YAŞAM - HABER

Taylor Swift hayranlarına özel cruise turu

Dünyanın en kapsamlı cruise gemilerinden biri olan Allure of the Seas, gelecek Ekim ayında Taylof Swift’in Eras Turu'nun başlamasının ertesi günü özel bir tur için mavi sulara açılacak. Miami’den başlayacak turun özelliği, Taylor Swift temalı olması. Tur boyunca konuklar, ilhamını Swift’ten alan etkinliklerle eğlenecek

profil
BT Ekip
9.01.2024
Taylor Swift hayranlarına özel cruise turu

Tüm dünyadaki çılgın Taylor Swift hayranları bugünlerde bir haberin heyecanını yaşıyor: Ünlü sanatçıya adanan cruise turu! Önümüzdeki sonbaharda Allure of the Seas cruise gemisi, Miami'den Bahamalar'a dört günlük bir yolculuğa çıkacak ve bu tur, Grammy ödüllü şarkıcıya saygı duruşu niteliğinde olacak. Gemi turunun, Taylor Swift'in Miami'deki son performansının ertesi günü, 21 Ekim'de başlaması planlanıyor.

‘In My Cruise Era’ adı verilen bu özel turun arkasında, seyahat acentesi Marvelous Mouse Travels yer alıyor. Turun Swift'in kendisi ile ilişkili olmasa da, deneyimin her aşamasında Taylor'ın etkisi yaşanacak. Gemideki aktiviteler arasında arkadaşlık bileziği değişimi, Taylor Trivia gecesi, temalı dans partileri (Eras temalı kıyafetlerle) ve Taylor Swift temalı karaoke gecesi yer alıyor.

Allure of the Seas, Royal Caribbean'ın en büyük gemilerinden biri ve ortalama yolcu gemilerinden daha fazla yapacak şey sunuyor; kaya tırmanma duvarları, sörf için bir dalga simülatörü, su kaydırakları ve zipline gibi... Bu amaçla, tüm Swiftie çılgınlığından bir ara vermeye ihtiyaç duyduğunuzda, gemide sizi meşgul edecek pek çok şey bulacaksınız.

Turdaki iki kişilik bir kamaranın fiyatları, vergiler ve harçlar dahil 1.573 dolardan başlıyor; Eras Turu için gerçek konser biletleri almanın fiyatı ve zorluğu göz önüne alındığında bu oldukça mantıklı bir rakam gibi görünüyor. Tura katılacak misafirlerin en az 21 yaşında olması veya onlara 21 yaşından büyük birinin eşlik etmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler