İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Şubat ayında burçları neler bekliyor?

Uzunca bir zamandır gökyüzü gerileyen gezegenler ile doluydu. Şubat ayını retrosuz karşılıyoruz. Bu çok güzel bir haber. Hayatımızda uzun zamandan beri aksayan her ne var ise, artık çözüme çok daha yakınız. Sorunları bir bir çözmeye başlıyor ve özellikle Nisan ayına kadar hayatımıza yeni bir şekil veriyoruz. Şimdi bakalım bu ay gökyüzünde gezegenlerin durumu ve burç geçişleri nasıl…

profil
Astrolog Burcu Özen
1.02.2023
Şubat ayında burçları neler bekliyor?
  • Mücadele ve hayata tutunma motivasyonumuzu anlatan Mars, Şubat ayı boyunca İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 11 Şubat’a kadar Balık burcunda seyahat ediyor olacak ve bu tarih sonrasında Kova burcuna geçiş yapacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 20 Şubat’a kadar Balık burcunda olacak ve bu tarih sonrası Kova burcu seyahatine başlayacak.
  • Bolluk ve bereket enerjimizi anlatan Jüpiter halen Koç burcunda ve hayatımızı yapılandıran Satürn ise halen Kova burcunda seyahatlerine devam ediyorlar.
  • Bununla beraber son olarak yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 19 Şubat tarihine kadar Kova burcunda kalacak ve sonrasında Balık burcuna geçecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeniay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 5 Şubat 2023 tarihinde 16 derece Aslan burcunda bir Dolunay ve 20 Şubat 2023 tarihinde 1 derece Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek.

Sevgili Koçlar,

Şubat ayı özellikle sosyal çevreniz ille ilgili bazı yeni gelişmelerin olacağını gösteriyor Yeni gruplara katılabilir, bazı sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili uzunca zamandan beri aksayan bazı konular artık çözüme ulaşabilir, beklediğiniz imzaları artık bu ay atabilirsiniz. Kadersel anlamda gerek özel hayatınız, gerekse iş hayatınız ile ilgili bazı gelişmeler de söz konusu sevgili Koçlar. Sağlık açısından özellikle bu ay çok kilo almamaya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bununla beraber yakın çevre, kardeşler ya da kuzenleriniz ile bu ay her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz gereken konular da olası.5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ilişkileriniz bir form değişikliğine gidebilir; artık size hizmet etmeyen ve var olan ilişkinizde sonlanmalar olası. Bununla beraber 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, önümüzdeki dönemde bazı kadersel gelişmelerin olabileceğini söylüyor. Yine bilinç altına yönelik bazı çalışmalar fayda sağlayacaktır. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Boğalar,

Şubat ayı özellikle kariyer alanınıza dikkat çekiyor. Yeni bir kariyer fırsatı elde etmeniz olası. Bununla beraber eğitim hayatınız ile ilgili uzun zamandan beri ertelediğiniz konulara başlayabilirsiniz. Ayrıca bazı yurt dışı fırsatları ya da ani planlayacağınız yurt dışı seyahatleri de olası. Para kaynaklarınız ile ilgili de bazı plansız harcamalar gündeme gelebilir. Bunun yanında bir kredi kullanımı ile bazı yatırım fırsatları da oluşabilir. Sosyal çevreniz ile ilgili şans bu ay sizden yana sevgili Boğalar. Yeni gruplara dahil olmak moralinizi yükseltmenize sebep olacaktır. Bu ay sağlık açısından psikolojinizi iyi korumanız gerekiyor. Dolayısıyla bazı spritüel çalışmalar iyi gelebilir. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, önümüzdeki dönemde ev ve ailenizle daha yakından ilgilenmenize sebep olabilir. Uzun zamandır evinizde bir değişiklik yapmak ya da taşınmak istiyorsanız, bu ay fırsatlar kapınızı çalabilir. 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeniayı ile yeni çevrelere girebilir, yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili İkizler,

Şubat ayı özellikle seyahatler ve eğitim alanlarınıza dikkat çekiyor. İş ya da özel bazı yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ya da planlayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz bir yatırım, kullanmak istediğiniz bir kredi var ise bu ay doğru planlama ile harekete geçebilirsiniz sevgili İkizler. İş hayatınız ile ilgili de yeni fırsatlar yakalamanız olası. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay olabilir ya da bir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Bununla birlikte bir mahkeme konunuz varsa, uzunca zaman sonrasında nihayet sonuçlanabilir. Sağlık açısında psikolojinizi iyi tutmaya çalışın ve özellikle sakarlıklara ekstra dikkat sevgili İkizler burçları. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, önümüzdeki dönemde ticari anlamda bazı konuların çözüleceğini gösterir nitelikte. Kardeşler ya da yakın çevreniz ile daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeniayı ile önümüzdeki dönemde kariyer ve ev hayatınızda bazı yeni gelişmeler ya da değişimler olabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Yengeçler,

Şubat ayı özellikle sağlık açısında önemli bir ay gibi duruyor. Dolayısıyla ertelediğiniz kontrolleri yaptırmanız faydalı olacaktır. Yine bazı alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili uzunca zamandan beri sürüncemede kalan konuların artık bu ay çözüldüğüne şahit olabilirsiniz; değişimler olası sevgili Yengeçler. Bununla beraber yeni bir eğitime başlayabilir ya da bazı yeni markalaşma çalışmalarında bulunabilirsiniz; şans bu anlamda sizden yana. İş hayatınızda sizleri oldukça yoğun bir ay bekliyor, dolayısıyla dinlemek için fırsatlar yaratmanızı tavsiye ederim. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’la, önümüzdeki dönemde parasal kaynaklarınızda bazı yeni gelişmeler olası. Pozitif anlamda yeni fırsatlar olacaktır. 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeniayı ile birlikte önümüzdeki dönemde eğitim hayatınız, seyahatleriniz hızlanacak gibi duruyor. İnançlarınızın da yavaş yavaş değişmeye başlayacağı bir dönem sizleri bekliyor sevgili Yengeçler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Aslanlar,

Şubat ayı özellikle evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Bu konular gündeminizi oluşturacaktır. Bekar Aslanlar ani bir evlilik kararı da alabilirler. Bu ay özellikle sağlık açısından kendinizi daha çok önemsemenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar. Kontrollerinizi yaptırmak adına doğru bir zaman dilimi. Maddi değerler anlamında bazı para çıkışları söz konusu ya da uzunca zamandan beri beklediğiniz ve aksamış, gecikmiş ödemelerde de şans sizden yana. Uzunca zamandan beri iş hayatınıza dair beklediğiniz yurt dışı ile ilgili bir konu tekrar gündeminize gelebilir ve nihayet pozitif haberler alabilirsiniz. Bu ay özellikle sosyal çevre ve arkadaşlıklarınıza dikkat kesilmenizi öneririm, zira bazı dedikodular canınızı sıkabilir sevgili Aslanlar. Biraz mesafe bu ay iyi olacak gibi duruyor. 5 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, önümüzdeki dönem tüm hayatınıza dair konuların üzerinden geçeceğinizi söylüyor. Özellikle ilişkileriniz anlamında bazı yenilenmeler olası. 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeniayı ile önümüzdeki dönemde bazı yeni yatırım fırsatları doğabilir, dolayısıyla bir kredi kullanımı ya da eşiniz, dostunuzdan maddi destek almanız olası. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Başaklar,

Şubat ayı özellikle kariyer ve özel hayatınız ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Günlük iş akışınızdaki yoğunluk nedeniyle bir iş değişikliğine ya da pozisyon değişikliğine gidebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkileriniz anlamında uzunca zamandan beri aksayan konular artık çözüme kavuşuyor. İlişkilerinizde yenilenmeler olası. Evli Başaklar bir bebek haberi ile bu ay herkesi mutlu edebilir. Evli Başaklar için ilişkilerde yenilenme vakti, dolayısıyla şans bu ay sizden yana. Bununla beraber herhangi bir ortaklık yapma fikriniz var ise güzel etkiler var sevgili Başaklar. Ancak harcamalara ve imza atarken ekstra dikkat etmenizi ve sözleşmeleri çok dikkatli okumanızı tavsiye ederim. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, önümüzdeki dönemde bazı kadersel konuların gündeme geleceğini ve özellikle iş ilişkilerinizde sonlanmaların olabileceğini söylüyor. Ancak 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeniayı, tüm bu konular ile ilgili çok yeni gelişmelerin de olacağını söylüyor. Ayrıca bu ay bazı Başak burçları evlilik kararı da alabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Teraziler,

Şubat ayı özellikle aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklar ile ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Tüm bu temalar ile ilgili bazı yeni gelişmeler olası. Bununla birlikte uzunca zamandan beri taşınmak için aradığınız evi bu ay bulabilirsiniz ya da ertelediğiniz tadilatı bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte iş hayatınızdaki yoğunluklar artık meyvelerini verecek gibi duruyor sevgili Teraziler. Bir organizasyon değişikliği, yeni bir sorumluluk almanıza sebep olabilir mesela. Bununla beraber bekar Teraziler yeni bir aşka yelken açabilir ya da bir evlilik kararı alabilirler. Ayrıca yine etrafına bebek haberi verecek olan Terazi burcu sayısı çoğalabilir. Ayrıca çocuğu olan Terazi burçları, bu ay onların hobileri ya da eğitim hayatları ile daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirler. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızda bazı değişimler ve kapanışlar yaşamanız olası. Artık size hizmet etmeyen gruplardan ayrılabilirsiniz mesela. 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, günlük iş akışınızın değişeceğini ve ayrıca sağlığınıza bu ay daha çok önem vermeniz gerektiğini söylüyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Akrepler,

Şubat ayı özellikle ev, aile ve ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Yerleşim konularınız ile ilgili değişimler olası. Taşınabilir ya da bir kredi kullanımı ile bir ev satın alabilirsiniz. Yine başka plansız yatırımlar da olası sevgili Akrepler. Kredi kullanımı olacaksa iki kere düşünmek fayda sağlayacaktır. Bu ay yakın çevre, kardeş ya da kuzenlerinize dair bazı konular zamanınızı alabilir. Mesela birlikte iş yapma fikri gündeminize gelebilir. Bekar Akrepler, bu ay uzunca zamandan beri aradıkları aşkı bulabilirler. Evli Akrepler, beklenen bebek haberi ile bu ayı kendileri ve çevreleri için taçlandırabilirler. İş hayatınız ile ilgili bazı pozitif konular da gündeminize düşecektir. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyeriniz ve iş hayatınızda bazı yeni gelişmeler olası. Bir iş değişikliği fırsatı gelebilir. 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay; aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobileriniz anlamında yeni gelişmelerin olacağını söyler nitelikte. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Yaylar,

Şubat ayı özellikle kardeşler, yakın çevre, ev, aile ve ilişkileriniz ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Kardeşlerinizin hayatına dair bazı konular ile bu ay daha çok ilgilenmek durumunda kalabilir ya da onlarla yeni bir iş kurma fikri gündeme gelebilir. Maddi değerler anlamında şanslı bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Yaylar. Uzun zamandır aksayan maddi sorunlar çözüme ulaşmak üzere gündeminize gelecek. Bununla birlikte ilişkiler anlamında şanslı bir dönem sizleri bekliyor. Bekar Yay burçları, aradıkları aşkı yakalayabilir ya da evli Yaylar özellikle uzun zamandan beri bekledikleri bebek haberini alabilirler. Eviniz ile ilgili bazı yenilenmeler yaşayacak gibi duruyorsunuz. Dolayısıyla yeni bir eve geçiş yapabilir ya da ailenize ait bir eve taşınma olasılığınız olabilir sevgili Yaylar. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile yeni seyahat kararları alabilirsiniz ya da bir eğitim konusu gündeminize gelebilir. 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay; ev, aile ve yerleşim konularının gündeminizi önümüzdeki dönemde daha çok meşgul edeceğini söyler nitelikte. Taşınabilir, hatta ülke dahi değiştirebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Oğlaklar,

Şubat ayı daha çok maddi değerlerinizin öne çıkacağı bir ay gibi duruyor. Bazı hesapta olmayan para çıkışları ya da harcamalar olası sevgili Oğlaklar. Yine kardeşlerinizin hayatına dair bazı yeni, güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Hatta onlarla yeni bir iş kurma fikri de aklınıza düşebilir. Bununlar beraber yerleşime dair her türlü konu ile de ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Taşınabilir ya da uzunca zamandan beri evinizde yapmak istediğiniz değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında günlük iş akışınızın oldukça yoğun olacağı bir Şubat ayına giriş yapacaksınız gibi duruyor. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile bazı hesapta olmayan para çıkışları ya da girişleri de olası. Bununla beraber sağlığınızı ihmal etmemeye dikkat edin. Gecikmiş ya da ertelemiş olduğunuz kontrolleri yaptırmak adına güzel zamanlar. 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, ticari hayatınızda yeni gelişmelerin olası olduğunu ve yine kardeşler ya da yakın çevrenize dair konular ile daha çok ilgilenmeniz gerektiğini söylüyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Kovalar,

Şubat ayı artık hayatınızda yeni bir yapılanmaya gideceğinizi işaret ediyor. Uzun zamandır ertelediğiniz, hayata geçirmekte zorlandığınız her ne var ise, artık yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Öncelikle maddi değerler anlamında bazı değişimler ya da yeni gelişmeler olabilir. Gelirlerinizde artış sağlanması olası. Bununla birlikte kadersel bazı değişimler yaşayabilir, bilinç altınızda gerek kendiniz, gerekse ilişkileriniz ile ilgili yeni farkındalıklar kazanabilir ve hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevreniz ile ilgili bazı değişimler ve pozitif anlamda gelişmeler yaşamanız olası. Birlikte bir ticari iş birliği dahi söz konusu olabilir. Özellikle aşk hayatınız ile ilgili bu ay dikkat etmeniz gereken günler var önünüzde, zira kişisel çatışmalara açık bir zaman dilimi söz konusu. Bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir, dikkat! 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 20 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ise maddi ve manevi değerleriniz anlamında bazı yeni fırsatların önünüze düşeceğini ve gelir kaynaklarınızın tekrar yapılanacağını söylüyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Balıklar,

Şubat ayı özellikle bazı kadersel kararlar vereceğiniz bir dönemi adresliyor. Maddi ve manevi anlamda bir yapılanma ayı da diyebiliriz sizler için. Öncelikle sosyal çevrenizde bazı değişimlere gidebilirsiniz. Uzun zamandan beri beklediğiniz haberler artık bu ay gelebilir. Özellikle ilişkilerinizi ve evinizi şifalandıracağınız bir ay gibi. Bir yerleşim değişikliği olabileceğini söyler durumda gökyüzü. Özellikle değişimleri yaparken psikolojinizi korumanız önemli. Dolayısıyla bir terapi desteği alabilir ya da bazı bilinç altı çalışmaları yapabilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile özellikle günlük iş akışınızın çehresi değişecek gibi duruyor. İş hayatınızda değişimler ya da organizasyon değişiklikleri olabilir. 20 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay, önümüzdeki süreçte kendi değerlerinizin de yenileneceğini anlatır tarzda. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Önceki ve Sonraki
Haberler