Yeni yılda pencereler edding ile renkleniyor

Yeni yıl ruhunu evinize taşımak istiyorsanız, edding’in tebeşir kalemleri ve hazır şablonlarıyla pencerelerinize yılbaşı temalı birbirinden güzel çizimler yapabilirsiniz. Üstelik çizimlerinizi #windowdrawingweeks hashtag’i ile sosyal medyada paylaşırsanız, edding’in Pencere Tasarım Haftaları yarışması kapsamında birbirinden güzel hediyeler kazanma şansına da sahip olabilirsiniz

Yeni yılda pencereler edding ile renkleniyor

Yeni yılı kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde herkesi bir yeni yıl telaşı sarmaya başladı. Bu heyecanla da evlerimizi yeni yıl için süsleyip dekore etmeye başladık. Son yıllarda pencerelerimiz, evimizde yeni yıl heyecanını en çok yansıttığımız bölümlerden biri haline geldi. Çeşitli resimlerle, ışıklarla süslediğimiz pencerelimize, kendi çizimlerimizle de yılbaşı ruhu katabiliriz. Bunun için yalnızca edding tebeşir kalemleri ve çizim yapmanızı kolaylaştıracak şablonlar yeterli.

edding de, bu yılbaşı için tüm hayal gücü tutkunlarını Pencere Tasarım Haftalarına katılmaya davet ediyor. 31 Aralık’a kadar kutlanacak Pencere Tasarım Haftaları’nda tasarlanan camlarla yılın son günleri, en canlı ve özel zamanlara dönüşüyor. #windowdrawingweeks hashtag’i ile sosyal medya hesaplarınıza ya da http://windowdrawingweeks.com/ web sitesine yükleyeceğiniz pencere çizimleri, sürpriz hediyeler kazanma fırsatını da beraberinde getiriyor.

edding; Pencere Tasarım Haftaları girişimiyle hem kullanıcıları birbirine yaklaştırmayı umuyor, hem de herkesi hayata geçirdikleri tasarımları birer paylaşım aracı olarak kullanmaya davet ediyor. Yaratıcı olmayı seviyor veya arkadaşlarınızla, ailenizle birlikte ortak bir deneyim yaşamak istiyorsanız, siz de etkinliğin bir parçası olabilirsiniz. Pencere Tasarım Haftaları kapsamında yılbaşı coşkusunu evin her köşesine taşımak için tek yapmanız gereken, hazırlanan şablonları takip ederek rengarenk pencerelere imza atmak!

http://windowdrawingweeks.com/ adresinden kendinize şablon seçebilir, tasarımınızın fotoğrafını çekip #WindowDrawingWeeks etiketiyle sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Paylaşılan fotoğrafların arasından jüri tarafından seçilecek tasarımların sahipleri, çeşitli ödüllerin de sahibi olacak.

Tabii tasarımlarınızı yaparken kullanacağınız kalemler de çok önemli. edding tebeşir kalemlerinin, modele bağlı olarak üç farklı uç ve yaklaşık 20 parlak renk seçeneği yer alıyor. ‘edding 4085 by Securit’ serisi tebeşir kaleminin ince bir ucu bulunuyor, pastel ve metalik tonlar da dahil olmak üzere toplam 20 kapatıcı renk seçeneği bulunuyor. Ürün yelpazesinde ayrıca 9 farklı renkte daha kalın konik bir uca sahip edding 4095 tebeşir kalemi ve 9 farklı renkte ekstra geniş kesik uçlu edding 4090 tebeşir kalemi yer alıyor. Düşük kokulu bu kalemler, yeni başlayanlar için oldukça ideal.

Tebeşir kalemleri ile yaptığınız çizimler, pencerelerden, aynalardan ve diğer cam yüzeylerden zahmetsiz bir şekilde nemli bir bez kullanılarak silinebiliyor.

Pencerelerinize edding kalemleriyle resim çizmek istiyor ama ne yapacağınızı bilemiyorsanız ya da çiziminize güvenmiyorsanız, edding’in sunduğu hazır şablonları kullanabilirsiniz. Bunun için edding’in sitesinden özel pencere çizim şablonlarını indirip yazdırmanız yeterli. Şablonu pencerenizin dış kısmına yapıştırıp tasarımınızı içeriden edding tebeşir kalemleri ile kolayca çizebilirsiniz. Çizimin dışarıdan okunabilmesini istiyorsanız, ayna görüntüsünü dışarıya yapıştırın. Daha sonra çizimi içeriden takip edebilirsiniz.


Önceki ve Sonraki
Haberler