GÜZELLİK - PARFÜM

Atelier Rebul’den Sevgililer Günü’nde bir şişe öpücük

Sevgililer Günü’ne özel yeni bir formüle imza atan Atelier Rebul, 14 Şubat’ı aşk, sevgi ve enerji dolu bir öpücük notasıyla taçlandırıyor: Atelier Rebul BISOUS

Atelier Rebul’den Sevgililer Günü’nde bir şişe öpücük

Koku uzmanlığı ile notaların büyülü dünyasını her an her yerde hissettiren Atelier Rebul, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir formüle imza attı. Atelier Rebul, Sevgililer Günü için limitli sayıda sunulan eşsiz bir parfümü hayata geçiriyor. Bir fısla, meyve ve çiçeklerle dolu heyecan ile aşkın enerjisi bütünleşip sevgiyle saklanan öpücükler fışkırıyor.

İşte karşınızda BISOUS!

Üst notalarındaki nektarin, ahududu ve çarkıfelek meyvesi ile aşkın enerjisini hissettiren ve heyecan veren BISOUS, orta notalarda size bir sürpriz yapıyor; başlangıç notalarındaki egzotik meyveler, yerini çiçeklerin dünyasına bırakıyor. Frezya, yasemin ve müge teninize binlerce öpücük konduruyor. O sırada teninizde kalan son BISOUS notaları olan misk, vanilya, amber ve sandal ağacı; unutamadığınız bir öpücük izine dönüşüyor.

Aşkın rengi koyu kırmızısıyla renklenen sofistike cam şişesiyle bir şişe öpücük sunan sınırlı sayıdaki BISOUS, Sevgililer Günü’ne özel sanat gibi işlenen hediye kutusuyla da sevdiklerinizi etkilemeye hazır. Sevdiklerinizin isminin baş harfiyle kişiselleştirebileceğiniz ve özel olarak yazdığınız notlarla tamamlayabileceğiniz kalp charmlı hediye paketleriniz daha ilk anda şaşırtacak ve unutulmazlar arasındaki yerini alacak. Atelier Rebul mağazalarında ve www.atelierrebul.com.tr adresinde satışta olan Atelier Rebul BISOUS 100ml fiyatı 1.500 TL.

Atelierrebul.com.tr'den 12.30’a kadar vereceğiniz İstanbul siparişleriniz aynı gün 20.00’ye, 16.00’ya kadar vereceğiniz İstanbul ve Ankara siparişleriniz ise ertesi gün teslim ediliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler