EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Temmuz'da ne izleyeceğiz?

Ferzan Özpetek'in en sevilen filmleri, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları, Korku Sokağı Üçlemesi, merak uyandıran belgeseller ve yeni diziler ile Temmuz ayını karşılıyoruz. Netflix ve BluTV'de öne çıkanları bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
29.06.2021
Temmuz'da ne izleyeceğiz?

Büyük bir İtalyan ailenin komedi, dram ve romantizm dolu sımsıcak hikayesini izleyenlere sunan ‘Serseri Mayınlar’ ve bir araba kazasında kocasını kaybetmesinin ardından kocasıyla ilgili bilmediği gerçeklerin peşine düşen bir kadının öyküsünü konu alan ‘Cahil Periler’ başta olmak üzere; Özpetek’in ‘Harem Suare’, ‘Karşı Pencere’, ‘Kutsal Yürek’, ‘Mükemmel Bir Gün’, ‘Şahane Misafir’ ve ‘Kemerlerinizi Bağlayın’ filmleri de BluTV’de seyirciyle buluşacak.


BluTV, bu yıl 23 Temmuz-8 Ağustos arasında gerçekleşecek Tokyo 2020 Olimpiyatları’nın en büyük yayıncısı olarak tüm sporseverlere birbirinden keyifli müsabakaları sevilen dijital platformda izleme fırsatı sunacak.


Deniz, kumsal, arkadaşlar, aile ve asla unutulmayacak ilk aşklar. Her yaşta başka türlü geçer yaz. 90'larda ve yazlıkta ise bambaşka...

09/07/2021


KORKU SOKAĞI 1. KISIM: 1994

Bir dizi acımasız cinayetin ardından bir genç kız ve arkadaşları, kötü şöhretli kentlerini yıllardır pençesine almış olan uğursuz bir güce karşı savaşır.

02/07/2021

KORKU SOKAĞI 2. KISIM: 1978

Lanetli Shadyside kasabasında bir katilin seri cinayetleri, Camp Nightwing'i dehşete düşürür ve eğlenceli bir yazı korkunç bir hayatta kalma mücadelesine çevirir.

09/07/2021

KORKU SOKAĞI 3. KISIM: 1666

Karanlık sırlar. Korkunç bir kötülük. Güçlü bir lanetin ardındaki gerçek ve bir kasabanın geleceğine dair cevaplar, 1666'nın acımasız dünyasında gizli.

16/07/2021


Ünlülerin anlatıcı olarak yer aldığı bu belgesel dizisinde monarşiden özür dilemeye, köpeklerden estetik ameliyatlara kadar çok çeşitli ve büyüleyici konuları keşfedin.


Ünlülerin anlatıcı olarak yer aldığı bu belgesel dizisinde monarşiden özür dilemeye, köpeklerden estetik ameliyatlara kadar çok çeşitli ve büyüleyici konuları keşfedin.


Gizem/Dram

Anna Kendrick ve Blake Lively'nin başrollerinde yer aldığı Küçük Bir Rica, aniden ortadan kaybolan arkadaşını bulmaya çalışan genç bir annenin hikâyesini anlatıyor.

01/07/2021


Bu reality dizisinde Elite World Group CEO'su ve katı bir Ortodoks-Musevi cemaatinin eski üyesi Julia Haart ile artık yetişkin olan çocuklarının hayatına tanık olun.

14/07/2021


Aksiyon

La Casa de Papel'in yaratıcılarının imzasını taşıyan Sky Rojo'nun ikinci sezonunda da bolca adrenalin ve aksiyon sizi bekliyor.
 

23/07/2021


Drama

(3. sezon) Ekip, farklılıklarını bir kenara bırakıp sağlık durumu kötüleşen Lenny'nin tedavisi için para bulmaya çalışır. Ancak yeni tehditler kapıdadır.

Bonus: En sevilen 5 yaz filmi


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog