İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık)

Geçmiş yaşadıklarımız bugünün izini verir. Bu tıpkı bizden önce bu yolları geçmiş kişilerin bıraktıkları izleri takip etmek gibidir. Bu hafta, geçmişten beri gelen ve bir türlü emek gösterip müdahale edemediğimiz konuları pişirip önümüze servis edecek. Duygusal anlamda çöküntüdeyiz. Özellikle hayvanlara karşı şiddetin, insanlık adına duyguların, vicdanın kalmadığıyla ilgili sorgu süreçlerinin göbeğindeyiz. Yay Yeni Ayı olmasına rağmen hepimiz sosyal medya detoksu yapmak, haberlerden ve yaşanılanlardan uzak kalmak ihtiyacı görüyoruz. Yay gibi eğlenceli, keyifli, neşe dolu olacağımız yerde karanlığa gömülmeyi tercih ediyoruz... Yönetici Jüpiter ‘S’ yani durağan konumdaydı hatırlarsanız. ‘Benim konularım önceliğiniz’ dedirtmişti hepimize. Ve şimdi Jüpiter’in alanları olan hak, hukuk, adalet ve en çok da vicdan aradığımız dönemdeyiz! Bu hafta enerjimizi bölmemeye, tek bir alana odaklanmaya niyetlenmeliyiz. Ve bu süreçte neyi büyüttüğümüze dikkat etmeliyiz. Kin ve nefreti mi, yoksa iyilik ve merhameti mi?

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
28.11.2022
Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık)

Yabancı kültürlerdeki insanlarla yoğun iletişiminizin olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla grup aktivitelerinde bulunabilirsiniz. Hukuksal konularda harekete geçtiğiniz takdirde istediğiniz kalıcı sonuçları elde edebilirsiniz. Hafta ortasında iletişimde bazı yanlış anlaşmalar söz konusu olabilir. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki kardeşler ve kısa seyahatlerde bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz; dikkatli olmakta fayda var. Rüyalarınızda artış olabileceği gibi ruhsal konulara eğiliminiz de artabilir. İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu için gezi planları yapabilirsiniz. 


Kasım ayının enerjileri sizleri epey zorladı. Derin bir nefes almak ister gibisiniz. Kariyer alanınızda hareketli bir süreç sizi bekliyor. Belki sizinle aynı statüdeki biri ile tanışabilir ve bir aşk yaşayabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla yapacağınız aktiviteler, enerji çalışmaları, belki inzivayı hatırlatacak yerlere gitmek sizleri rahatlatacaktır. Eğer sanatsal faaliyetler içindeyseniz, bunları topluluklar önüne çıkarmak isteyebilirsiniz. Diğer yandan bazı arkadaşlıklarınızı sorguladığınız bir dönem içerisinde olabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamış olmanız olası. Bu olaydan size gelen mesajı almaya niyet etmenizde fayda var. Hafta sonu içsel olarak harekete geçmek istemekle yalnız kalmak arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Gerginliklere dikkat. 


Uzun zamandır kendinizi motive etmek adına zorlandığınız bir süreç içindesiniz. Enerjiniz, içe çekilmiş ve dağınık bir zihin içinde yön bulmaya çalışıyor olmak sizi yormuş olabilir. Bir de evlilik ve ortaklaşa çalıştığınız kişilerle yaşadığınız olaylar bu dönem tuz biber etkisi yaşatabilir. Yaşadığınız aksaklıklar, sevgi dilindeki patavatsızlıklar artık son bulsun modunda solsanız da bu süreci yönetmeyi öğrenmeniz adına yaşadığınızı bilmeniz gerekli. Belki de daha önce göremediğiniz olayları şimdi net bir şekilde gördünüz. Her yaşadığımız şey bizler için deneyimdir, unutmayalım. Yurt dışı, yabancılar, akademik alan, hak hukuk konusunda disipline edildiniz, şimdi ise hareketlenme ve sağlam adımlar atma dönemi diyebiliriz. Kariyer konusunda yeni gelişmeler yaşarken, global şirketlerden teklif alabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken alan ise sözleşmeleri iyi okumalı ve anlamalısınız. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla dışarıda olmak isteyebilirsiniz. Hareketsizlik size göre olmadığı için iyi değerlendirmekte fayda var. Umut etmeyi hayatınıza tekrar katma zamanı. 


Haftaya, uzun zamandır maddi kaynakların kullanımı konusunda yaşadığınız süreci yönetmeyi bildiğinizi göstererek girmektesiniz. Teknoloji ile ilgili yaptığınız iş girişimlerinin sonucunu aldığınız bir hafta olabilir. Denediğiniz farklı kazanç kapılarının artık meyvesini toplayacağınız bir hafta sizleri bekliyor. İş ve çalışma koşullarında desteğin artacağı zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Zihinsel gerginlikleriniz, içe çekilme, birden agresif haller almanıza anlam veremiyor olabilirsiniz. Öfkenizi de yaşamayı, bu zamana kadar içinize attığınız şeylerin neler olduğunu artık bulup ve devam etmeyi öğrenmelisiniz. Geçmişi bırakmak sizin için zor olabilir. Bu nostaljik yaklaşımlarınızı farklı alanlarda kullanmayı öğrenmelisiniz. Belki ilgi alanı olarak koleksiyonculuğa yönelebilir, tarihi yerlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu toplumsal kimliğinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ilerleme yöntemlerini bulmak isteyebilirsiniz. Hayat akarken zamanı kaçırmadan yola devam etmek sizler için iyi olacaktır. 


Zorlandığınız, bir türlü hayatınızdaki insanlara kendinizi anlatamadığınız bir süreç yaşamış olabilirsiniz. Kendi isteklerinizi doğru kelimelerle anlatma çabanız sizleri yormuş olabilir. Hayatınıza aldığınız kişilere özel olduğunu hissettirmek adına harcadığınız çabaların sonuçsuz kaldığını, anlaşılamamanın vermiş olduğu hüznü derinlerde hissediyor olabilirsiniz. Oysa ki eşit davranmak ve arkadaş gibi olmak istediğinizi anlamayan birçok kişi hayatınızdan ya çıktı ya da sorunlar yaşattı. Bu dönemde ise işler artık sizin istediğiniz gibi ilerleyecek. Gökyüzü tam da sizin istediğiniz gibi kalbinizi hissedecek insanları çıkaracak karşınıza. Kendinizi anlatmak yerine özel olduklarını bilerek yola devam edecek insanlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle aşk yaşayabilirsiniz. Bir hobi edinebilir, bu konuda eğitim alabilir ve iş haline dönüştürebilirsiniz. 


Aileniz ve atalar konusunda sürekli değişen koşullar yaşamaktasınız. Sinirler gerilmiş olabilir. Ufak tefek konular gün geçtikçe büyümüş olabilir. Artık bu durumun bitmesi konusunda sürekli kendinize verdiğiniz temkin işe yaramıyor dahi olabilir. Size anlatmak istediği mantığı kavramanızda yarar var. Sağlık konusunda uzun zamandır aksattığınız kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Alerjik bünyeye sahip iseniz ilaçlarınızı almayı ihmal etmeyin. Kendinizi bir inanç sistemine ait hissetmeme, bir yöne eğilim konusunda zorlanma enerjisi içinde olabilirsiniz. Bu enerjiden sıyrılmak adına harekete geçeceğiniz bir süreç sizleri bekliyor. Yön belirleyeceğiniz bir zaman dilimi. 


Sizin için ikili ilişkiler çok önemli ve harekete geçtiğiniz takdirde farklı kültürlerdeki insanlarla tanışabilir ve bir ilişki içinde olabilirsiniz. Bu dönem var olan ilişkinizi bir sonraki adıma taşıyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla kısa seyahatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Eğitim ve öğrenim konularında daha derinleşmek isteyebilirsiniz. Eğer evliyseniz uzun süredir içinizde büyüttüğünüz ilişkinizle ilgili konuları partnerinize anlatabilirsiniz. Kişinin sizin ihtiyaçlarınızın farkına varması açısından hafta sonu destekleyici etkiler mevcut. Uzun seyahatler konusunda, bilet alırken iki kere kontrol etmekte fayda var. Belki bunu bir tatile çıkarak yapabilirsiniz. Kibirli ve egolu insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz. Günlük rutinlerinizde artış gözükebilir. Hiçbir şeye yetişememe hissi sizleri yorabilir. Her şey dağılmış gibi görünebilir ve bir türlü toparlayamıyor olabilirsiniz. 


Kendi derinliğinizin farkına vardığınız süreçlerden geçiyorsunuz. Siz dahi dönüştüğünüz insana hayretler içinde bakıyorsunuz. Aslında ne istiyorsunuz bunu biliyorsunuz artık. Hayatınızda size zarar veren her kim varsa hepsinden arındınız. Eğer hala bu konuda direnç gösteriyorsanız, evrenin size sunacağı küçük sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Ev, aile, yuva konularında uzunca süredir sınanıyorsunuz. Kısıtlanmışlık hissi boğmuş olabilir. Bu süreçte aile büyüklerinin sağlıklarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Akrabalarınızın ya da kardeşlerinizin desteğini hissedebilirsiniz. Taşınma ile ilgili gündemleriniz mevcut ise harekete geçtiğiniz takdirde kolaylıkla yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olamayanlar ya da ikinci çocuk düşünenler için destekleyici fırsatlar olabilir. Belki uğraştığınız hobilerden para kazanmaktasınız; işiniz büyüyebilir. 


Sizin döneminiz başladı. Hayat akışınızda bir hızlanma oldu. Evliliğinizde ya da ortaklaşa yaptığınız işlerde yanlış anlaşılmalar söz konusu olmuş olabilir. Partneriniz hiç istemediğiniz bir agresyon içinde olabilir. Eğer öyleyse, neden bu ilişki içinde olduğunuzu sorgulamanız size iyi gelecektir. Sevgi dilini tekrar keşfetme zamanı diyor gökyüzü. Lütfen kibirli tavırlardan uzak durun. Büyük aile yapısına sahipseniz, bu dönem onlarla sık sık ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sürekli bir yerlere gitmek, hayatı keşfetmek, doğru bilgiyi hayatınıza katmak isteyeceksiniz. En yakın arkadaşlarınızla dahi uzun süredir kısıtlanmalar yaşadınız. Uzaktan uzağa teknoloji ile haberleşmek, özlem gidermek istemeyebilirsiniz. Onları ziyaret etmek için harekete geçebilirsiniz. 


Kendinizi sevginin ne olduğunu sorgularken bulacağınız bir dönem içinde olabilirsiniz. Sevgi kelimesinin derinine inmek, orayı anlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi sevmekle alakalı kitaplar okuyabilirsiniz. Sahi sevgi neydi? Uzun süredir günlük rutinlerinizde aksaklıklar yaşıyorsanız eğer bu konuda girişimlerde bulunacaksınız. Düzen sizin için önemli olacak. Sağlık konularında dikkatli olunası bir süreç, özellikle parmaklarınızda oluşacak kesiklere dikkat. Bazılarınız maddi kaynaklar açısından sağlam adımlar yaşarken, bazılarınız para akışında kısıtlanmalarla karşılaşmış olabilir. Şimdi harekete geç ve bilgini ortaya koy dönemi. Aşk evinizde köklü değişim söz konusu ve siz artık neyi istediğinizi tam olarak biliyorsunuz. 


Sizin gibi sabit bir burcun ikilem içinde kalması sizii yoruyor olabilir. İlk defa yönsüzlük duygusunu tadıyorsunuz. Kısıtlanmışlık, sırtından vurulmuşluk hissini yoğun yaşadınız. Şimdi ise her anlamda iradenizi kullandığınız anda hayatınızda çözemediğiniz ne varsa çözebileceğinizi müjdeliyor gökyüzü. Size destek olmak için partneriniz de hareket geçecek. Sosyal ortamlarda tanıştığınız biriyle beraberlik yaşamanız olası. Bu açıdan algılarınızı açık tutmanızda fayda var. Sizin gibi entelektüel birikime önem veren kişiler için tam da sizleri besleyecek partnerlerle karşılaşabilirsiniz. Maddi kaynaklar konusunda yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. 


Kendi alanınızı, aile bireylerinden korumak adına verdiğiniz çabanın sonuçlarını alacağınız bir dönem. Hayatınızı kimseye karıştırmak istemeyeceksiniz. Sizi aşağıya çeken her şeyden uzaklaştığınız bir süreç. Toplumsal kimliğiniz yeni bir yön buluyor. Süreç size kariyerinizde aldığınız paranın değerini sorgulatacak. Sizden yaşça büyük insanların sizin değerinizi anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızda korkularınızla yüzleşme yaşıyorsunuz uzun süredir. Şimdi bu dönem, bu alanda ne kadar sağlam adımlar attığınızı kanıtlama zamanı. Maddi kaynaklar konusunda uzun süredir devam eden belirsizlikler sizi yormuş olabilir. Hafta sonuna doğru yön belirleyeceğiniz bir süreç olacaktır.


Önceki ve Sonraki
Haberler