GÜZELLİK - MAKYAJ

Mart ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. İlkbaharın başlangıcı, çevremizin renklenmeye başladığı Mart ayında da birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Şubat ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.03.2024
Mart ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Maybelline New York, dudaklara hem daha dolgun hem de ışıltılı görünüm veren yeni ürünü Lifter Plump Dolgunlaştırıcı Parlatıcı’yı tanıttı. Lifter Plump Dolgunlaştırıcı Parlatıcı içeriğinde bulunan acı biber özü ile dudaklara anında %30 daha dolgun bir görünüm kazandırıyor. 2024 yılının yükselen makyaj trendleri arasında gösterilen gloss ve daha dolgun dudak makyajı trendine öncülük eden ürün, hayallerdeki görünüme kolayca ulaşma imkanı sunuyor. XL aplikatörü ile kolayca uygulanırken dudaklarda yapışkan bir his de bırakmıyor.


Kış soğuklarının yerini temiz hava ve yeni açan çiçeklere bırakmasıyla, güneş dünyayı ısıtmaya ve doğa yeniden uyanmaya başlarken, KIKO Milano Days in Bloom Koleksiyonu bu değişimi ve her yerin tekrar renklere bürünmesini kutluyor. Koleksiyonda yer alan her ürün, baharla birlikte şehrin sokaklarında, parklarda, balkonlarda açan çiçeklerin renklerinden ilham alıyor. Koleksiyonun yumuşak pastel tonlardan oluşan renk paleti; uçuk şeftaliden romantik çiçek pembesine ve göz alıcı yeşile kadar, çiçek tarhının en güzel renklerini yüzdeki dokunuşlara taşıyor.


Japon çiçek düzenleme sanatından ilham alarak tasarlanan leni Kenzo Flower Ikebana, bahar heyecanına sıcacık esintisiyle eşlik ediyor. Yeni parfümün yüzde 100 camdan geliştirilen özgün şişe tasarımı üzerinde bulunan çiçek desenleriyle zarafeti ön plana alıyor. Çiçek bahçelerini andıran cezbedici bir esintiye sahip olan parfümün notalarında; kumkatın tazeliği, altın susamın sıcaklığı ve mimozanın ihtişamı bütünleşiyor. Sakura çiçeği özü ile Hinoki ağacının eşsiz birleşimiyle de tamamlanan Kenzo Flower Ikebana, çiçeksi ve odunsu kokuları sevenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.


The Body Shop’un, doğanın en zengin C vitamini kaynaklarından biri olan camu camu berry özü ile zenginleştirilmiş, yenilenen formülü ile 24 saat nemlendirerek ciltte ışıltılı bir görünüm sağlayan Vitamin C serisi; güzellik rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak. Vitamin C Aydınlatıcı Yoğun Krem; özel formülü sayesinde, ilk kullanımdan itibaren cildinizi gözle görülür şekilde aydınlatarak, 48 saat nemlendirme sağlayacak. Vitamin C Aydınlatıcı Konsantre Serum, düzensiz cilt tonu ve doku görünümünün engellenmesine yardımcı olarak, cildinizin parlaklığında artış sağlayacak. Vitamin C Aydınlatıcı Tonik, cilt dokunuzun fark edilir derecede daha yumuşak olmasına ve cilt tonunuzun daha eşit görünmesine yardım edecek. Vitamin C Arındırıcı Peeling ise deri hücrelerini nazikçe uzaklaştırarak cildinizi daha pürüzsüz ve yumuşacık yapacak.


Bobbi Brown, gözleri daha çarpıcı hale getirmek için muhteşem yeni ürünlerle karşınızda. 24 saat dayanıklılığıyla Long-Wear Cream Shadow Stick Kalem Far’ın tüm sevdiğiniz özellikleri, şimdi ince uçlu tasarımıyla sunuluyor. Yepyeni Long-Wear Cream Liner Stick ile gözlere çarpıcı bir şekilde belirginlik kazandırarak, çekici tarz oluşturmayı sağlıyor. Long-Wear Cream Liner Stick’ler ile göz makyajı şekillenerek, gözlere klasik ve sofistike bir hava katıyor. Doğal ve soft tonlardan cesur ve canlı renklere kadar değişen geniş renk yelpazesi ile dikkat çekici bir tarz sunuyor. İnce tasarımı sayesinde hızlıca ve hassas bir şekilde uygulanabilen bu ürünler, makyaj rutinlerini kolaylaştırmak ve gözlerde anında etkileyici bir görünüm kazandırmak için tasarlanmış. 


