İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat)

Bu hafta biraz dağılacağız. Çözüm bulma konusunda gayet güzel gökyüzü etkileri varken çözümlerin beklediğimiz, tahmin ettiğimiz yerden gelmemesi de söz konusu olacak. Hafta sonu ise Dolunay’ın etkisine gireceğiz. Aslan enerjisi tatminsizlik verebilir. Görevlerinizi tamamlamış, dönüşler almış olsanız da bir türlü içinize sinmeyen durumlar sanki istediğinizi elde edemediğinizi hissettirebilir. Fakat atmış olduğunuz her adım ileride size sorumluluk olarak geri dönecek ki bu Dolunay’ın da tembihlediği ‘Çok çalışma, akıllı çalış!’ olacak. Aynı şekilde Dolunay’a eşlik eden Venüs-Mars karesi de ilişkiler konusunda ‘Boş yere tartışma, çözüme yönel!’ diye tembihliyor

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
30.01.2023
Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat)

Yükselen burcunuza göre okumalısınız, bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

İletişimin yoğun olduğu bir pazartesi gününe merhaba diyebilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz durağan bir enerji olabilir. Öğleden sonra ise bir yerden bir yere sürekli seyahat halinde olabilirsiniz. Hafta ortasında ise coşkulu, uçarı yanınız ile tedbirli, ürkek yanınız arasında kalabilirsiniz. Girdiğiniz sosyal ortamlarda aidiyet hissetmeyebilirsiniz. 5 Şubat Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Aşk hayatınızda sizden gizlenen birtakım olaylar gün yüzüne çıkabilir. İlişkinizde gerilimler oluşabilir. Çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, buna zaman bulamadığınızdan yakınabilirsiniz. Aynı zamanda kısa sürede tanıdığınız birinden etkilenebilirsiniz. Gizli, kimseye söylemediğiniz bir aşk yaşıyorsanız görünür olmasını isteyebilir, bu konuda adım atabilirsiniz. Tansiyon sorunu olanların dikkatli olmasında fayda var.


Maddi değerleriniz konusunda yakın çevrenizle iletişim içinde olabilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra kendinizi daha pratik beslenme yöntemleri ile ilgili araştırmalar yaparken bulabilirsiniz. Hafta ortasında özgürlük temalarında düşünebilirsiniz. Sizi yoran geleneksel yapıdan kurtulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; ev, yuva, aile temaları gündeminizde olabilir. Aile içinde bazı olaylar birden gün yüzüne çıkabilir. Hiç akılda yokken taşınma gündemi oluşabilir. Ciddi bir ilişkiniz varsa evlilik yoluna girip aileleri tanıştırabilirsiniz. İlişkiniz gün yüzüne çıkabilir. Ailenizin yükünü omuzlarınızda hissedebilirsiniz. ‘Bu işin sonu nereye varacak, acaba boşuna mı uğraşıyorum?’ diyerek endişe içinde olabilirsiniz. Neler yaşadınız, artık pes etmeden yola devam etmelisiniz.


Eski imajınızdan sıyrılıp yeni bir tavırla beklenmedik bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Aklınız, yaşamınızdaki silahınız. Kesin ve belirleyici bir tutum içinde olabilirsiniz. Ne istediğinize iyi karar vermelisiniz. Olayları pratik bir şekilde çözmek isteyebilirsiniz. Sabırsız bir tutumla bazı şeyleri hemen olsun isteyebilirsiniz ve bu tutum hayatınızdaki kişileri yorabilir. Değişen zihin yapınız nedeni ile kararsız gözükebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve istediğiniz takdirde bu Dolunay’dan fayda görebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili birtakım gerçekler gün yüzüne çıkabilir. En yakınlarınızdan takdir ve aldığınız kararlar konusunda destek görmek isteyebilirsiniz. Görmediğiniz takdirde kimsenin sizi sorgulamasına izin vermeyeceksiniz.


Haftaya zihinsel huzursuzlukla başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki belirsizlikler sizleri yoruyor olabilir. Bir şeye inanmakla ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz. Kendi hayatınızın dinamiklerini düşünmek, kendinizi eleştirmek sizi yorabilir. Nelere bağımlılık geliştirdiğinizi çözmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunun 16 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek ve sizlere maddi ve manevi kaynaklarınız konusunda yapılandırma yapmanızı sağlatacak. Aynı zamanda kendinize ne kadar değer verdiğiniz konusunda sorgulatacak. Riskleri kazanca dönüştürmeyi öğreneceksiniz. Hayal gücünüzü de kattığınız işlerde maddi kaynaklarınızı artırma yollarını arayacaksınız. ‘Kimseye bağımlı değil, kendi işimin patronu olmalıyım’ diyebilirsiniz.


Sosyal ortamlarda aktif olacağınız bir süreç içerisinde olacaksınız. Arkadaşlarınıza, pratik çözümlerle hayatı kolaylaştırma yollarını sunabilirsiniz. Hafta ortasında inzivaya çekilmek ve kendi içinizdeki karmaşayı çözmek isteyebilirsiniz. İlişkiler üzerine bağlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz. 5 Şubat’ta bir Dolunay yaşanacak, başrol oyuncusu sizsiniz. Gerçekleri duygularla ertelemeyin. İçinizi kemiren kuşkuları bilgilerinizle devre dışı bırakmamaya gayret etmelisiniz. İkili ilişkilerde özgürleşme teması içinde olabilirsiniz. Görünür olmak, daha fazla kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız herhangi bir meselenin başarı ile sonuçlanması, tamamlanması söz konusu olabilir.


Kariyeriniz ile ilgili hızlı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Her şeye yetişme çabanız, işe yarar çözümler bulmanız; otorite figürlerinden takdir görmenizi sağlayabilir. Hafta ortasında korkularınızla yüzleşmek, bu konuda sizi hasta eden psikolojik kalıntılardan kurtulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Uzun süredir bastırmış olduğunuz üzüntü ve özlemleriniz ortaya çıkabilir. Kendi içinizde görünür olma konusunda geriye çektiğiniz temalar gün yüzüne çıkabilir. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Bu dönem biraz daha içe dönmek, kendinizle kalmak iyi olacaktır. Yoksa agresyon gösterdiğiniz her tutum sizi zihinsel olarak yorabilir.


Yurt dışı ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konularda bir gündeminiz varsa, pazartesi öğleden sonra başvuru yaparsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerde, ait olma hissi konusunda bir sorgulama yapabilirsiniz. Bu sorunun nereden kaynaklandığını bulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Gelecek kaygınız gün yüzüne çıkabilir. Arkadaş guruplarınız içinde sizin görünürlüğünüzü aşağıya çeken kişiler açığa çıkabilir. Sosyal ilişkilerinizde bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Sosyal medyada tanıştığınız kişi ile aşk yaşamınız, bir anda uzak bir yere taşınması sonucu bitebilir. Sanatsal bir uğraşınız varsa bu konuda bazı riskler alabilir ve bunu görünür hale getirmek adına girişimde bulunabilirsiniz.


Haftaya banka kredileri ve borçlar konusunda yapılandırma yaparak başlayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Aile ile ilgili ait olamama hissinin nedenini bulabilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Kariyerinizle ilgili sizi takdir etmeyen otorite figürü varsa, onunla yollarınızı ayırabilirsiniz. Özgürleşmek istediğiniz aileniz ya da evliliğiniz var ise bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Ego yapmadan olaylara tarafsız açıdan baktığınız takdirde süreci daha sağlıklı geçirebilirsiniz. Çünkü bu Dolunay yüklerinizden tamamen kurtulmak isteyeceğiniz bir süreci anlatıyor. Doğru bildiğiniz yolda ilerleyebilmek adına duygusallığa, içgüdülere kapılmamalı ve objektif yönünüzü korumaya çalışmalısınız. Aksi halde kendinizi akışa çok kolay kaptırabilir ve farkında olmadan sürüklenebilirsiniz.


Hafta başında ortaklar ve ikili ilişiklerle ilgili gündeminiz olabilir. Bazı yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Eşinizin iğneleyici konuşmalarına maruz kalabilirsiniz; alınganlıklardan uzak durmanızda fayda var. 5 Şubat’ta Aslan burcunun 16 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Uzak ülkeler, seyahatler konusunda gündeminiz oluşabilir. Hak, hukuk, adalet konusunda bir konunuz varsa tamamlanma olabilir. Akademisyenseniz, yaptığınız işler görünür hale gelebilir. Bir dini konu ya da yer, farkındalığınızı artırabilir. Bu konuda uyanış gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarının kültürleri konusunda kibirli, küçümseyici davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız ya da siz, bu tür yabancı kültürlü insanların davranışlarına maruz kalabilirsiniz.


Haftaya başlarken sağlıkla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Özellikle şifa enerjisini kullanabilirsiniz. Yoga, meditasyon, kamp gibi aktiviteler planlayabilirsiniz. İş ve çalışma koşulları ile ilgili gündeminiz hızlanabilir. Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken yetişemediğinizden şikayet edebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Miras, vergi, borçlar, sigorta, ortak kazançlar konusunda gündemleriniz oluşabilir. Bu zamana kadar görünür olma ve takdir görme ile ilgili konularla ilgili iç dünyanızda sakladıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Ameliyatla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Ortak kazancınız ile ilgili hesapların ayrılmasını isteyebilirsiniz. Herkesin kendi parasının kendine kalması konusunda girişimde bulunabilirsiniz.


Aşk ilişkileri, hobiler ve çocuklarla ilgili konular hafta başında gündeminiz olabilir. Mutlu olmak için sadece yaşadığınız hayatı sürmek isteyebilirsiniz. Hoşça vakit geçirme zamanında olabilirsiniz. Hobilerinizle ve ilgi duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi her yönden geliştirebilir, dinginliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay yaşanacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla alakalı bir sonlanma yaşanabilir. Güçlü bir iradeye, beton gibi sabit bir moral gücüne işaret eden bir dönem. Öyle ki bu irade ve metanet karşısında kişiler kendilerini duvara çarpılmış gibi hissedebilirler. Gücünüzü artık sabit ve değişmez bir şekilde göstermiş olabilirsiniz. Düşmanlarınız, size karşı gelenler karşınızda önce küçülebilir, sonra da yok olabilir.


Haftaya aile, ev, yuva ile ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Ev içinde yapılacak pratik düzenlemeleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay; bazı şeylerin artık sona yaklaştığına, kırılıp dökülmeye ve çözülmeye başladığına işaret ediyor. Bu dağılmaya ve değişime hazır olmanız gerekiyor. İş arkadaşlarınıza organizasyon becerilerinizi, düzen, disiplin anlayışınızı, görev ve sorumluluk inancınızı sergileyebilirsiniz. Bunu yapamayan kişilere aşırı otorite uygulayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. İş koşullarının yapılanması konusunda ön plandaki otoriteye karşı gelebilir ve çalışanların hakkını savunabilirsiniz. Evcil hayvanlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.


Önceki ve Sonraki
Haberler