YAŞAM - HABER

Prada Linea Rossa, Red Bull sporcusu Brian Grubb’u benzersiz atlayışında yalnız bırakmadı

Prada Linea Rossa bir kez daha, inanılmaz bir mücadeleye girişen Red Bull sporcusu, Amerikalı su kayağı öncüsü ve üç kez dünya şampiyonu Brian Grubb ile ortaklık kuruyor. Grubb, bu vesileyle, drone ile wakeskating ve BASE atlamasını birleştirerek, dünyada olağanüstü bir ilki hayata geçiriyor

profil
BT Ekip
8.12.2023
Prada Linea Rossa, Red Bull sporcusu Brian Grubb’u benzersiz atlayışında yalnız bırakmadı

Amerikalı su kayağı öncüsü ve üç kez dünya şampiyonu Brian

Grubb, uzun zamandır hayalini kurduğu, dünyada bir ilk olan olağanüstü bir projeyi Prada Linea Rossa ile hayata geçiriyor ve drone ile uyandırma pateni ve BASE atlamasını birleştiriyor.

Grubb, projesini; Dubai'de yer alan, Guinness Dünya Rekoru sahibi sonsuzluk havuzu Beach Resort’te, 294 metre yükseklikte gerçekleştiriyor. Grubb'un cesur yolculuğu, çatı havuzunun 94 metre ötesinde drone çekimiyle başlıyor. Başarılı sporcu, havuzun kenarından atlamadan önce saatte 30 km'lik bir hıza ulaşıyor ve kesintisiz bir şekilde, heyecan verici bir 77-77 km hıza geçiş yapıyor. Grubb, 294 metreyi kat ediyor ve aşağıdaki sahile başarılı bir şekilde iniyor. Bu, ‘WakeBASE’ olarak bilinen başarı; Grubb'un yedi yıllık hayali ve tarihi bir dönüm noktası...

Prada Linea Rossa, Amerikalı sporcuyu bu atlayış için konfor ve performansı birleştiren ekipmanlarla donattı. Dayanıklılık, termal koruma ve sınırsız hareket; çok katmanlı ve elastik yapıları, ısı yalıtımı, geniş ve hafif hacimleri ve yüksek performanslı detayları ile dikkat çeken giyim ve aksesuarlarda kullanıldı.

Bu, Prada Linea Rossa ile Red Bull arasındaki ortaklığın son etkinliği. Prada Linea Rossa; benzersiz spor girişimlerini teşvik etmeyi ve sporcuların yetenek ve cesaretlerini onlara yardımcı olarak ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler