İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Aralık ayında burçları neler bekliyor?

Önemli bir Kasım ayını geride bıraktık. Ekim ayında gerçekleşen Güneş ve Ay tutulmalarının etkilerini Kasım ayı itibariyle yavaş yavaş hissetmeye başladık ve Aralık ayı artık olayları önümüze daha net bir şekilde ortaya koyacaktır. Yılın son ayı aslında alacağımız kararları tekrar gözden geçirmemizi tavsiye edecek gibi duruyor. Güneş, 22 Aralık’a kadar Yay burcunda kalacak. Bu da demek oluyor ki hepimiz kolektif olarak daha dışa dönük ve pozitif bir enerji akışı içinde olacağız. Bu tarih sonrası Güneş, Oğlak burcuna geçecek ve kış ve soğuklar kendisini daha çok göstermeye başlayacak. Dünya genelinde iş hayatı, para piyasaları, politikacılar ve otorite figürleri, finans konuları, eğitim-öğretim sistemi, öğretmenler, akademisyenler, siyasi partiler ve güç savaşlarına yönelik bazı yeni konular mercek altında olacak gibi duruyor

profil
Astrolog Burcu Özen
1.12.2023
Aralık ayında burçları neler bekliyor?
  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 22 Aralık’a kadar Yay burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Oğlak burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 22 Aralık’a kadar bilgi ve bilginin değeri daha önemli bir hale gelecek.
  • Mücadele gezegeni Mars, 10 Kasım’da Yay burcu seyahatine başlamıştı ve bu seyahat 4 Ocak’a kadar devam edecek. Dolayısıyla Ocak ayına kadar daha dışa dönük ve motive bir enerji hakim olacak.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 1 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve 13 Aralık’ta yine Oğlak burcunda gerilemesi başlayacak. 23 Aralık’a kadar gerileme Oğlak burcunda devam edecek ve bu tarih itibariyle gerileme Yay burcunda devam edecek. Merkür gerilemesi, 2 Ocak’ta yine Yay burcunda son bulacak.
  • Maddi- manevi değerlerimizi, aşk ve ilişkilerimizi anlatan Venüs, Terazi burcu seyahatine 4 Aralık’a kadar devam edecek ve bu tarih itibariyle Akrep burcu seyahatine başlayacak. Bu tarih itibariyle ilişkilerde daha tutkulu ve istekli olacağız.
  • Hayatımızı yapılandıran, elinde cetveli ile bize eğitim-öğretim veren Satürn gerilemesi bitti ve Balık burcu seyahatine ay boyunca devam ediyor.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda başladığı geri hareketine halen devam ediyor ve geri hareketi 31 Aralık’a kadar devam edecek. 31 Aralık sonrası maddi değerlerimizde bir miktar daha rahatlama yaşayacağız.
  • Bunun yanında hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024 tarihinde bitecek.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeninin Balık burcundaki gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 13 Aralık’ta saat 02:32’de 20 derece Yay burcunda bir Yeni Ay, 27 Aralık’ta saat 03.33’te 04 derece Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Aralık ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle seyahatler, eğitimler, hukuki konular ve kariyeriniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. 22 Aralık’a kadar planda olmayan bir yurt dışı seyahati gündeme gelebilir ya da kariyerinizden sebep yurt dışında bir pozisyon için imza atmanız söz konusu olabilir. Bunun yanında yine uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime bu ay başlayabilirsiniz. Özellikle 13 Aralık’ta Merkür gerilemesi başlayacağı için, herhangi bir karar vermeniz ya da bir sözleşme imzalamanız gerekecekse, bu tarihe kadar halletmenizi tavsiye ederim. Bununla beraber yine kariyeriniz ile ilgili yeni gündemler oluşabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da bir üst pozisyona geçme fırsatı yakalayabilirsiniz. Maddi konularınız ile ilgili olarak özellikle 4 Aralık sonrası bir yatırım sebebiyle para çıkışları olabilir ya da bir kredi kullanımına gitmek durumunda kalabilirsiniz sevgili Koçlar.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, hukuki bir konu ile uğraşma durumu da gündeme gelebilir. Yine yeni bir yurt dışı seyahatine çıkmanız da gerekebilir. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim, eş ve aile büyüklerinize dair bazı konular gündeminizi oluşturabilir. Mesela uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini artık yapabilir ya da evinizde yeni bir tadilata başlayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Bu ay özellikle yatırımlar, seyahatler, eğitim ve hukuki konular ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Bir yatırım yapma ya da bir kredi kullanma planınız gündeme gelecek olursa, 13 Ocak’ta başlayacak olan Merkür gerilemesine dikkat etmeniz ve mümkünse bu tarih öncesinde gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Eğer sosyal medya, ihracat ve eğitim gibi alanlarda çalışıyorsanız, özellikle 22 Aralık sonrası ajandanız oldukça yoğun olacak gibi duruyor sevgili Boğalar. Bu ay sağlığınız ile ilgili konuları özellikle önemsemeniz faydalı olacaktır. Eğer ertelenmiş ve aksattığınız kontrolleriniz var ise kesinlikle yaptırmak için en doğru zaman bu ay. Bu ay ilişkisi olan birçok Boğa, 4 Aralık sonrası sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığı girişiminde bulunabilirler. Boğa burçları için güzel haber şu ki, uzunca bir zamandan beri burcunuzda gerilemekte olan Jüpiter, 31 Aralık itibariyle geri hareketini bitirecek ve maddi değerleriniz açısından daha verimli bir dönem başlayacaktır sevgili Boğalar.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde bir yatırım konusu gündeminize gelebilir ya da partnerinizin maddi olanakları ile ilgili bazı yeni gelişmeler yaşanabilir. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönem bir ticari anlaşmanızı sonlandırabilirsiniz ya da kardeşler, kuzenler veya yakın çevreniz ile ilgili bazı konular nedeniyle onlarla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir sevgili Boğalar. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, eşin kaynakları ve yatırımlar alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle bekar İkizler, 22 Aralık’a kadar beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da bir ortaklık yapma fikri gündeme gelebilir. Ancak unutmayın ki sizin kendi yönetici gezegeniniz olan Merkür, 13 Aralık’ta geri hareketine başlayacak, dolayısıyla imza gerektiren her ne işiniz olacak ise bu tarihe kadar halletmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında evli ya da ortaklığı olan İkizler ise özellikle yine 13 Aralık sonrası ilişkileri bazında bazı sert açılar nedeniyle gergin hissedebilirler. Agresyon ve çatışmalara çok dikkat etmekte fayda var. Özellikle söylenecek sözleri, iki kere tartıp öyle söyleyin derim. Bunun yanında bu ay partnerinizin iş hayatı ile ilgili bazı değişimler olabileceği gibi yine ailece yeni bir yatırım yapma fikri de doğabilir. 4 Aralık sonra iş hayatınız ve yine günlük iş akışınız ile ilgili konulara dair bazı pozitif gelişmeler mevcut. Bir organizasyon değişikliği nedeniyle görev ve sorumluluklarınızda değişimler olası.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde bekar olan İkizler bir evlilik kararı alabilir ya da yeni bir iş koluna, ortaklık vesilesi ile giriş yapabilirler. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı para girişleri ya da maddi değerlerinizde artışlar olası. Mesela iş hayatınızdaki bir görev değişikliği nedeniyle özlük haklarınızda genişlemeler olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay, özellikle 22 Aralık 2023 tarihine kadar günlük iş hayatınız, yöneticileriniz ya da yanınızda çalışanlarınız ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Özellikle bazı gergin enerjilere maruz kalmanız olası; sakin kalmanız önemli. Yine günlük hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle bazı yeni anlaşma ya da sözleşmeler gündeme gelebilir, belki de bir iş değişikliği fikri aklınıza düşebilir. Eğer bir karar alacaksanız ya da mesela bir imza söz konusu olacak ise 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesini aklınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Yine evli Yengeçler, bu tarih itibariyle ilişkilerinde bazı iletişim sorunları ya da aksaklıklar yaşayabilirler; dikkat etmekte fayda var. İlişkisi olmayan Yengeçler için güzel haber şu ki, özellikle 4 Aralık itibariyle girecekleri yeni sosyal gruplar vesilesiyle tanışacakları bir kişi ile aşka yelken açabilirler. Bununla birlikte evli olan ve uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Yengeçler bu güzel haberi bu ay sevdikleri ile paylaşabilirler.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde günlük iş akışınız anlamında bazı yenilenmeler olacaktır. Hatta bir evcil hayvan bile sahiplenebilirsiniz. 27 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayata karşı hedeflerinizde ve ilişkileriniz noktasında bazı değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar,

Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, hobiler, çocuklar ve yerleşim alanlarınız ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Özellikle ilişkisi olmayan Aslan burçları için 22 Aralık’a kadar aşk ve ilişkiler adına şanslı bir dönem. Eğer bir ilişkiye başlama fikri doğar ise 13 Aralık itibariyle adını çok koymadan, tanışma dönemi olarak geçirmenizi tavsiye ederim zira Merkür geri hareketine başlıyor olacak. Bunun yanında ilişkisi olan Aslan burçlarına da tavsiyem daha sakin bir ay geçirmeleri olacaktır zira bazı çatışmalara açık bir dönem. 22 Aralık itibariyle iş hayatınızda bazı organizasyon değişimleri ve yenilenmeler de olası sevgili Aslanlar. Eğer bir anlaşma ya da sözleşme imzalanması gerekiyorsa ya da ast ya da üstlerinizle bazı önemli konuşmalar yapmayı planlıyorsanız, yine 13 Aralık’a kadar halletmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu ay, uzun zamandan beri başlamak istediğiniz bir hobi varsa çok uygun; kaçırmayın derim. 4 Aralık tarihi itibariyle ev ve yerleşim konularına dair güzel gelişmeler de olası. Uzun zamandan beri almak ya da değiştirmek istediğiniz evi bu ay bulabilirsiniz.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde aşk ve ilişkiler adına oldukça şanslı zamanlar. Ayrıca uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Aslanlar bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde oldukça yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Bir uyarı olarak, ertelenmiş olan sağlık kontrollerinizi bu ay yaptırmanızı tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, Bu ay özellikle ev, yerleşim, aile, aşk, ilişkiler, çocuklar ve ticari alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 22 Aralık’a kadar uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da ertelediğiniz tadilata bu ay başlayabilirsiniz. Eğer böyle bir fikriniz var ise 13 Aralık’tan önce her detayı tamamlamış ve gerçekleştirmiş olmanızı tavsiye ederim zira gezegeniniz Merkür, 13 Aralık itibariyle geri hareketine başlayacak. Yine aşk ve ilişkiler anlamında özellikle 22 Aralık sonrası güzel karşılaşmalar, tanışmalar yaşanabilir ancak yine bu ayı Merkür gerilemesi nedeniyle çok da adını koymadan bir tanıma dönemi olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında yine bu ay ev ve aile konularınız oldukça zamanınızı alacak gibi duruyor. Özellikle bu ay aile büyükleriniz ile bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gereken konular olası. 4 Aralık itibariyle ticari hayatınız ile ilgili konularda güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak ve hatta kardeş ya da kuzenleriniz ile bir iş yapma fikri de gündeminize gelebilir.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde ev, aile ve yerleşime dair bazı yeni gelişmeler olası. Mesela bir anda bir taşınma fikri gündeme gelebilir. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlıklarınız ile ilgili konularda değişimler olası. Çevrenizi değiştirmek adına motivasyonunuz yüksek olacak gibi duruyor. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Bu ay özellikle ticari hayatınız, ev ve yerleşim alanlarınız gibi konulara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Aralık’a kadar yeni bir ticari girişimde bulunabilir ya da kardeş ya da akrabalarınızın biri ile yeni bir iş kurma fikrine gidebilirsiniz. Ancak böyle bir karar alacaksanız, 13 Aralık tarihinde başlayacak olan Merkür gerilemesini aklınızda bulundurmanızı ve eğer bir imza atılması gerekiyorsa bu tarihe kadar halletmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte bu ay inançlarınızı ve hedeflerinizi tekrar gözden geçireceğiniz ve yeni kararlar da alabileceğiniz bir dönem. Ev ve yerleşim konuları ile ilgili bazı gelişmeler de olası. Özellikle 22 Aralık sonrası bir taşınma gündeminize gelebilir ya da yine bir yatırım yapma fırsatı da doğabilir. Maddi değerleriniz ile ilgili 4 Aralık sonrası önünüzde oldukça güzel zamanlar olası. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi sayesinde özlük haklarınızda bir değişim olabileceği gibi bazı geç kalmış ya da bugüne kadar alamadığınız ödemeleri geri alabilirsiniz sevgili Teraziler.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde ticari hayatınız ile ilgili yeni gelişmeler olacaktır. Yine bu ay kardeşlerinize dair konular ile bir miktar daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde iş hayatınızda oldukça hareketli zamanlar olacak gibi. Bir iş değişikliği olabileceği gibi, uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay özellikle maddi değerleriniz, ticari hayatınız, girişimleriniz ve yakın çevreniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Aralık’a kadar maddi değerler anlamında daha şanslı olacağınız bir zaman dilimi gibi dursa da yine de hesapta olmayan, beklenmedik bazı ekstra harcamalar yapmanız da olası. Dolayısıyla bu ay kontrollü gitmeniz ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir. Yine 22 Aralık sonrası yakın çevre, kardeşleriniz ya da çok yakın bir arkadaşınız ile yeni bir iş girişiminde bulunma fikri doğabilir. Ancak böyle bir hedefiniz olacaksa tüm başlangıçları, imzaları, sözleşmeleri 13 Aralık tarihine kadar halletmenizi tavsiye ederim zira Merkür bu tarih itibariyle gerilemeye başlayacak. 4 Aralık sonrası gerek ilişkilerinizde gerekse genel hayatınız ile alakalı tüm konulara dair şans sizden yana olacak sevgili Akrepler. Fırsatları değerlendirmek için akıllı ilerlemek fayda sağlayacaktır. Bununla birlikte yine bu tarih itibariyle görsel olarak da imajınızda bazı değişimler yapma arzunuz doğabilir. Aslında Aralık ayı bunun için çok uygun bir zaman dilimi değil; ertelemeniz çok daha iyi olacaktır.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde para konuları ile ilgili yeni meseleler gündeminize düşebilir, bazı yeni para girişleri de olası. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yurt dışından beklediğiniz bir haber ulaşabilir ya da çözülmesini beklediğiniz hukuki bir dava da sonuca ulaşabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevgili Yaylar. Bu ay hedeflerinize dair alacağınız birçok karar yaşam yönünüzü değiştirmenize neden olabilir. Bu gerek iş, gerekse özel hayatınız ile ilgili olabilir. Birçok konuda form değişikliğine gidebilirsiniz. Özellikle bu ay kendi içinizde oldukça çatışmacı bir ruh halinde olabileceğinizden, çok iyi düşünüp karar vermenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte eğer herhangi bir konuda imza atacaksanız ya da yeni bir girişimde bulunacaksanız, 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesini aklınızda bulundurmanız iyi olacaktır. Zira Merkür gerilemesi sizin burcunuzu da etkileyecek. Yine görsel olarak da imajınızda bazı değişimler yapma arzunuz doğabilir. Aslında Aralık ayı bunun için çok uygun bir zaman dilimi değil; ertelemek iyi olacaktır. 22 Aralık sonrası maddi değerleriniz ile ilgili daha şanslı bir zaman dilimi olacak gibi duruyor. Kariyer hayatınızdaki bir pozisyon değişikliği nedeniyle özlük haklarınızda değişim olabileceği gibi, uzun zamandan beri geri ödenmemiş bir borcunuzu bu ay alabilirsiniz. Sağlığınız açısından da küçük bir uyarı, 4 Aralık sonrası için olsun. Ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerini gerçekleştirmek için en doğru zamanlar sevgili Yaylar.

13 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde hayatınızı değiştirmek ile ilgili ciddi kararlar alabilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde maddi değerleriniz ile ilgili bazı para çıkışları olabilir. Bu ay harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışmanız iyi olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay özellikle hedefleriniz ile ilgili olarak birçok konuda yeni kararlar alabilirsiniz. Bir ev ya da iş değişikliğine gitmeniz de söz konusu. Eğer bir imza ya da anlaşma söz konusu olacaksa, 13 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşmeye başlayacak Merkür gerilemesini aklınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında özellikle bu ay sinir sisteminizi iyi tutmanız önemli zira yakın çevreniz ile bazı aksaklıklar ya da çatışmalar olabilir. Yine sağlığınız açısından da minik bir tavsiye olarak eğer ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz varsa, bu ay yaptırmak için en doğru zaman. 4 Aralık itibariyle sosyal çevrenizde bazı değişimler olabilir. Hatta oldukça yoğun bir şekilde bazı organizasyon ve davetlere katılmanız da gerekebilir. Çok fazla yeni farkındalıklar ve birçok konuyla ilgili yüzleşmeler yaşayacağınıza inandığım bir ay sizleri bekliyor sevgili Oğlaklar.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde, bugüne kadar haberiniz olmayan konular ile ilgili bazı haberler alıp hayatınızın her alanı ile ilgili kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız ile ilgili bazı form değişiklikleri olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Bu ay özellikle sosyal çevre, gruplar, kariyer, seyahatler ve eğitim alanlarınıza ışık tutuyor. 22 Aralık’a kadar oldukça sosyal olacağınız zamanlar sizleri bekliyor. Yeni gruplara katılabilir, bir organizasyon ya da bir sivil toplum kuruluşunda görev almaya başlayabilirsiniz sevgili Kovalar. Bunun yanında farklı olarak yakın bir arkadaşınız ile bazı çatışmalar yaşamanız da olası; sakin kalmanızı tavsiye ederim. Eğer hayatınıza dair herhangi bir konuda yeni başlangıçlar yapma arzusundaysanız, özellikle 13 Aralık’a kadar karar vermenizi tavsiye ederim zira bu tarih itibariyle Merkür gerilemeye başlayacak; aklınızda bulunsun. 4 Aralık itibariyle kariyeriniz ile ilgili oldukça olumlu gelişmeler yaşamanız olası. Beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliği ile ilgili olarak bazı aksiyonlar alabilirsiniz. Küçük bir uyarı olarak, ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa bu ay gerçekleştirmek doğru bir karar olacaktır.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde daha sosyal ve eğlenceli zamanlar sizleri bekliyor. Yeni bir sosyal çevreye katılabilir, bazı gruplarda görev alabilirsiniz. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda oldukça yoğunluklar olabileceği gibi yine iş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Bu ay özellikle hayattaki hedefleriniz, kariyer, sosyal çevre, seyahatler, eğitimler gibi alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 22 Aralık’a kadar uzun zamandan beri yapmayı planladığınız iş değişikliğini yapabilirsiniz ya da beklediğiniz terfiyi bu ay alabilirsiniz. Ancak eğer bir anlaşma ya da sözleşme imzalamanız gerekirse, 13 Aralık’a kadar halletmenizi tavsiye ederim zira bu tarih itibariyle Merkür gerilemesi başlayacak. Bunun yanında yine kariyer hayatınızda bazı aksaklıklar, çatışmalar da olası. Sakin kalmanız bu dönem önemli. 22 Aralık sonrası bazı yeni gruplara dahil olabilir, hatta bir dernek ya da sivil toplum kuruluşunda görev almaya da başlayabilirsiniz. 4 Aralık itibariyle bir yurt dışı seyahat planlaması söz konusu olabilir ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime yine bu ay başlayabilirsiniz. Eğer çözülmesini beklediğiniz bir hukuki konu varsa, bu ay güzel haberler almanız da olası sevgili Balıklar.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde hayattaki hedefleriniz anlamında bazı yeni kararlar almanız olası. Uzun zamandan beri beklediğiniz iş teklifini yine bu ay alabilirsiniz. 27 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler anlamında bazı değişimler olası. Yine çocuklarınıza dair bazı yeni gündemlerde oluşabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler