İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Aralık ayında burçları neler bekliyor?

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulması; 16 Aralık Satürn Kova burcuna geçiş, 19 Aralık Jupiter Kova burcuna geçiş ve 30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay! Kabuk değiştireceğimiz, yenileneceğimiz farklı bir aya merhaba diyoruz, 2020 yılını artık uğurluyoruz…

profil
Dolunay Karaca
27.11.2020
Aralık ayında burçları neler bekliyor?

Aralık ayı boyunca Güneş 9. evinizde yer alacak; uzak akrabalarla iletişim şekliniz, eğitim hayatıyla ilgili bağlantılarınız siz mücadele verdikçe düzelecek; sinirli ve agresif olmamak kaydıyla isteklerinizi tatlı dille alabileceğiniz bir aydasınız aslında. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyumsuzluk bu ay Neptün Venüs uyumlu açıyla yumuşuyor. 14 Aralık’ta Yay burcundaki Güneş Tutulması’yla hukuk ve dış ticaret konularında yeni başlangıçlara yönelebilirsiniz. Bu ay ayrıca Satürn ve Jupiter geçişleri sizi sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye yöneltebilir. Aralık ayını bitirirken Yengeç burcundaki dolunayda iş terfisi alabilir, kariyerinizde daha farklı  bir projeye imza atabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde arkadaşlık kazanacak. 


Aralık ayı boyunca Güneş 8. hanenizde parlıyor olacak. Borsa, kredi çekme, faizler, vergi, alacak verecek konuları gündeminizde olacak. Ortaklık kurmak, bir proje için yardım almak da bu ayın öne çıkan durumları olabilir. Ummadığınız şaşırtıcı olaylar başınıza gelebilir bu ay; yönetici gezegeniniz Venüs’ün Uranüsle karşıt açısı sizi birden bire farklı bir yöne sürükleyebilir. Neptün ile uyumlu açılar ise yaratıcılık açısından olumlu bir gösterge bu ay.  14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması sizi yeni başlangıçlara yöneltiyor; aşk  ve flörtlerden yana fayda sağlayabileceksiniz. Aralık ayını bitirirken Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor; bu süreç yakın çevre ilişkileri, komşu, akraba veya kardeşlerle aranızın açılmasına sebep olabilir, dikkat!


Aralık ayı boyunca evlilik, nişan, söz gibi ikili ilişkinizi ciddiyete taşıyan konuşmalar, adımlar atmak isteyebilir, bunlar için geleceğe dair planlama içerisine girebilirsiniz. Yöneticiniz Merkür’ün de yer değiştirerek Yay burcuna geçmesiyle iletişim diliniz çok daha spontan ve coşkulu olabilir. Düşüncelerinizde tamamen ikili ilişkileriniz öne çıkabilir.  Yılın son ayı sizleri üzen kıran insanlardan uzaklaşma vaktinin geldiğini söyleyebilirim. Bu ay 14 Aralık’ta zıt eviniz olan Yay burcunuzda bir Güneş Tutulması var; bekar İkizler için evlilik teklifi gelebilir. Çalışma koşullarınız iyileşecek, mantığınız ve duygularınız bu ay birbirleriyle uyumlu olacak. 30 Aralık’taki dolunay Yengeç burcunda; maddi konular gündemde...


Aralık ayı boyunca Güneş 6. Hanenizde yer alıyor olacak. Günlük işler, rutin, monoton giden bir süreçten geçiyorsunuz. Sağlık bu ay olmazsa olmazınız; beslenme programınıza dikkat etmek, yürüyüşe çıkmak, daha fazla hareket etmek açısından kullanabileceğiniz bir ay bu ay. 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması’yla günlük yaşamda kendinize plan program yaratmak gerekliliğine karar vereceksiniz, bazı konular sizi yordu ve plansız kaldığınız zaman başı boş gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bu yüzden liste yapmalı ve düzen kurmalısınız; koşuşturmalarınız artacak ve tatlı yorgunluklar baş gösterecek bu ay sizler için… Pek çok olumsuz gibi gördüğünüz şey sizi şaşırtarak olumlu bir sonuç getirecek. 30 Aralık’taki dolunay sizin burcunuzda; dolunaylar bitişleri ve sonlanmaları gösterir; ne ekerseniz onu biçerseniz; ne düşünürseniz onu yaşarsınız.


Aralık ayı boyunca Güneş 5. evinizde hareket ediyor; keyif aldığınız konularla ilgilenmek, kendinize vakit ayırmak, hobisel işlerle uğraşmak size bu aylarda iyi geliyor. Çocuk konuları, onların sorumlulukları yorucu olsa da; bu ayın öne çıkan konuları bunlar olacak. Bunun haricinde, 2020 yılını bitirirken saçlarınıza farklı bir tarz verebilir, yeni bir imaj denemek isteyebilirsiniz. Bu ay en şanslı olduğunuz konu ev aile yaşantınız ve aşk! 14 Aralık’ta Yay burcundaki tutulmayla çocuk bekleyenler için bir müjdeli haber gelebilir. 30 Aralık’ta Yengeç burcundaki dolunay sizi biraz gergin yapabilir; arkanızdan bir iş döndüğünü fark edebilir ve kırılabilirsiniz.


Aralık ayında Güneş 4. evinizde parlıyor olacak. Aile konuları, anneniz, babanız, sizden yaşça büyüklerle ilgilenmek gerekebilir. Evden çalışmak, işinizi eve taşımak durumları yorucu gelse de bir yandan da iş yükünüzü azaltacak. Merkür’ün de bu haneye giriş yapmasıyla tüm ay boyunca aile içi konuları düzenlemek, evden iş yapmak sizin için öne çıkan konular arasında. 14 Aralık’ta Yay burcundaki tutulma size yeni başlangıçlar vaad ediyor olacak, emlak, ev,arsa konuları gündemde. Sıradışı tanışmalara, ilginç kişilere odaklı bir ay. 30 Aralık’ta Yengeç burcundaki dolunay arkadaş ortamlarınıza dikkat etmenizi öneriyor; gerginliklere dikkat. Bu dönemde taşınmak veya ev almak için uygun bir süreçtesiniz. 


Aralık ayı boyunca Güneş 3. evinizde parlıyor. İletişim, ticaret, pazarlama, reklam, yayıncılık işleri için uygun bir zaman. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de Akrep burcundan çıkıp, Yay burcuna geçmesi ile tarzınız tavrınız değişiyor; daha rahatlamış, kendine güvenli, ilişkilerde hoş sohbet bir havaya bürünüyorsunuz tamamen. İlginç kişilerle tanışmak, tarzınızı yenilemek bu ayın modunu değiştiriyor. 14 Aralık’ta Yay burcundaki tutulma; yeni başlangıçlar, yeni hedefler, yeni umutlar demektir. Kardeşlerinizden destek var, kardeşiniz yoksa yakın çevrenizden birinin yardımını alacaksınız. Bu ayın sonunda Yengeç burcundaki dolunay bitişleri, sonlanmaları göstermekte; kariyerinizde dönüm noktasına geldiğinizi fark etmelisiniz. 


Güneş Aralık ayı boyunca 2. hanenizde hareket ediyor olacak. Parasal konular, maddi içerikli haberleşmeler, iş gündeminizde. Mars’ın sağlık, Plüton’un ise iletişim hanenizde olmasıyla birlikte; konuşma dilinizde keskin dönüşler yapmanın zamanı geldi sizler için. Anlatmak istediklerinizi karşı tarafı manipüle etmeden söyleyebilirseniz bu ay çok rahat edersiniz. Bunun haricinde 2020 yılının son ayında sezgileriniz kuvvetlenecek, sizi yoran, yıpratan insanlardan kurtulacaksınız; iç kuruntularınızdan arının ve yeni yıla yeni umutlarla başlayın. 14 Aralık’ta Yay burcundaki tutulma sizi parasal konularda yeniliklere davet ediyor. 30 Aralık’taki dolunayda ise sorun olarak gördüğünüz bir konuya netlik getirebileceksiniz. 


Bu ay Güneş sizler için parlıyor olacak. Her Aralık olduğu gibi bu ayda yine kendinize bakmak, tarz ve stil değiştirmek, yönünüzü belirlemek için ideal bir zaman dilimindesiniz.  Bunun dışında 2020 yılının son ayında aşk kapınızda… İlgi göreceğiniz, şımartılacağınız bir ay olacak. Kendinizle ilgili daha önce fark etmediğiniz özellikler ön plana çıkacak. 14 Aralık’ta SİZİN BURCUNUZDA bir Güneş Tutulması var; yılın bu son ayında son tutulmayı iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bazı şeyler değişirken siz de değişiyorsunuz bu da sizi ayakları yere daha sağlam basan biri haline getiriyor. 


Aralık ayında Güneş 12. hanenizde yer alıyor. İçe dönmeniz gereken, kendi iç sesinizi dinlemeniz gereken; ‘artık yoruldum biraz durmak istiyorum’ dediğiniz bir dönem bu sizler için. Fakat dururken düşünmek, hazırlık yapmak, bir sonraki dönemin programını çıkarmak da işin diğer bir kısmı olacak.   Manevi çalışmalar yapmak, zihninizi dinlendirecek aktivitelerle uğraşmak, hoşlandığınız kişilerle olmak size iyi gelecek. Duygularınız sizi yönetemez, siz akılcı ve mantıklı kararlar almaktan hoşlanırsınız. Bu ayın sonunda Yengeç burcundaki dolunay; sizi hiç ummadığınız bir yerden ‘duygularınızdan’ yana sarsacak, yeni bir aşka hazırlıklı olun, etrafınıza bakın ve yeni ortamlara hayır demeyin.


Aralık ayı boyunca Güneş 11. hanenizde yer alıyor. Astrolojide umutlar ve hayaller evi dediğimiz 11. ev ve konuları gündeminizde olacak. Sosyal projeler, gruplar, online toplantılar, internet alışverişleri, bilgisayar işleri, yeni bir yazılım programı hazırlatmak gibi teknoloji içeren konularda başarı sağlayabileceksiniz.  Eşiniz veya flört ettiğiniz biri varsa bu ay sevildiğinizi bir kez daha görecek ve mutlu olacaksınız. Eğer kalbiniz boşsa sizi yakın markaja almış oldukça kendinden emin birisi var çevrenizde. 14 Aralık’taki tutulmayla arkadaş grupları, çeşitli organizasyonlar, dernekler, faaliyetler için yenilikler var. Ay sonunda dolunayda ise sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. 


Aralık ayı boyunca Güneş tepe noktası dediğimiz, en görünen hanemiz 10. evde parlıyor sizler için. Güney düğümün burada olması; geçmişte kalan konuları yeniden önünüze seriyor. Bazı iş tekliflerini geçmişte reddettiyseniz veya kaçırılmış fırsatlarınız olduysa bunlar yeniden gündeme gelebilir. Veya siz bunlardan ders çıkarmış bir şekilde yeniden heyecanlanıp bir şeyler yapmak istemenin zevkine varabilirsiniz. 14 Aralık’ta Yay burcundaki tutulma ile iş hayatınızda dikkat çekebilir, çalışma performansınızla övgü toplayabilirsiniz. Bunca koşuşturma, iş, aile derken siz de yılı yorgun bitiren burçlardansınız; fakat iyi gelişmeler ve sürpriz haberler her an sizi hayallerinizin ötesine götürebilir. 30 Aralık’ta Yengeç dolunayı ile sevdiğiniz işi yapmanın aslında eğlenmek ve mutlu olmak anlamına geldiğini fark edeceksiniz. 


Önceki ve Sonraki
Haberler