YAŞAM - EV

Linens’ten baharın habercisi mimoza koleksiyonu

Yaşam alanlarını farklılaştıran çizgileriyle dikkat çeken Linens, baharın gelişini mimoza çiçekleriyle kutluyor! Sofra, banyo, dekorasyon ve ev tekstili grubunda mimoza desenleriyle öne çıkan parçalar; sezonun trendleri olmaya aday

Linens’ten baharın habercisi mimoza koleksiyonu

Doğanın uyanışı, tazelenmenin habercisidir ilkbahar mevsimi… Baharın tazeliğini evinde yaşamak, trendleri yansıtan parçalarla yaşam alanlarını dekore etmek isteyenlere Linens, Mimoza Koleksiyonu’nu sunuyor. Mimoza ağacından ilham alınarak tasarlanan kapsül koleksiyon; nevresim takımı, pike, sofra, banyo, mutfak tekstili ve dekorasyon grubundan oluşuyor.

Lezzetli yemekler kadar sunuma da özen gösterenlerin ilgisini çeken porselen servis tabakları sofralara yalın bir görünüm sunuyor. Modern tasarımıyla sofralarda yerini alan koleksiyon, rafine zevklere sahip bir masaya imza atıyor. Linens’in banyo grubunda yer alan mimoza havlular nakışın zarafeti, renklerin bütünlüğü ve özgün tasarımıyla banyolarda fark yaratıyor. Pamuğun doğallığıyla üretilen havlular yumuşacık yapısı ve emiciliğiyle yüksek konfor sağlıyor.

Küçük değişikliklerle büyük yenilikler yapmak isteyenler, aradıkları seçimleri dekorasyon grubunda buluyor. Mimoza deseniyle hazırlanan parçalar, yaşam alanlarına bahar tazeliği taşıyor. Ev modasına dair estetik seçenekler sunan Linens’in Mimoza Kapsül Koleksiyonu’nu görmek için Linens mağazalarını ve www.linens.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki
Haberler