MODA - ALIŞ - VERİŞ

2024’ün en gözde 10 ürünü

Lyst, 2024’ün ilk çeyreğinin en popüler markalarını ve ürünlerini listelediği raporu açıkladı. Rapora göre bu yılın ilk çeyreğinde en popüler markalar Miu Miu, Prada ve LOEWE olurken; en popüler ürünler ise Miu Miu x New Balance 530 SL spor ayakkabı, Khaite küpe ve Miu Miu mayo külot oldu

profil
BT Ekip
25.04.2024
2024’ün en gözde 10 ürünü

Lyst, artan aramalara ve müşteri verilerine dayanarak moda endüstrisindeki en popüler markaları, ürünleri ve gelecek vaat edenleri ayrıntılarıyla anlatan 2024 yılının 1. çeyrek raporunu yayınladı. Beklendiği gibi Miu Miu; etkileyici Paris Moda Haftası şovları, marka elçilerinin de etkisiyle dünyanın en popüler markası olarak bir kez daha zirveye yerleşti. Onu sırasıyla Prada, LOEWE, Bottega Veneta ve Saint Laurent takip ediyor.

Rapor, New Balance'ın ilk kez Lyst Endeksi'nde yer aldığnıı ve ilk 20'ye 15. sıradan girdiğini gösteriyor. NB'nin listeye girmesi, büyük olasılıkla Miu Miu ekibinin de dahil olduğu kült iş birliklerinden kaynaklanıyor. 

Miu Miu ve New Balance iş birliğinden doğan sneaker da, ilk çeyreğin en popüler ürünleri listesinde bir numarada yer alıyor. Onu; yine Miu Miu’nun renkli külot mayoları, Carhartt'ın Detroit ceketi ve Balenciaga'nın Rodeo çantası gibi ürünler takip ediyor.

Rapor, en popüler ürün ve markaların yanı sıra, hızla yükselen markalardan oluşan bir seçkiyi de sunuyor. Bu çeyrekte bu kategoride Area en üst sırayı alırken, onu Wardrobe NYC ve Dries Van Noten takip ediyor.

2024’ün ilk çeyreğinin en popüler ögelerine aşağıdan göz atabilirsiniz…











Önceki ve Sonraki
Haberler