Nuxe, Hair Prodigieux® serisi, fermante edilmiş kamelya yağının etkisiyle; saçlarınızı besleyerek parlaklığını artıran yeni bir saç bakım ritüeli sunuyor. Bu çığır açan yeni koleksiyon, ikonik Huile Prodigieuse®’ün etkileyici kokusundan ilham alarak değerli bitkisel yağların güçlerini bir araya getiriyor. Büyüleyici kokusu ve kamelya yağının benzersiz etkisiyle formüle edilen Hair Prodigieux® serisi; Şampuan Öncesi Besleyici Maske, Yoğun Parlaklık Veren Şampuan, Yoğun Parlaklık Veren Saç Kremi ve Yoğun Besleyici Durulanmayan Saç Bakım Kremi’nden oluşuyor.


M.A.C, Teddy Makeup Trendi ile sizi renkli bir makyaj serüvenine çıkarıyor. Son zamanlarda modanın önemli bir akımı haline gelen Teddy Makeup Trendi; maksimalist estetikle romantik pembe, pozitif enerji yayan şeftali tonları ve vazgeçilmez kahverengiyi bir araya getirerek sıcak tonların ve zarafetin kusursuz bir birleşimini sunuyor. Siz de, yenilenen M·A·C Mat Ruj ailesinin bir parçası olan M·A·Cximal Velvet Teddy rengi ile dudaklarınızda benzersiz bir ifade yaratabilirsiniz. 


Gizemli topraklara eşsiz kokularla yolculuğa çıkaran Penhaligon’s, Suudi Arabistan’ın gizli hazinesi Al-Ula’nın büyüleyici çöl manzaraları, görkemli dağları ve keşfedilmemiş antik kalıntılarını yeni bir parfümle keşfediyor. Trade Routes koleksiyonunun en yeni üyesi Al-Ula; yüzyıllar boyunca Asya, Afrika ve Avrupa kıtalarını buluşturan ticari yollardan ilham alıyor. Al-Ula, erik ve zerdeçalla buluşan paçuli notalarıyla çöl kokusunu unisex bir parfüm olarak yeniden yorumluyor.  


Golden Rose; doğadan ilham aldığı renkleri gözlerinize taşıyan yeni koleksiyonu Golden Rose Flash Lash Renkli Maskara ve Golden Rose Flash Liner Renkli Eyeliner ile göz makyajınızı sınırların ötesine taşıyor. Koleksiyonlar; doğanın içinden gelen Forest Green, Sky Blue, Pink Blaze, Plum Purple gibi sekiz farklı renk seçeneğiyle gözlerinizi sadece vurgulamakla kalmıyor, adeta birer sanat eserine dönüştürüyor.


Dermokil Akne ve Sivilce Karşıtı Kırmızı Kil Maskesi, içeriğindeki özel aktif maddelerle cildinizde biriken yağı ve kiri derinlemesine temizlerken, pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı oluyor. Maskenin içeriğinde bulunan tatlı badem yağı, cildi nemlendirirken aynı zamanda antioksidan özelliğiyle cildin yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca kil maskelerinin cilde olan kurutucu etkisini azaltarak cildin nem dengesini korumasına destek oluyor. Ürünün içeriğinde yer alan Niacinamide, cildin genç ve kırışıksız olmasına katkı sağlarken, cildi nemlendiriyor ve esnek bir yapı kazanmasına yardımcı oluyor. 


Sinoz Kozmetik’in yepyeni ürünü Sinoz Hydrapro Yoğun Nemlendirici Yüz Bakım Kremi, geliştirilen güçlü formülü sayesinde cildin onarılmasına destek olarak cilde 72 saat boyunca nemlilik sağlıyor. 50 ml. Bioferment Aloevera  ile formüle edilmiş Sinoz Hydrapro Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi, cildinize derinlemesine onarıcı ve besleyici bir bakım sunuyor. Her bir dokunuşuyla cildinizi 72 saat boyunca nemli tutarken hyaluronik asit ve skualanın güçlü kombinasyonu pürüzsüz ve canlı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki seramid ile cilt bariyerinizin güçlenmesine yardımcı olurken, kar mantarı ile cildin nemini hapsederek uzun süreli bir nemlendirme sağlıyor. 


Benefit Cosmetics’den kaşlara Precisely, My Brow Wax ve Precisely, My Brow Detailer ile yepyeni bir dokunuş geliyor. Sephora mağazalarında satılan Precisely My Brow Wax ile kaşları renklendirerek daha belirgin görünmelerini sağlıyor; ardından incelikli kaş görünümü için mikro incelikte uçlu kaş kalemi Precisely, My Brow Detailer ile kaşlara bambaşka bir boyut kazandırıyor. Yumuşak, kremsi formülüyle kaşları sabitlemek için geliştirilen Precisely, My Brow Wax; 12 saat kalıcı dağılma ve bulaşma yapmayan formülü, zengin, doğal rengi ve hafif yapısıyla anında sonuç veriyor. Precisely, My Brow Detailer; kremsi dokusu ve zengin renk pigmentleri sayesinde kolay ve yumuşak bir uygulama sağlıyor ve tek dokunuşta etkisini gösteriyor.  


Cildi sürekli canlı, dolgun ve nemli tutmak, günlük cilt bakımının temelini oluşturuyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan Clinique Moisture Surge™ 100 Saat Etkili Nemlendirici, cildinizi 3 saniyede yatıştırırken 100 saat boyunca sürekli nem sağlıyor, cilde dolgunluk ve ışıltı kazandırıyor. Dolgun ve ışıltılı bir görünüm sağlayan bu yağsız jel-krem nemlendirici; günlük yaşamın neden olduğu nem kayıplarına karşı aloe bioferment ve hyalüronik asit içeriyor. Ayrıca, C ve E vitaminlerinden oluşan antioksidan karışım, cildinizi nem kayıplarına karşı koruyor, böylece cildiniz daha dirençli hale geliyor. Aynı zamanda, makyaj uygulaması için baz olarak kullanılabiliyor.


Yaz yaklaşırken herkes kış boyunca aldığı kiloları vererek forma girmeye özen gösteriyor. Bee’o Apibeauty Çatlak ve Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel de tamamen doğal içerikli formülüyle ilgi çekiyor. Ürün; arı zehri, patentli saf Anadolu propolisi, kahve çekirdeği yağı, hyaluronik asit ve aloe vera içeriyor. Selülit görünümünü azaltmayı ve cildin sıkılaşmasını destekleyen ürün, ince ve pürüzsüz bir görünüm yaratıyor. Doğal içerikli özel bir formüle sahip olan Bee’o Apibeauty Çatlak ve Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel; düzenli kullanımda sarkık, çatlak ve selülit görünümünün azaltmakla beraber cildin esnekliğini de artırarak kalça, basen, bacak ve karın bölgesinin sıkılaşmasını ve incelmesini de destekliyor.


3 Adımda Güzellik mottosu ile cilt bakımına uzman çözümler sunan Jeuvenile, yeni güneş kremi serisi ile cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken aynı anda cildinize bakım da yapabilirsiniz. 50 koruma faktörü ile güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlayan SPF50 Onarıcı ve Işıltı Veren Güneş Kremi; ceramide, C vitamini ve peptidler ile zenginleştirilmiş formülü cilt bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı oluyor. Cildi serbest radikallere karşı koruyarak yaşlanma belirtilerinin azalmasını sağlıyor, leke oluşumunu önlüyor, cilde pürüzsüz ışıltı, dolgun bir görünüm kazandırıyor. 


Shiseido’nun ikonik parfüm ailesi Ginza, en yeni kokusu Ginza Night ile gecenin gizemini ortaya çıkarıyor. Gecenin karanlığını ışıltısıyla aydınlatan zarif, etkileyici ve gizemli bir kadını anımsatan Shiseido Night EDP, sofistike ve çiçeksi notalarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Odunsu notalarla ısıtılan koku, parlak mor ve koyu maviyle süslenen özel şişe tasarımıyla gecenin atmosferini yansıtıyor.


Cildinizin ihtiyacı olan nemlendirmeyi tek bir ürünle elde etmek istiyorsanız, S’he Vec Any Time of Day tam da aradığınız ürün. S’he Vec Any Time of Day, farklı moleküler boyutlardaki 5 kompleks hyaluronik asit içeriğiyle cildinizin farklı katmanlarını nemlendirerek genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor. Ürün, cildinizi derinlemesine nemlendirirken kırışıklıklar azaltarak cildi sıkılaştırıyor, cildin susuz kalmasını önlerken, seramid sentezini uyararak bariyer fonksiyonunu güçlendiriyor.


Nars Afterglow Irresistanble Eye Shadow Palette baştan çıkaran 12 renk seçeneğiyle karşı konulmaz bakışların adresi oluyor. Enfes şeker pembesi, gül tonları, şeftali ve nötr renklerle bezenmiş bu palet sınırlı sayıda üretildi. Tek bir dokunuşta saf pigmentasyonlu yoğun renkleriyle NARS Afterglow Irresistable Eyeshadow Palette, kadifemsi yumuşak dokusu sayesinde her katmanda zahmetsizce uygulanırken, gün boyu kalıcı bir görünüm sunuyor. Mat, saten ve ışıltılı tonlar içeren far paleti kusursuz gözleri ortaya çıkarıyor.


Doğal güzelliği ulaşılabilir hale getirerek her gün kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlama misyonunu üstlenen Garnier, cilt bakımının son aşaması olarak kullanılan güneş kremi ailesini iki farklı doku seçeneği ile tanıtıyor. Garnier C Vitamini Parlak Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi Spf 50 Işıltılı Doku; güneşten korunmayı sağlayarak leke görünümü azaltmaya katkı sağlıyor. C vitamini içeriğiyle birlikte tüketicinin parlaklık ihtiyacına da cevap veren ürünün ışıltılı ve renkli bir dokusu bulunuyor. Garnier C Vitamini Parlak Günlük UV Korumalı Güneş Yüz Kremi Spf 50 Görünmez Doku; cilde nefes aldırma özelliğine sahipken aynı zamanda yağlı bir his de bırakmıyor. Beyazımsı ve görünmez bir bitişe sahip olan güneş kremi uzun vadede insanı hasta edebilen UV ışınlarına karşı SPF 50 içererek koruma sağlıyor.


Niasinamid ve saf retinol içeren geliştirilmiş Vichy Liftactiv ailesinin yeni üyesi Liftactiv B3 Saf Retinol Gece Kremi, cilde rahatlık veren yapısıyla gece boyunca cildi yenileyerek daha aydınlık ve eşit bir görünüme yardımcı oluyor. En iyi sonuçlar için Vichy Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi SPF50, Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum ve Capital Soleil UV Age Güneş Kremi SPF 50+ürünleri rutini birlikte kullanılması önerilen Vichy B3 Cilt Tonu Eşitleyici Retinol İçeren Gece Kremi’ni, ilk hafta iki gece, ikinci hafta gün aşırı, üçüncü hafta tolere edildiği kadar her gece kullanabilirsiniz. Ürün kullanımdan sonraki her sabah SPF ≥ 30 bir ürün uygulayın. Diğer retinol ürünleriyle birlikte kullanmayın.


L’Oréal Paris’ten Yeni Bright Reveal; Niasinamid ve AHA BHA içeren güçlü formülleriyle ciltte oluşan koyu lekelerin görünümünü azaltmak için tasarlanmış. Koyu lekelere nokta atışı çözüm önerisi sunan seri; Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum, Bright Reveal Yenileyici Peeling Serum, Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi, Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Nemlendirici Krem ve Bright Reveal Serum İçerikli Temizleme Jeli ürünlerinden oluşuyor. Düzenli kullanımda kısa bir sürede akne sonrası, güneş sonrası ve yaşlanmaya bağlı koyu lekelerde gözle görülür azalma sağlayan seri, cildin yenilenmiş bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler