İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Astrolog Dolunay Karaca’dan hafta sonu yorumu

profil
Dolunay Karaca
8.07.2016
Astrolog Dolunay Karaca’dan hafta sonu yorumu
Ay’ın Başak burcunda olduğu mükemmeliyetçiliği aradığımız bir cumartesi yaşayacağız. Pazar günü ise sevgimizi göstereceğimiz, uzlaşmacı bir gün olacak.

Merhaba sevgili okurlar,

cuma günü Başak burcuna geçiş yapan Ay, cumartesi gün boyunca Başak burcunda hareket edecek. Başak burcu günlerinde titizlik, detaycılık, eleştirel bakış açısı, hijyen, sağlık, temizlik gibi konular ön plana çıkar. Yapacağımız işlerde ince eler sık dokuruz. En ince detayına kadar ineriz her şeyin çünkü mükemmel olsun isteriz.

Mükemmeliyetçilik Başak burcunun en temel özelliklerinden biridir zaten. Bu yüzden Ay Başak burcunda hareket ederken eleştiri yapmaya bayılırız, bu günlerde çevremizde bizleri eleştirenler de bolca olur. Çevremize yararlı olmak, yardımcı olmak, ön planda değil belki ama arka plandan pek çok işi halletmek bugünlerde odak noktamızdır. Evde veya ofiste dolap düzenlemek, dosyaları yerleştirmek, sıraya koymak, bulunduğumuz ortama çeki düzen vermek, elimizdeki işleri bir bir halletmek için uygun zamanlardır. Yine değişkenlik  ve kararsızlık teması da göz önünde bulundurulmalı ve işlerinize odaklanmak, gerekenleri yapmak için çalışkan bir enerjiye bürünmelisiniz. Başaklar çünkü değişken bir yapıdadır ve kararsızlık hakimdir. Endişelenmeye meyilli, bazı konularda takıntılı olabiliriz. Başak burcu sindirim sistemini yönetir. Bu alanda sıkıntılar olabilir. Bu yüzden bol lifli gıdalar tüketmek ve bol su içmek en idealidir.

Pazar günü ay teraziye geçtiğinde ise daha uyumlu, daha sakin, daha sanatsal ve ikili ilişkilere adapte olabileceğimiz bir günde olacağız. Sosyalleşmek, bağları güçlendirmek, sevdiklerimizle beraber olmak, barışsever ve adil ortamlar yaratma isteğimizde artışlar olacaktır. Özellikle pazar gününe girişte Ay ve Venüs arasında sekstil açı yani uyumlu bir açı görünümü var. Sevdiklerimize sevgimizi göstermeli, bunu belli etmeli ve bu enerjiyi dengeli, uzlaşmacı bir tutumla devam ettirmeliyiz. Sevginizi esirgemediğiniz bir hafta sonu diliyorum. Sevgilerimle…

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog