GÜZELLİK - PARFÜM

Natalie Portman, Miss Dior Blooming Bouquet Parfüm reklamıyla büyülüyor

Güzel oyuncu Natalie Portman, Miss Dior Blooming Bouquet parfüm için hazırlanan kampanya için objektif karşısına geçti. Çiçekler içinde poz veren Portman, kampanyada cesur ve modern kadını temsil ediyor

Natalie Portman, Miss Dior Blooming Bouquet Parfüm reklamıyla büyülüyor

Dior’un imza attığı Miss Dior Blooming Bouquet parfüm kampanyasının başrolünde ünlü oyuncu Natalie Portman yer alıyor. Kampanyada kendi tenine güvenen cesur, modern kadını yansıtan Portman; ipek bir fularla tamamladığı görünümüyle, güçlü bir ruha sahip zarif bir kadın kahramanı andırıyor.

Kampanya çekimlerinde rengarenk ve narin kır çiçeklerinin çevrelediği Natalie Portman, zamansız zarafetiyle Miss Dior'un ruhunu yansıtıyor. Kampanyadaki görseller kadar büyüleyici bir aromaya sahip olan Miss Dior Blooming Bouquet parfüm, oyuncu kokusu ve unutulmaz deneyimiyle hayatı kutluyor. Parfümdeki beyaz misklerle çevrili narin çiçek kompozisyonu, sizi yeni çiçek açmış taç yaprakları ve hoş kokulu aromalarla dolu büyüleyici bir bahçeye götürüyor. ‘Aşk bir bukettir’ sloganıyla tanıtılan parfümün çiçek kokusu; bergamot özü, Şam gülü ve şakayık notaları içeriyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler