizi maddi konular ve ilişkileriniz oluşturacak gibi duruyor. Bir iş değişikliği ile ya da bir kariyer fırsatı ile gelen yeni para girişleri ve özlük haklarınızda genişlemeler olası. Bunun yanında özellikle 10 Temmuz itibariyle hesapta olmayan para çıkışları ve harcamalar da gündeminize düşebilir. Çok har vurup harman savurmamaya bakın bu ay sevgili Yengeçler. Yine bu ay görsel olarak kendinizde bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz ancak 23 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasındaki Venüs gerilemesini aklınızdan çıkartmamanızı tavsiye ederim, zira bu dönemlerde herhangi bir estetik ameliyatı tavsiye edilmez sevgili Yengeçler.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklarınız ile ilgili yeni gündemler oluşacaktır. Uzun zamandan beri bitirmek istediğiniz evlilik ya da ortaklıklar bu dönemde sonlanabilir sevgili Yengeçler. 17 Temmuz’da burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile hayatınızın her alanında yenilenmeler v değişiklikler yapma arzunuz yükselebilir. Bununla birlikte bekar Yengeçler evlilik kararı da alabilirler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Aslanlar,

Bu ay hayatınızın her alanı ile ilgili bazı değişim ve yenilenmelere gideceksiniz gibi duruyor. Var olan ilişkiniz ya da ortaklıklarınızda bazı form değişiklikleri olabileceği gibi kariyerinizde de yeni atılımlar olası. Bunun yanında parlayacağınız bir ay gibi duruyor sevgili Aslanlar. 23 Temmuz’da Güneş burcunuza geçecek ve doğum günü döneminiz başlayacak. Özellikle bu tarih itibariyle önünüze çokça fırsatlar çıkabilir. Yalnız uyarmam gereken en önemli dönem, 23 Temmuz - 5 Eylül tarihi aralığı, zira Venüs bu tarihler arasında burcunuzda geriliyor olacak. Tüm kararlarınızı iki kere sorgulamanızı ve ona göre karar vermenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar, çünkü özellikle sizin için oldukça önemli bu geçiş. En önemli diğer bir konu da sağlığınız bu ay. Özellikle kalp ve tansiyon sorunlarınız var ise kontrollerinizi bu ay ertelememenizi ve kendinizi iyi korumanızı tavsiye ederim. Ayrıca kilo alımına da ekstra dikkat edin derim. Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile günlük iş akışınızda, iş hayatınızda bazı yeni fırsatlar gündeme gelecek gibi duruyor sevgili Aslanlar. Ve evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklarınız ile ilgili yeni gündemler oluşacaktır. 17 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile kadersel bazı konular gündemde olacak. Bugüne kadar fark etmediğiniz ve bilmediğiniz birçok konu önünüze düşebilir ve yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Başaklar,

Bu ay sizler için hem bazı yeni güzel fırsatları içinde barındırıyor, hem de hayatınızda bolca yeni farkındalıklar kazandıracak gibi duruyor. Özellikle 23 Temmuz tarihine kadar oldukça sosyal olacaksınız. Yeni gruplara katılabilir, yeni arkadaşlıklar kazanabilirsiniz sevgili Başaklar. Özellikle uyarmam gereken bir konu var ki; etrafınızda olup bitenin bu ay özellikle çok farkında olmanız, zira sizin haberiniz olmayan konulara bir süre sonra şahit olabilirsiniz. Bu bir dedikodu da olabilir ya da bazı gizli ilişkilere çekilmeler de... Özellikle flörtler ile ilgili olarak karşı tarafı mümkün olduğunca araştırmanızı ve tanımaya çalışmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında özellikle 10 Temmuz itibariyle sağlık açısından özellikle sinir sisteminizi iyi korumanız gerekebilir. Bu tarih itibariyle Mars gezegeni burcunuzda hareket etmeye başlayacak, dolayısıyla özellikle sakarlıklara, kazalara bu ay ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bazı stresli süreçler olursa sakin kalmaya çalışmakta fayda olacaktır. Bunun yanında yeni farkındalıklar geliştirmek ve bazı şifa çalışmaları yapmak için önünüzde güzel zamanlar var sevgili Başaklar.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, maddi değerler anlamında şanslı bir dönemi işaret ediyor. Bunun yanında bir arkadaşlığınız bir anda aşka dönüşebilir ya da artık size hizmet etmediğine inandığınız bir ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bebek haberi bekleyen Başak burçları, bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. 17 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde bir sosyal sorumluluk projesinde görev alabilir ve kolektife daha çok hizmet etme arzusu duyabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Teraziler,

Bu ay çok sosyalleşeceğiniz bir ay sizleri bekliyor sevgili Teraziler. Ayrıca kariyeriniz de oldukça ön planda olacak. Özellikle 11 Temmuz tarihine kadar gerek kendi işinizi yapıyor olun, gerek kurumsal bir firmada çalışıyor olun; bolca imzaların atılacağı bir dönem gibi duruyor. Çok fazla grup ve organizasyon ile bir araya geleceksiniz sevgili Teraziler. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz mesela ya da bir anda bir sivil toplum kuruluşunda görev alma fikri de oluşabilir. Ancak özellikle yeni gireceğiniz topluluklarda 10 Temmuz sonrası ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gerebilir, zira bazı çatışmalara açık bir dönem. Ayrıca Terazi burcunun, yani sizin gezegeniniz olan Venüs, 23 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda geriliyor olacak. Dolayısıyla bu tarihler arasında gerek iş ilişkileriniz, gerekse özel ilişkiniz anlamında çok zaruri değilse bir karar vermeyin. Çok mecbur iseniz üzerinde iki kere düşünüp o şekilde aksiyon alın derim sevgili Teraziler.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile ev, aile ve yerleşim konularınız ön plana çıkacak gibi duruyor. Bir ev değişikliği gündeminize gelebilir ya da aile büyükleriniz ile daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili önünüze bolca yeni fırsatlar gelecek gibi duruyor. Ayrıca ilişkilerinizde bazı form değişikliklerine de gidebilirsiniz sevgili Teraziler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Akrepler,

Bu ay sizler için çok güzel fırsatları beraberinde getirecek. Yurt dışı seyahatler, eğitimler ve kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizi bolca meşgul edecek gibi duruyor. Özellikle 23 Temmuz tarihine kadar gerek yeni anlaşmalar yapmak adına, gerekse özel hayatınız dahilinde uzak yerlere ya da yurt dışına seyahatler olabilir. Kariyeriniz ve hayatınızdaki hedefler anlamında bu ay yeni kararlar alacaksınız. Yeni bir işe geçebilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz iş değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz ancak değişimler olurken özellikle 10 Temmuz itibariyle ilişkilerinizi güzel yöneterek aksiyonları almanızı tavsiye ederim. Bunun yanında ilişkisi olan Akrepler de ilişkilerini başka boyutlara taşıyabilir, hatta ülke, şehir değişikliğine dahi gidebilirler. Yapacağınız tüm bu değişikliklerde 23 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasında gerileyecek olan Venüs gezegenini unutmamanızı tavsiye ederim.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kardeşler ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu arada ticaret ile uğraşıyorsanız güzel fırsatlar kapınızı çalabilir. 17 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde yeni bir eğitime başlayabilir, yurt dışı ile ilgili konularda bazı girişimlerde bulunabilirsiniz sevgili Akrepler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Yaylar,

Bu ay özellikle yurt dışı, seyahatler, eğitimler ve hukuki bazı konular gündeminizi oluşturabilir. Uzun zamandan beri yapmayı planladığınız yurt dışı seyahatini bu ay bir anda planlayabilirsiniz mesela ya da yeni bir eğitim alma fikri gündeme gelebilir. Bunun yanında yakın çevre ya da akrabalarınız ile ilgili hukuki bir konu ya da mahkeme de gündeminize gelebilir. Sosyal medya üzerinden bir iş yapıyorsanız, bu ayı güzel değerlendirebilirsiniz ancak 10 Temmuz tarihine kadar halledilmesi gereken yazılı konuları halletmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında özellikle bazı yatırımlar ya da kredi kullanımları da bu ay söz konusu. Bu konuları da özellikle 11 Temmuz tarihine kadar organize edebilirseniz daha verimli olacaktır. Genel anlamda Temmuz, daha çok seyahat edecek ve daha çok bilgi edinmek isteyeceğiniz bir ay sevgili Yaylar.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, özellikle maddi konular anlamında size şans getirecek. Uzun zamandan beri almayı planladığınız para gelebilir ya da bir terfi sonucu özlük haklarınızda genişleme de olabilir sevgili Yaylar. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde eğer bir partneriniz var ise, maddi değerlerinde yenilenme olabilir ya da yine bir kredi kullanımı sonucu yeni bir yatırım yapma fikri oluşabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay özellikle maddi konular, yatırımlar, evlilik ve ikili ilişkiler konuları gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Bekar Oğlaklar özellikle 23 Temmuz tarihine kadar evlilik kararı alabilirler mesela. Bunun yanında özellikle bu ay maddi değerler anlamında şanslı gibi duruyor olsa da hesapta olmayan bazı harcamalar da olabilir. Bir kredi kullanımı ile bir alım–satım konusu gündeminize düşebilir mesela. Eğer bir partneriniz ya da eşiniz var ise, kendisine ait maddi değerler anlamında da güzel gelişmeler olacaktır. Sağlık açısından bu ay kendinizi ekstra önemsemenizi tavsiye ederim sevgili Oğlaklar. Atladığınız kontrolleri yaptırmanız bu ay size fayda sağlayacaktır. Bunun yanında özellikle 11 Temmuz tarihine kadar yeni bir iş kurma ya da partnerlik yapma fikri gündeminize düşebilir. Eğer bir şirket kurulacaksa, 23 Temmuz – 5 Eylül tarihlerinde geri hareketinde olacak Venüs gezegenini unutmamanızı tavsiye ederim.

3 Temmuz’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, önümüzdeki dönemde size şans ve fırsatları da beraberinde getirecek. Hem ilişkileriniz, hem de maddi kaynaklarınız anlamında güzel gelişmeler olacaktır. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde özellikle evli Oğlaklar evliliklerinde bazı form değişikliklerine gitmek isteyebilir, bekar Oğlaklar ise bir anda evlilik kararı alabilirler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Kovalar,

Bu ay ana gündeminizi evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık ve günlük iş akışınızdaki yoğunluklar oluşturacak gibi duruyor. Eğer evliyseniz, özellikle 10 Temmuz itibariyle 4 Ağustos tarihine kadar oluşabilecek tartışma ve kavgalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bazı gerginlikler olası. Ancak bunun yanında bekar Kovalar tam tersi evlilik kararı da alabilirler. Eğer bir ortaklık yapınız var ise, özellikle bu ay bazı yeni anlaşma, sözleşme ve fırsatlar olası; gökyüzü destek veriyor. Ayrıca bir yerde çalışıyorsanız da yine bazı yeni fırsatlar ya da sizin lehinize hizmet edecek bazı organizasyon değişikliklerine şahit olabilirsiniz. Bu ay en önemli dikkat etmeniz gereken bir konu da sağlığınız sevgili Kovalar. Özellikle kalp ve tansiyonunuz var ise kendinize dikkat etmenizi, ertelenmiş sağlık kontrollerinizi bu ay yaptırmanızı tavsiye ederim.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, bugüne kadar bilinç altınızda kapattığınız ve yüzleşmekten korktuğunuz konuları artık çözmek zorunda kalacağınızı hatırlatır nitelikte. Ayrıca bazı şifa çalışmaları için çok güzel etkiler mevcut. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde iş yerinizde bazı organizasyon değişiklikler olabilir. Bunun yanında bir evcil hayvan sahiplenme fikri de gündeminize düşebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Sevgili Balıklar,

Bu ay özellikle ana gündeminizi aşk, ilişkiler, çocuklar ve günlük iş akışınızdaki yoğunluklar oluşturacak gibi duruyor. Özellikle 11 Temmuz tarihine kadar bekar Balık burçlarının aşk kapısını çalabilir ya da evli Balık burçları uzun zamandan beri bekledikleri bebek haberini sevdikleri ile paylaşabilirler. Bunun yanında çocuklarınız ile ilgili önemli bir kararı yine bu ay vermeniz gerekebilir. Özellikle ayın ikinci yarısı itibariyle günlük programlarınız da oldukça yoğunluk olacak gibi duruyor sevgili Balıklar. Yeni bir iş anlaşması ya da iş değişikliği de olası. Böyle bir fikriniz var ise 23 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasında geri gidecek olan Venüs’ü unutmamanızı tavsiye ederim. Yine özellikle 10 Temmuz sonrası iş hayatınızda bir organizasyon değişikliği de yaşanabilir.

3 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki dönemde sizlere bazı yeni fırsatları da beraberinde getirecek. Yeni sosyal çevre ve gruplara katılabilir, bazı gönüllülük faaliyetlerinde bulunma kararı verebilirsiniz mesela. 17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarınız ile ilgili konularda yeni kararlar alma fikri de oluşabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…


Önceki ve Sonraki
Haberler