İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Şubat ayında burçları neler bekliyor?

2022 yılının ikinci ayına, Yeniay enerjisi ile birlikte hızlı bir giriş yapıyoruz. Ocak ayının zorlayıcı ve yorucu retro seyirlerini artık geride bırakıyoruz. 1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeniay’dan sonraki üç günlük süreci tamamlayıp hayatımız için olumlu tohumları ekmeye niyetlenebiliriz. Satürn yönetiminde olan bu ay, hayattaki sorumluluklarımızı gözden geçirmek için önemli bir sürece giriyoruz. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Şubat ayında burçları neler beklediğini yazdı…

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
31.01.2022
Şubat ayında burçları neler bekliyor?
  • Hayatımızı, etik ve ahlaki değerlerimizle ne kadar kurallarına göre oynadık? Kendi adımıza neleri yanlış, neleri doğru yaptık? Şapkamızı önümüze alarak, kendi içimize dönüp gerçeklerimizle yüzleşmek için ideal bir ayı deneyimleyebiliriz.
  • Geleceğimiz adına planlar yapmak, yeni vizyonlar geliştirmek, sosyal gruplara ve aktivitelere katılmak için oldukça olumlu bir zamanda olabiliriz.
  • Yeniay’ın enerjisiyle sosyal yardımlaşma kurumlarına ve hayvan barınaklarına bağış yapmak iyi bir fikir olabilir.
  • İletişimin gezegeni Merkür, 15 Şubat’ta saat 00:54’te Kova burcuna geçiş yapacak. Bu, iletişim dilimizde özgür ve aktif olmamıza olanak sağlayabilir. Teknoloji üzerinden yeni kişisel eğitimlere katılmamız adına şanslı bir zamanı bizlere sunabilir.
  • Merkür, Kova burcu seyrinde; hayatımızda yeni teknolojik buluşlar, uzayla ilgili yeni keşifler, dijital para birimi ile ilgili yeni gelişmeler ve düzenlemeler yer alabilir.
  • Gökyüzüne ilgimiz artabilir, astroloji ve bilim içerikli kitaplar kütüphanemizde yerini alabilir.
  • 16 Şubat’ta saat 19:57’de 27 derece Aslan burcunda, sosyal ilişkilerimizi ve yaratıcılık alanlarımızı yükseltebileceğimiz bir Dolunay’ı deneyimleyeceğiz.
  • Aynı gün akşam saatlerinde Venüs ve Mars etkileşiminin enerjisini derinden hissedebiliriz. Bu enerji kadın-erkek ilişkilerimizde istediğimiz dengeyi ve uyumu yakalatabilir. Geleceğimize yönelik kararlar almak isteyebiliriz.
  • 16 Şubat tarihinden sonra, önceden değerlendirmediğimiz için üzüldüğümüz fırsatlar tekrar karşımıza gelebilir.
  • Bu dönem ilişkilerimiz daha çok iş ve kariyer alanlarında, olumlu stratejiler üzerine şekillenebilir.
  • Zaman yönetimi konusunda dikkatli davranmak ve yaşamımızdaki önceliklerimizi belirlemek faydalı olabilir.
  • Gerçekleşecek olan Dolunay’da, kadersel etkilerimizi sağlayan Ay Düğümleri; 19 Kasım 2021 tarihindeki Ay tutulması derecesinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yılın Kasım ayından beri yaşadıklarımızı karmik ve kadersel seçim aşamaları ile değerlendirmek için gökyüzü bize fırsat sunabilir.
  • Radikal kararlar alırken, bu kararları kendimiz için mi, bir başkası adına mı, yoksa kendi başarılarımız için mi alıyoruzu sorgulamamız faydalı olabilir.

 

Dolunay deneyimi: Kendimizi yoğun çalışma temposuna ve sorumluluklara adamak yerine, biraz da kendimize vakit ayırmayı düşünmeliyiz. Yaşamımızı keyiflendirecek deneyimleri Dolunay’dan sonraki 14 gün boyunca sürdürebiliriz. Sevdiğimiz kişilerle oyunlar oynamak, çocuklar gibi eğlenmek ve kendimizi şımartmak iyi bir fikir olabilir.

Şubat ayı içerisinde daha çok toplumsal konular ilgilimizi çekebilir ve sosyal çevremizde aktif olarak rol alabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Kariyer yaşamımıza odaklanabilir, var olan sorunlarımıza yönelebilir ve kalıcı olarak rahatlamamıza vesile olabilecek yönde şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. İş ve gelecek planlarımız daha çok gündemimizde yer alabilir. Geleceğimize yönelik projelerimize yönelmek için gökyüzünün bizi olumlu yönde desteklediği bir ayı deneyimleyebiliriz. Yeni farkındalıklar yaşayabilir ve mutsuz olduğumuzu düşündüğümüz alanlarda radikal değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Toplum önünde ruhsal ışığımız çok yüksek olabilir. Kişisel hırslarımızdan arınırsak ve benmerkezci olmazsak sosyal çevremiz vesilesiyle şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Çocuklarımıza ve kendimize vakit ayırmayı ihmal etmeyelim.

 

Göklerin mesajı: Geleceğe yönelik hayallerine ulaşmak için kişisel hırslarından arınmak zorundasın.


Şubat ayı içerisinde yaşamımızı derinden etkileyebilecek ve beraberinde olumlu değişimleri de bizlere sunabilecek bir enerji içerisinde olabiliriz. Yaşamın sürekli değişen şartlarına ve çevremizdeki sevdiklerimize karşı esnek olarak akışta kalmayı deneyimlememiz gereken bir süreç içinde olabiliriz. Kendimizi sorgulamamız ve hayatımızda neleri yanlış yaptığımızı fark etmemiz gereken bir ay bizleri bekliyor diyebiliriz. İş ve kariyer yaşamımızda, toplum önü duruşumuzda zorlanmadan kendimizi ön plana çıkarabileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz. Çalışma alanlarımızda üstlerimizden taktir toplayabilir ve beklediğimiz yönde bir hak edişimizi, bizi finansal yönde rahatlatabilecek şekilde alabiliriz. Şubat ayının ortasında, devam eden bir ilişkimizi evlilikle taçlandırmaya karar verebilir ve huzurlu bir aile toplantısında yer alabiliriz. Bu süreç içinde iş hayatımız ve ailemiz arasında dengeyi kurmakta zorlanabiliriz. Seyahatlerimizin yoğunlaşabileceği ay genelinde çıkacağımız bir seyahatte yeni bir kadersel deneyim alanı yakalayabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Sevdiklerinin desteğini al ve onların varlığına her an şükret.


Şubat ayı içerisinde geleceğe yönelik planlarımızın yoğunlaştığı, hayat amacımızı sorguladığımız, kendi görüşlerimizin doğruluğuna inandığımız ve yeni başlangıçlar için şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. İlk hafta içerisinde var olan bir seyahat programımızda aksaklıkla karşılaşabiliriz. Zihnimiz daha çok ticari ve akademik alanlarda başarı odaklı olabilir. Sosyal medya ya da yurt dışı bağlantılı bir işimiz varsa, gökyüzü bizi bu döngüde olumlu yönde destekleyebilir. Yeni duyurularımızı ya da ürün tanıtımımızı yapmak için ilk 14 günlük süreci değerlendirebiliriz. Finansal olarak rahatlayabileceğimiz bu süreçte gökyüzü bizim adımıza bereketli olabilecek yeni yatırım fırsatlarını da önümüze sunabilir. Yakın çevremizdeki kişilerle yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Kısa vadeli planlarımıza yönelirken, hayatımıza dair yeni farkındalıkları deneyimleyebiliriz. Finansal anlamda önemli gündemler içinde olabilir ve var olan bir borcumuzda yeni bir yapılandırma fırsatı ile karşılaşabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Finansal bolluğa ulaşmak için hayatı kurallarına göre oyna ve etik değerlerinden asla vazgeçme.


Şubat ayının ilk haftasında ruhsal olarak enerjimizi yüksek tutmakta zorlanabileceğimiz ve hızlı ilerlemekten yorulabileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Karşımıza çıkabilecek fırsatlara yönelmekte zorluk yaşayabiliriz. Finansal konularda hızlı gelişmelere açık bir süreci deneyimlerken, ortak gelirlerimizde inişli çıkışlı gündemlerimiz olabilir. Kredi başvurusu yapmayı planlıyorsak bu dönemin enerjilerinde kontrollü olarak ilerleyerek olumlu sonuçlar yakalayabiliriz. Devam eden ikili ilişkilerimizde masaya yatırdığımız sorunlarımızı bir sonuca bağlamak istiyorsak, 5 Şubat’tan sonraki günleri değerlendirebiliriz. Alma verme döngümüzü iyi korumamız gereken bir ay olabilir. Para elimize geldiği gibi kontrolsüz bir şekilde de gidebilir; bu enerjinin farkında olarak gereksiz borçlanmalara karşı tedbirli davranmak iyi bir fikir olabilir. Ayın ortasından itibaren sevdiklerimizle birlikte özel dairemizde huzurlu bir enerji içinde olabilir, aradığımız dengeyi kurabilir ve geleceğe yönelik planlarımıza rahatlıkta odaklanabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Ruhun ve zihnin arasındaki dengeyi kurabilmek adına evrenin sana sunduğu yüksek şifa frenkansını meditasyon, yoga ve nefes çalışmaları ile değerlendir.


Şubat ayının başlangıcı ile birlikte kadersel olan ortaklıklarımızla ilgili yeni başlangıçlar ve farkındalıklar yaşamamıza olanak sağlayabilecek bir enerji içinde olabiliriz. Var olan sorunlarımızı masaya yatırabilir ve yeni radikal kararlar almak isteyebiliriz. Hızlı ve devrim niteliğinde olabilecek kararlarımızı 5 Şubat’tan sonraki günlerde değerlendirmek daha doğru olabilir. Gündemimizde daha çok, hayatımızda var olan kişilerle ortaklaşa alınacak net kararlar olabilir. Yaşamdaki aldığımız kararlarımızın sorumluluklarını deneyimleyebileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. Sağlığımıza ekstra önem göstermemiz gereken ay genelinde uzun zamandır ihmal ettiğimiz rutin bir sağlık kontrolümüz için destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Sorumluluklarımızın ve yaşamımızı dizayn edebilecek büyük kararlarımızın üzerimizde oluşturabileceği stres kaynaklı, kalp ve sırt bölgemizde hassasiyet hissedebiliriz.15 Şubat itibari ile çevremizde yer alan kişilere fikirlerimizi ve beklentilerimizi net olarak aktarabileceğimiz huzurlu bir döngüye başlayabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Yaşamını istediğin yönde dizayn edebileceğin şanslı bir döngüyü, iradeni doğru kullandığın taktirde huzurla deneyimleyebilirsin.


Şubat ayının ortasına kadar olan süreçte günlük rutinlerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sağlığımız ve evcil hayvanlarımızla ilgi yeni gündemler içinde olabiliriz. Yeni bir döneme başlangıç yapmaya karar verebileceğimiz zaman içinde olabiliriz. Günlük yaşamımızda yoğun bir tempo içinde olurken sağlığımıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyelim. Bu süreç içinde kendi sağlığımız adına yenilik oluşturabilecek programları denemek faydalı olabilir. Ya da memnun olmadığımız alışkanlıklarımızdan uzaklaşmayı deneyebileceğimiz bu enerjiyi doğru değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. 15 Şubat tarihinden sonraki günlerde; ikili ilişkilerimizde sevginin dilini kullanarak, akışta kalarak net bir şekilde ifade edebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Çocuklarımızla ve partnerimizle aramızda oluşan sorunları çözüme kavuşturmak adına kadersel etkileri yüksek olabilecek bir zamanı deneyimleyebilir ve geleceğimiz adına yolumuza ışık tutabilecek aydınlanmalar yaşayabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Hayat yolculuğunda dengeyle ve huzurla dans ederek ilerlemek istiyorsan kendini akışa bırakmayı, şartları gereğinden fazla zorlamamayı öğrenmek zorundasın.


Şubat ayının başlangıcında partnerimizle olan ilişkimiz, çocuklarımız ve bizi mutlu eden konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. Yaşamın keyifli ve huzurlu yanlarını deneyimlemek isteyebileceğimiz bir zaman bizleri bekleyebilir. Kontrolümüz dışında gelişmelere açık olabileceğimiz bu süreç içinde çocuklarımızın yaşamlarında kontrolsüz gelişebilecek durumlar gündemimizde yer alabilir. Üzerimizde baskı oluşturabilecek ve kendimizi ruhsal olarak sıkışmışlık hissi içinde bulabileceğimiz güçlü bir enerji içinde olabiliriz. Sevdiklerimizin yaşamındaki sorumlulukları gereğinden fazla yüklenmemiz gereken bu dönem içinde geçmiş yaşanmışlıklarımızdan ders almamız gereken bir döngüyü deneyimleyebiliriz. Özel hayatımızdan çok kariyerimize odaklanmak ve kişisel hobilerimize yönelmek daha uygun olabilir. Ev değiştirmeyi ya da gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyorsak, 5 Şubat tarihinden sonraki günleri beklemek bizler için daha doğru bir karar olabilir. 15 Şubat’tan sonraki günlerde yaşamın keyifli ve huzurlu yanlarına çekilebilir ve kendi isteklerimize zaman ayırmak isteyebiliriz. Küçük ev kazalarına açık olabileceğimiz ay genelinde, beklettiğimiz bir ev içi tadilat programımızı artık rahatlıkla başlatabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Sevdiklerinin yanında zihinsel enerjinle yer al ama, onların kendi kanatları ile uçmasına izin ver.


Şubat ayının başlangıcında rotamızı evimize, ailemize, yaşamımızdaki en değerli varlıklarımıza çevirerek, onlarla aramızdaki dengeyi gözden geçirebiliriz. Ailemizle birlikte, huzurlu olabilecek yeni değişimlere açık bir enerji içinde olabiliriz. Ailemize daha fazla vakit ayırmak ve ev içindeki işlerimizle ilgilenebilmek adına oldukça destekleyici olabilecek bir zamanı yaşayabiliriz. Aynı zamanda ailevi sorumluluklarımızın artabileceği bu dönem içinde sağlığımıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmemeliyiz. Var olan işimizden memnuniyetsizlik yaşıyorsak, imkanlarımızı tekrar gözden geçirmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde kendi yaşamımızla ilgili büyük değişimler yapmaya niyetlenebiliriz. Geleceğimizle ilgili net kararlarımızı 5 Şubat tarihinden sonraki günlerde gündemimize almak ve bir sonuca ulaşmak, bizler adına daha sağlıklı olabilir. 15 Şubat’tan sonraki süreç; ailemizle, aile büyüklerimizle var olan sorunlarımızı ve kırgınlıklarımızı kalıcı bir çözüme bağlamak açıcından bizi olumlu yönde destekleyebilir. Kariyerimiz adına şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay ortasından sonraki günlerde ailemiz ve işimiz arasındaki dengeyi olumlu yönde kurabiliriz. Sosyal çevremiz vesilesiyle karlı olabileceğimiz bir kazanç kapısı ile karşılaşabilir ve finansal olarak rahat bir nefes alabileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz.

 

Göklerin mesajı: Sevdiklerinle birlikte maddi manevi değerlerini, alma-verme döngünü koruyarak paylaşmak iyi bir fikir olabilir.


Şubat ayının ilk günlerinde kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz fazlasıyla gündemimizde yer alabilir ve yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Yakın çevremiz vesilesiyle yeni yatırım fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yeni ticari faaliyetlerimizi ve imzalarımızı 5 Şubat’tan sonraki günlerde değerlendirmek bizler için daha doğru olabilir. Hızlı kararlar vermek isteyebileceğimiz bu süreç içinde sakin kalıp sabırlı olarak ilerlemeyi ihmal etmeyelim. Yakın çevremizdeki sevdiklerimizin sağlıklarıyla ilgili gündemlerde onların yanında yer alarak, onlara ruhsal enerjimizle destek olmak isteyebiliriz. Geleceğimize yönelik planlarımıza yönelmemize destek verebilecek ve aynı zamanda finansal olarak artık rahat bir nefes alabileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. 15 Şubat’tan sonraki günlerde radikal kararlar almamıza neden olabilecek önemli faaliyetler içinde yer alabilir ve kısa seyahatlerimiz aracılığıyla olumlu gelişmeleri deneyimleyebileceğimiz bir döngüde olabiliriz. Beklediğimiz, hukuki bir dava sonucumuz ay ortasında istediğimiz şekilde gündemimizde yer alabilir. Ani gelişebilecek bir seyahatte, bekar Yay burçları hayallerindeki özel ilişkiye yelken açabilirler.

 

Göklerin mesajı: İçindeki merhamet enerjisini yardımına muhtaç kişilerden ve sokaktaki kimsesiz hayvanlardan yana kullanmalısın.


Şubat ayının ilk günlerinde finansal olarak uzun zamandır yaptığımız hesaplarımızda netlik yakalayabilir ve kendimize olan güvenimizi güçlü aydınlanmalar yaşayarak fark edebiliriz. Kontrolsüz para çıkışları yaşayabileceğimiz bu süreçte gereksiz borçlanmalara karşı temkinli davranmak, bizler adına daha faydalı olabilir. Ay genelinde ruhsal enerjimiz yüksek olabilir ve duygusal günler deneyimleyebiliriz. Zihinsel olarak takıntılarımızdan, kaygılarımızdan, hırslarımızdan arınabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. 5 Şubat tarihinden sonraki günlerde hayatımızla ilgili aldığımız yeni radikal kararlarımızı rahatlıkla değerlendirebiliriz. Ay ortasında elimizdeki imkanlarımızın değerini anlayabilir ve beklediğimiz kişilerden bereketli, yaşam standartlımızı yükseltebilecek yönde tekliflerle karşılaşabiliriz. Geleceğe yönelik planlarımızda kalıcılık yakalamak istiyorsak daha stratejik davranmamız gereken bu süreç içinde, ruhsal enerjimizi karşımızdaki insanlara rahatlıkla hissettirebilir ve toplum önü duruşumuzda önemli bir değişim yaşayabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Sevdiklerine yaşamı zorlaştırmamaya ve kişisel hırslarına yenik düşmemeye özen göstermelisin.


Şubat ayının ilk günleri ile birlikte yaşamımızda önemli başlangıçlara adım atmak isteyebileceğimiz şanslı bir zaman içinde olabiliriz. Kendi adımıza kazançlı olabilecek yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ayın ortasına kadar olan süreç içinde kendimizi karşımızdaki kişilere ifade etmekte zorluk yaşayabilir ve olması gerekenden daha fazla sorumluluklar aldığımızı fark edebiliriz. Ev ve iş yaşamımızı birbirine karıştırmamız gereken bir zaman olabilir. Sezgilerimizle ilerlememiz gereken bu süreç içinde beklettiğimiz kararlarımızı 5 Şubat tarihinden sonra tekrar gündemimize almak daha doğru olabilir. Sağlığımıza ekstra özen göstermemiz gereken bu ay içinde yaşamımızı yeniden revize etmek isteyebileceğimiz bir zamanı deneyimleyebiliriz. 15 Şubat tarihinde Merkür’ün burcumuza geçişi ile birlikte fikirlerimiz, ticari faaliyetlerimiz ve finansal dengelerimizde hızlı gelişmeler yaşayabileceğimiz günler olabilir ve hayat sahnesinde akışta kalarak yer almak için fırsatlar yakalayabiliriz. Devam eden ilişkimizi evliliğe taşıma kararı alabilir ve yaşamımızla ilgili önemli bir döngüyü başlatabiliriz.

 

Göklerin mesajı: Hayat sahnesinde huzurla dans etme sırası sende.


Şubat ayının ilk günlerinde zihinsel ve ruhsal olarak kendimizi daha çok dinlendirmek isteyebilir ve kendimize vakit ayırmak adına yalnız kalmayı tercih edebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Hayattan beklentilerimizi, sevdiklerimize verdiklerimizi ve karşılığında gördüğümüz değerleri sorgulamak isterken, ayrıca kendimizle yüzleşerek yaşamımızda yeni farkındalıklar oluşturmak için oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Finansal anlamda 5 Şubat’tan sonra hızlı gelişmeler yaşayabiliriz. 15 Şubat’tan sonraki günlerde yeni farkındalıklar yakalayabilir, sevdiğimiz insanla ilgili üzerimizde gerginlik oluşturabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Çevremizdeki sevdiklerimizle ilgili beklentilerimizi yüksek tutmamamız ve var olan bağımlılıklarımızdan uzaklaşmayı denmemiz gereken bir zaman içinde olabiliriz. Bizler için daha çok kadersel frekansı yüksek olabilecek bir döngüyü deneyimleyebiliriz. Enerjimizi doğru kullanamazsak kalp ve sırt bölgemizde, üzerimizde oluşabilecek baskıdan kaynaklı hassasiyet içeren ağrılar yaşayabiliriz. Sakin kalarak, kontrolümüz dışında gelişmelerin bize zarar vermesine müsaade etmememiz gereken bir zamanda olabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak şartlarımızı gereğinden fazla zorlamamalı ve işleyen sisteme teslim olmayı denemeliyiz.

 

Göklerin mesajı: Unutma; her şey olması gerektiği gibi, olması gereken zamanda olur.


Önceki ve Sonraki
Haberler